{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Caitlin, 20 juni 2020

Garden Impressions loungeset

Hoe heerlijk is het als je na een drukke en chaotische dag thuiskomt en lekker kunt ontspannen op je eigen comfortabele en prachtige loungeset in de tuin? Als je een hele dag op kantoor hebt gezeten, dan is een uurtje in de namiddagzon uitstekend om even bij te komen en je gedachten even de vrije loop te laten. Vaak komen dan bovendien ook de goeie ideeën!

Gun jezelf daarom dit soort momenten zodra de tijd van het jaar je weer toelaat lekker in eigen tuin te ontspannen en op te laden voor de volgende dag met je eigen Garden Impressions loungeset! Met ruim 2.000 dealers over geheel Europa is Garden Impressions de grootste tuinmeubelproducent van Europa en zul je altijd een Garden Impressions loungeset dealer vinden bij jou in de buurt!

Dining loungeset

Wat voor soort loungeset je ook kiest, met een Garden Impressions loungeset koop je een set van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Als je bijvoorbeeld ook aan jouw loungeset wilt kunnen dineren, dan zul je voor een dining loungeset of hoge loungeset dienen te kiezen. Aangezien normale loungesets worden geleverd met een lage tafel of voetenbank zijn deze niet zo geschikt om aan te kunnen eten, aangezien de tafel slechts beperkte ruimte biedt om borden op te zetten. Met een dining loungeset wordt de loungebank geleverd in combinatie met een hoge eettafel, waaraan je comfortabel met familie en gasten kunt dineren. Hierbij heb je de keuze uit een groot aantal modellen bestaande uit een hoekbankopstelling met een hoge loungetafel, eventueel in combinatie met een aantal loungestoelen of hockers voor meer zitgelegenheid.

All weather loungeset

Zelfs in de mooiste zomers kan er een buitje vallen en je zult er niet altijd op tijd bij zijn om de kussens van je loungeset naar binnen te halen. Dan is het een geruststelling als je een all weather loungeset hebt die gewoon met kussens en al in de regen kan blijven staan. De kussens zijn waterdoorlatend en drogen bovendien zeer snel, waardoor ze zonder problemen in de regen kunnen blijven liggen. Hierdoor heb je er geen omkijken naar als je bijvoorbeeld even de deur uit bent voor een boodschap en je vergeten bent de kussens naar binnen te halen. 

De meubels zijn gemaakt van wicker met een aluminium frame dat niet kan roesten. Hierdoor kan een all weather loungeset van Garden Impressions het hele jaar door buiten blijven staan. Wel is het aan te raden om deze af te dekken als je deze langdurig niet gebruikt en tevens tijdens de winter. Hiermee voorkom je onnodige blootstelling aan zonlicht en regen, waarmee de levensduur van je loungeset aanzienlijk wordt verlengd.

Zelf samenstellen

Als je onder de bestaande modellen geen loungeset kunt vinden die bij jouw wensen aansluit, danwel niet de maatvoering heeft die jij zoekt, dan kun je ook zelf een set samenstellen uit losse elementen die Garden Impressions aanbiedt. Bij Garden Impressions kun je alle elementen van een loungeset los kopen en op die manier zelf bepalen welke je aan jouw set wilt toevoegen. Als je bijvoorbeeld liever een rechte bank hebt met twee loungestoelen in plaats van een hoekbank, dan is dat mogelijk.

Je kunt in plaats van een volledige loungeset ook alleen een losse loungebank aanschaffen of een paar loungestoelen, om deze te combineren met je bestaande tuinmeubilair.

Vironwood loungesets

Sinds enkele jaren vind je ook Vironwood terug in de Garden Impressions loungeset collectie. Dit materiaal lijkt veel op hout en wordt vaak in combinatie met aluminium frames gebruikt voor het wekken van de ilusie van teakhout, maar is in feite een synthetisch materiaal. Het kan echt als vervanger worden gebruikt voor echt teakhout, aangezien het er qua kleur en structuur exact hetzelfde uitziet. Het voordeel van Vironwood is dat het echter niet kan ‘werken’ zoals echt teakhout dat wel doet, en het daarmee dus prima buiten kan blijven staan in diverse weersomstandigheden. Bovendien is het volledig recyclebaar en duurzaam, waarmee het milieuvriendelijker is dan vaak wordt gedacht.

Sfeerhaarden

Als je een Garden Impressions loungeset aanschaft is het goed hier ook gelijk een aantal praktische accessoires bij te selecteren. Zo zijn er in de collectie ook sfeerhaarden te vinden, waarmee je ook op de wat frissere nazomeravonden alsnog aangenaam buiten kunt zitten. Voor als het erg gezellig is en je eigenlijk nog niet naar binnen wilt kun je met een van de vele terrasverwarmers de avond alsnog voortzetten in een aangename warmte.

De sfeerhaarden zijn er van elektrische hangende sfeerhaarden tot gashaarden en zelfs luxe lounge vuurtafels die je bij je loungeset kunt plaatsen. Hiermee worden de avonden nog langer en gezelliger!
Verder biedt Garden Impressions ook parasols aan die niet misstaan bij een mooie loungeset, zodat je ook op de warmste momenten van de dag toch heerlijk koel buiten kunt zitten