Terug

Hemelvaartsdag geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Zweefparasols (82)

Filters

Zweefparasols

Traditioneel bestaat een parasol uit twee elementen; een stok en een doek. Deze stok staat in een parasolvoet en ondersteunt min of meer het doek. Een nieuwere variant van de parasol is de zweefparasol. Deze variant heeft weer andere voordelen ten opzichte van een stokparasol en is daardoor bijzonder interessant.
Als je een zweefparasol ziet staan, zie je alsnog een stok met een doek er aan vast. Het voordeel van deze variant is echter dat de stok niet in het midden van de doek staat. Daardoor is een zweefparasol veel flexibeler. Wil je je terras in de schaduw hebben? Zet dan de zweefparasol aan één kant van het terras waar niemand zit. Het doek bedekt dan het complete terras. Een handig voordeel is bovendien dat de meeste zweefparasols dubbel kantelbaar zijn.

Ons aanbod

Als specialist in tuinmeubelen hebben wij uiteraard ook een groot aanbod van parasols. We hebben zowel stokparasols als zweefparasols in ons assortiment. De zweefparasols hebben we in verschillende maten en uitvoeringen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit de kleur van de parasolstok en de kleur van het doek. Ook zijn er verschillende afmetingen bij ons verkrijgbaar; uiteenlopend van 270x270 centimeter tot aan een diameter van 300 centimeter.
Weet je niet zeker wat voor soort parasol je wilt kopen? Wil je graag advies op maat? Neem gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar. Indien je over gaat tot aanschaf van een parasol in onze webshop, ben je verzekerd van gratis verzending en een zeer gunstig prijskaartje.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »