Terug

Wij zijn weer zonder afspraak geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Parasol Accessoires (3)

Filters

Parasol accessoires

In de warme zomermaanden kan een parasol uitstekend van pas komen op je terras. Het beschermt je lichaam tegen de UV straling en het is simpelweg een stuk comfortabeler. Bij de aanschaf van een parasol is het aankopen van sommige accessoires ook noodzakelijk of handig.
Onder accessoires verstaan we in dit geval bijvoorbeeld parasolverlichting, een parasolhoes of onderhoudsmiddelen. Met name de laatst genoemde accessoire is een absolute aanrader. Een parasol staat een groot gedeelte van het jaar continue in de buitenlucht. De parasol heeft dan dus ook te maken met vele weersinvloeden. Om je parasol optimaal te beschermen, is een goede verzorging noodzakelijk. Met behulp van de onderhoudsmiddelen kan je de parasol flink vertroetelen.

Gespecialiseerd

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tuinmeubelen. In vele tuinen neemt het terras een prominente rol in. Om het levensgemak te vergroten, is de aanschaf van een parasol zeker raadzaam. Vervolgens kan je de werking van de parasol nog verder verbeteren door de bovengenoemde accessoires te kopen. De parasolverlichting zorgt voor een lichtje gedurende donkere avonden/nachten, terwijl de parasolhoes je parasol in de wintermaanden bescherming biedt.
Wil je optimaal genieten van je parasol? Schroom dan niet om te investeren in de juiste accessoires. Deze vergemakkelijken en verbeteren het gebruik van een parasol alleen maar. Voor vragen of advies kan je altijd contact met ons opnemen; wij staan graag voor je klaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »