Terug

Wij zijn weer zonder afspraak geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Horeca Parasols (75)

Filters

Horeca parasols

Als horeca ondernemer wil je het je gasten zo ideaal mogelijk maken. Men moet zich vrij en vrolijk kunnen voelen, met name als het lekker weer is. Want dan zit het terras natuurlijk helemaal vol. Een horeca parasol kan dat een welkome aanvulling zijn op je inventaris. De parasol zorgt er tenslotte voor dat je gasten prettig in de schaduw kunnen zitten.
Zoals de naam al doet vermoeden, is een horeca parasol geoptimaliseerd voor horeca gelegenheden. Dit betekent dat de parasol groot, sterk en stevig is. De parasol moet tenslotte vaak een groot terras bedekken, en lang meegaan. Daarnaast moet aan de veiligheid van de bezoekers gedacht worden; een zeer sterke parasol is dan vereist. Een horeca parasol heeft daarom een dik frame, dikke baleinen en een windvaste doek. De meeste horeca parasols worden in de grond vastgemaakt met behulp van een ingraafbare parasolvoet. Deze elementen zorgen ervoor dat het sterke producten zijn.

Ons aanbod

In ons aanbod vind je meerdere horeca parasols terug. Deze parasols voldoen allemaal aan de volgende eis: de parasol moet gedurende het jaar buiten kunnen staan en tegen een stootje kunnen. De horeca parasols in ons aanbod zijn dan ook sterk en hebben veelal forse afmetingen.
Ben je op zoek naar een nieuwe horeca parasol voor het terras van je horeca gelegenheid? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag op het gebied van deze parasols; onze specialisten hebben de benodigde kennis op zak.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »