0
0

Garden Impressions Cozy Living sfeerhaard Barrel 60xH62 cm rond zwart

17% sale
Productomschrijving
  Productomschrijving Zie jij jezelf ook al heerlijk genieten in je tuin met een sfeervolle gas vuurtafel? Met deze Cozy living Barrel sfeerhaard zit je er gegarandeerd lekker warm bij. Met het grote voordeel dat je geen last hebt van rook of vonken. Hoogwaardige kwaliteit gas vuurtafel Deze Barrel Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd u...
 

Productomschrijving

Zie jij jezelf ook al heerlijk genieten in je tuin met een sfeervolle gas vuurtafel? Met deze Cozy living Barrel sfeerhaard zit je er gegarandeerd lekker warm bij. Met het grote voordeel dat je geen last hebt van rook of vonken.

Hoogwaardige kwaliteit gas vuurtafel

Deze Barrel Cozy Living sfeerhaard is vervaardigd uit een onderhoudsvrije RVS brander en afgewerkt met weerbestendige composiet. Composiet kan tegen extreem hoge temperaturen. De RVS-brander wordt mooi weggewerkt door de meegeleverde lavastenen en vier houtblokken. Deze stoere lounge vuurtafel is een look-a-like olievat. Heb je kinderen en vind je de vlammen toch wat gevaarlijk? Dit is makkelijk op te lossen met een glazen ronde ombouw. Let op: deze glazen ombouw wordt niet standaard meegeleverd en is los te bestellen. 

Eenvoudig in gebruik

De Barrel sfeerhaard heeft het voordeel dat de gasfles erin kan worden opgeborgen. Geen last van een gasslang of gasfles op je terras. Daarnaast is de vuurtafel gemakkelijk te ontsteken door middel van een elektrische ontsteking. De hoogte van de vlam is zelf in te stellen met een handige draaiknop. De ontsteking en draaiknop bevinden zich aan de zijkant van de lounge vuurtafel. Bij deze gas vuurtafel wordt standaard een afdekhoes meegeleverd. Met een gasfles van vijf kilogram op een normale stand kan je genieten van ca. acht branduren.

Technische specificaties

  • Afmeting: BØ 60 x H 62 cm
  • Composiet sfeerhaard in betonlook met RVS onderdelen
  • Vermogen: 12.5 kW
  • Bij dit product wordt geen gasfles meegeleverd

Productspecificaties

Artikelnummer
GA82430
SKU
GA82430
EAN
8713002824308

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Wilma op 20 Juni 2023
    Mooie sfeerhaard !! Stevig apparaat en brand super mooi!!
  • 5 / 5
    Gepost door: TKa op 30 Oktober 2020
    Erg mooie buitenhaard.
  • 4 / 5
    Gepost door: Piet op 26 September 2020
    Stoere grote sfeerhaard.
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Garden Impressions Cozy Living sfeerhaard Barrel 60xH62 cm rond zwart
Garden ImpressionsCozy Living sfeerhaard Barrel 60xH62 cm rond zwart

Deliverytime

€599,00€495,00 Incl. btw