Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Darwin premium dining tuinstoel antraciet

31% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Darwin diningstoel Als je als stoel naamdrager van een groot natuurwetenschapper mag zijn, moet je wel een geniale stoel zijn. Dat is dan ook zeker van toepassing op de Darwin diningstoel. Deze stoel is één van onze best verkochte producten en dat heeft hij te danken aan het feit dat het zo'n allemansvriend is. Of je nu wat langer of iets kor...

De Darwin diningstoel

Als je als stoel naamdrager van een groot natuurwetenschapper mag zijn, moet je wel een geniale stoel zijn. Dat is dan ook zeker van toepassing op de Darwin diningstoel. Deze stoel is één van onze best verkochte producten en dat heeft hij te danken aan het feit dat het zo'n allemansvriend is. Of je nu wat langer of iets korter bent, de Darwin stoel zit altijd goed. Daarbij is de vormgeving mooi, slank en elegant waardoor hij in vrijwel elke tuin goed tot zijn recht komt. Omdat dit een diningstoel is, is deze stoel goed te combineren met alle tafels die wij in ons assortiment hebben. 

De kussens zijn bij de prijs inbegrepen en uitgevoerd in de mooie kleur antraciet. Een kleur die overigens mooi samengaat met de kleur van het vlechtwerk. De kussens zijn tevens afritsbaar en te wassen, mits op 30ºC.

Voor het vlechtwerk is gebruik gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige draad. Het vlechtwerk bestaat grotendeels uit een half ronde draad. Deze draad is sterk genoeg voor de grote oppervlakten, maar op de meer kwetsbare delen is gebruik gemaakt van een volledig ronde draad. Denk hierbij dan vooral aan de randen aan de onderkant en hoeken. We verkopen overigens ook Darwinstoelen die volledig zijn geproduceerd met een ronde draad (zie Darwin deluxe). Verder is de stoel gemaakt van een aluminium frame. Dat samen, zorgt er voor dat deze stoel goed buiten kan blijven staan, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van de stoel. Wel is het zo dat de stoel in een betere conditie blijft als je wat voorzorgsmaatregelen neemt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het beschermen van de stoel d.m.v. een hoes. Zo houd je het vuil zo veel mogelijk van de stoel af en blijft daardoor in topconditie. 

Wat kun je verder nog doen qua onderhoud?

De Darwin stoel heeft weinig onderhoud nodig gezien het materiaalgebruik. Echter is de levensduur wel gemakkelijk te verlengen wanneer je een aantal voorzorgsmaatregelen neemt. Zo kun je een vlechtwerkbeschermer bijbestellen, waarmee je het vlechtwerk een water- en vuilafstotende laag geeft. Om de kussens te beschermen hebben wij een textielprotector in ons assortiment. Hiermee geef je de stof een extra water- en vuilafstotende laag. Wij raden je ook aan om een hoes, ter afdekking van de set, aan te schaffen. Hierdoor voorkom je dat het meeste vuil in aanraking komt met je set en dat is bevorderlijk voor de conditie van de producten. 

Levering

Deze stoel wordt kosteloos bij je thuisbezorgd. Dat houdt in dat wij de stoel op de plek in je tuin plaatsen waar jij dat wenst, we pakken de stoel dan niet voor je uit. Als je gebruik maakt van onze montagelevering-service, zetten we de set voor je in elkaar en voeren vervolgens het inpakmateriaal af. 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
EUDA114053524
SKU
EUDA114053524
EAN
0659424230274
Kleur
Antraciet

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Guillemyn carine op 7 Mei 2022
  Wij zijn zeer tevreden met die zetel. Zeer mooi en zitten gemakkelijk ook over de levering zeer tevreden en vriendelijke schauffeur. Zeker aan te raden bij onze vrienden.
 • 5 / 5
  Gepost door: Van der geld op 3 April 2022
  Wij zijn tevredener over deze stoelen.
 • 5 / 5
  Gepost door: Teun van Dam op 29 April 2021
  Ja hoi wij zijn erg te spreken over onze stoelen en zal jullie onderneming zeker promoten over de de kwaliteit en klantgerichtheid.
  Ik heb ook meegedaan aan julli actie om een foto en verhaaltje op te sturen ,mocht ik in de ...
  Ja hoi wij zijn erg te spreken over onze stoelen en zal jullie onderneming zeker promoten over de de kwaliteit en klantgerichtheid.
  Ik heb ook meegedaan aan julli actie om een foto en verhaaltje op te sturen ,mocht ik in de prijzen vallen dan schaf ik gelijk nog twee van deze fijne stoelen aan.
  Groet Teun
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Darwin premium dining tuinstoel antraciet
Darwin premium dining tuinstoel antraciet

Deliverytime

€289,00€199,95 Incl. btw