Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Zweefparasols (74)

Filters

Zweefparasols

Heb je interesse om een nieuwe parasol aan te schaffen? Als je het huidige aanbod van parasol bekijkt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is namelijk bijzonder divers geworden; dit is onder meer te danken aan de komst van de zweefparasol. Jarenlang was de stokparasol de populairste parasol, maar daar is dankzij de zweefparasol verandering in gekomen. Het klopt dat de stokparasol nog steeds populair is, maar toch kiezen meer en meer mensen voor een zweefparasol.
Wat een zweefparasol precies is? Dat is een parasol die uit drie delen bestaat: een stok, een bewegend gedeelte en een parasoldoek. De naam ‘zweefparasol’ is volledig aan het bewegende gedeelte te danken. Door deze bewegende arm kun je de zweefparasol namelijk geheel naar wens instellen. Daarbij heb je niet meer te maken met een stok in het midden van de parasol, zoals bij een stokparasol wél het geval is.
Met name in de afgelopen jaren zijn de zweefparasols populair geworden. Dit is niet alleen te danken aan de vele voordelen, maar ook aan het aanbod. Meer en meer fabrikanten kiezen namelijk voor het ontwerpen en fabriceren van zweefparasols. Dat zie je dan ook duidelijk terug in ons aanbod van zweefparasols!

Waarom voor een zweefparasol kiezen?

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe parasol voor in jouw tuin? Dan moet je een keuze gaan maken tussen een stokparasol en een zweefparasol. Indien je voor een zweefparasol kiest, geniet je van ongekend veel voordelen. Eén van de voordelen is bijvoorbeeld dat je de parasolvoet aan de zijkant van jouw terras kunt zetten. Door de bewegende arm van de parasol kun je daarmee alsnog de gewenste schaduw op jouw tuin creëren.
Ook is het zo dat je een zweefparasol geheel naar wens kunt verstellen. Je kunt het doek draaien, je kunt het doek in hoogte verstellen en je kunt het doek kantelen. Ongeacht wat de stand van de zon is, kun je met de zweefparasol jouw volledige terras in de schaduw brengen. Wat wens je nog meer?
Tevens brengt een zweefparasol een prachtige uitstraling met zich mee. De parasol ziet er bijzonder gaaf uit en brengt ook een bepaalde luxe met zich mee. Wel moet je goed rekening houden met de afmetingen van een zweefparasol; eigenlijk alle zweefparasols zijn groot uitgevoerd. Mocht je een kleinere tuin hebben, is een zweefparasol dus niet de meest voor de hand liggende oplossing. Als je een grote tuin hebt, is de keuze voor een zweefparasol absoluut de beste keuze die je kunt maken!

Ons aanbod van zweefparasols

Spreken de voordelen van een zweefparasol jou wel aan? Heb je interesse om zo snel mogelijk een zweefparasol aan te schaffen? Dan nodigen wij je van harte uit! In ons aanbod kun je namelijk de beste zweefparasols van dit moment vinden. Deze parasols zijn niet alleen door de beste merken vervaardigd, maar worden door ons ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden. In ons aanbod geniet je dus van zweefparasols met de beste prijs-kwaliteitsverhouding!
Als je graag een zweefparasol aan wilt schaffen, is het wel zaak om een goede vergelijking te maken. Voor het maken van die vergelijking kun je het beste de filters in onze webshop gebruiken. Met de filters kun je jouw voorkeuren doorgeven, waarna onze webshop alleen nog maar de ‘passende’ parasols toont. Dankzij de filters kun je de zoektocht dus een stuk makkelijker voor jezelf maken.
Al met al is de aanschaf van een zweefparasol zéker aan te raden. Bekijk direct ons aanbod, maak voor jezelf een goede vergelijking en hak de knoop door. Aan een zweefparasol in jouw tuin ga je echt jarenlang veel plezier beleven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »