Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven!

Banner trees for allt

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen wij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Wat heeft trees for all al gerealiseerd?

  • Meer dan 5 miljoen bomen en struiken geplant
  • 32 bossen geplant en hersteld
  • 320 duizend ton vervuilend C02 gecompenseerd
Wij ( AVH Outdoor Tuinmeubelen) verkopen veel producten die geproduceerd zijn met houtsoorten. Het minimale wat wij terug konden doen is de samenwerking aan te gaan met Trees for all. Buiten het feit dat Trees for all bomen plant om de aarde groener te maken helpen ze ook de lokale bevolking in de minder bedeelde landen aan werkgelegenheid.

Wij vinden dit een prachtig initiatief en zijn enorm trots hier deel van uit te mogen maken!

-- Directie AVH Outdoor Tuinmeubelen
Team bomen planten

Hoe werken wij samen?

Na een eerste donatie aan Trees for All hebben wij een functionaliteit op onze website bijgebouwd. Deze zorgt ervoor dat je tijdens het bestellen de mogelijkheid krijgt om als klant ook een boom te doneren. Wij betalen de helft van alle bomen. Een boom kost €5,- en aangezien wij de helft betalen kunt u dus al een boom doneren voor €2,50!

Iedere maand maken wij de balans op en sturen wij het opgehaalde bedrag door naar Trees for All. Zij zorgen ervoor dat er bomen worden geplant in Nederland en elders op de wereld!

Wil jij ook iets terug doen voor de wereld? Bestel dan bij jouw bestelling een extra boom. We moeten samen voor de wereld zorgen.

we moeten het samen doen
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »