Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Platform loungesets (45)

Filters

Platform loungesets

Zou jij graag op een aangename manier veel tijd in jouw tuin door willen brengen? Wil je graag genieten van de heerlijke temperaturen tijdens de Nederlandse zomers? En wil je mogelijk ook in het voor- en najaar van de lekkere temperaturen genieten? Dan kun je eigenlijk maar éen verstandige aankoop doen: een loungeset aanschaffen.
Binnen het aanbod van loungesets vind je meerdere varianten, waaronder de platform loungesets. Lange tijd is deze soort onbekend gebleven, maar in de afgelopen jaren is deze soort loungeset echt populair geworden. Zoals je op de foto’s al kunt zien, bestaat een dergelijke loungeset vaak uit één of twee platformen.
Deze platformen vormen eigenlijk het fundament van de loungeset. Op de platformen zijn vervolgens aangename zitplekken gecreëerd, waardoor je van veel comfort geniet. Doordat de loungesets op deze manier vormgegeven zijn, hebben de loungesets ook nog een fraaie uitstraling. Een fraaie uitstraling die wat ons betreft in elk soort tuin perfect past. In een moderne tuin staat een platform loungeset geweldig, maar dat geldt ook zeker voor in een landelijke tuin.

Waarom voor een platform loungeset kiezen?

Heb je enig idee waarom heel veel Nederlandse huishouden voor een loungeset kiezen? Juist! Dat heeft met het comfort van een loungeset te maken. Niet geheel verrassend brengt een platform loungeset ook ongekend veel comfort met zich mee. Op een dergelijke loungeset kun je op een aangename manier zitten, maar je kunt ook heerlijk languit liggen.
Niet alleen het comfort is daarbij een groot voordeel, maar ook de veelzijdigheid. Als je eenmaal een platform loungeset in jouw tuin hebt staan, kun je hier dagelijks gebruik van maken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook die veelzijdigheid is een typerend kenmerk waarmee een platform loungeset zich weet te onderscheiden.
Tevens moeten wij de uitstraling van een platform loungeset benoemen. De uitstraling is écht subliem te noemen. Strakke vormen, veel doorkijk en een prachtige combinatie van verschillende elementen. Dat is eigenlijk dé manier waarop wij de uitstraling van een platform loungeset kunnen omschrijven.
Bijkomend voordeel: je kunt jouw tuin hiermee groter laten lijken. Dit komt puur doordat je min of meer onder/door het platform heen kan kijken. De loungeset is daardoor niet één grof geheel, maar is juist een verlengstuk voor in jouw tuin. Al met al is de aanschaf van een platform loungeset dus zéker aan te raden.

Ons aanbod van platform loungesets

Zo, klinken bovengenoemde voordelen bij jou als muziek in de oren? Logisch! Een platform loungeset is echt een soort loungeset die zich weet te onderscheiden. Te onderscheiden qua vormgeving, qua uitstraling en qua mogelijkheden. Wil jij graag van dit onderscheidende vermogen genieten? Check dan direct ons aanbod!
In ons aanbod vind je namelijk de beste platform loungesets van dit moment. Deze platform loungesets zijn van de hoogste kwaliteit, zijn gunstig geprijsd én voldoen aan jouw wensen. Van dat laatste zijn wij overtuigd, aangezien wij meerdere soorten platform loungesets aanbieden. Doordat je uit zoveel varianten kunt kiezen, kun je altijd wel een variant vinden die perfect in jouw tuin past.
Daarbij is het ook nog een voordeel dat je bij ons van scherpe prijzen geniet. Van hele scherpe prijzen zelfs. Wij doen er in ieder geval alles aan om de platform loungesets voor jou betaalbaar te maken én te houden. Mocht je graag van een platform loungeset willen genieten, hebben wij daarom maar één tip voor je: bekijk direct ons aanbod. Maak een goede vergelijking en hak voor jezelf de knoop door. Veel plezier met jouw nieuwe platform loungeset!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »