Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

4 Seasons Outdoor Minerva dining tuintafel met Robusto teakblad 280x95xH75 cm 4 Seasons Outdoor

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Minerva tafel is uitgevoerd met een rubuust teakblad. Elk blad is uniek omdat er voor gekozen is de contouren van de boom zichtbaar te laten. Hierdoor krijgt de tafel een landelijke uitstraling. Het teakblad kan altijd buiten blijven staan in weer en wind. Wel zal het teakhout gaan vergrijzen. Mocht u dat niet willen adviseren wij de tafel te be...

De Minerva tafel is uitgevoerd met een rubuust teakblad. Elk blad is uniek omdat er voor gekozen is de contouren van de boom zichtbaar te laten. Hierdoor krijgt de tafel een landelijke uitstraling. Het teakblad kan altijd buiten blijven staan in weer en wind. Wel zal het teakhout gaan vergrijzen. Mocht u dat niet willen adviseren wij de tafel te behandelen met teak protector. 

Het onderstel van de Minerva tafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Het onderstel is in een kruispoot uitgevoerd. Dit oogt natuurlijk schitterend, maar is ook zeer praktisch omdat u geen poten op de hoek van de tafel heeft. Hierdoor kunt u makkelijk met 8 of 10 mensen aan de tafel zitten. 

Onderhoud

De Minerva tafel heeft zoals hierboven al omschreven weinig onderhoud nodig. Voor de verkleuring van het hout tegen te gaan kunt u teak protector gebruiken.Ook adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. De tafel zal dan langer meegaan en het scheelt schoonmaken van het voorjaar. 

Levering

Wij leveren de tuintafel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen.

Wij geven 5 jaar garantie op de tuintafel. 

De afmetingen van de tafel zijn: 280x95xH75 cm.

Productspecificaties

Artikelnummer
4SOMI129651464
SKU
4SOMI129651464
EAN
0659424244714

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

4 Seasons Outdoor Minerva dining tuintafel met Robusto teakblad 280x95xH75 cm 4 Seasons Outdoor
4 Seasons OutdoorMinerva dining tuintafel met Robusto teakblad 280x95xH75 cm 4 Seasons Outdoor

Deliverytime

€3.558,00€2.999,00 Incl. btw