Terug

Hemelvaartsdag geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Parasolvoeten (11)

Filters

Parasolvoeten

In onze webshop kan je een uitgebreid aanbod van stokparasols en zweefparasols vinden. Er zijn best veel verschillen tussen deze twee, maar ze hebben ook veel met elkaar gemeen. Eén gemeenschappelijk ding is het hebben van een parasolvoet. Deze moet bij zowel een stokparasol als bij een zweefparasol in orde zijn.
Met ‘in orde zijn’ bedoelen we dat de parasolvoet moet zorgen voor een stabiele basis van de parasol. Het doek van een parasol vangt logischerwijs veel wind en daardoor moet de parasolvoet stevig staan. Het is dan ook noodzakelijk dat je een parasolvoet op maat koopt.

Parasolvoet op maat

Een kijkje in onze webshop leert je direct dat parasolvoeten in meerdere varianten verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste onderscheid is hierbij het vernoemde gewicht. Een zwaardere parasolvoet kan ook een grotere parasol ‘tillen’. Sommige parasolvoeten in onze webshop hebben de beschikking over wieltjes aan de onderkant. Erg handig; je bent hierdoor erg flexibel en kan de parasol op elke gewenste locatie krijgen.
Ook wordt er onderscheid gemaakt in een parasolvoet die ingraafbaar is, een parasolvoet die vierkant is en een parasolvoet in de vorm van een kruis. De eerstgenoemde ingraafbare parasolvoet neemt nagenoeg geen ruimte in. Dat geldt ook voor de parasolvoet in de vorm van een kruis.

Advies nodig?

Het aanschaffen van een parasolvoet zal voor velen een niet-alledaagse bezigheid zijn. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je vragen hebt. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag advies en antwoorden op verdere vragen.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »