Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Gespreid betalen

Gemakkelijk gespreid betalen in 12-36 termijnen met SprayPay

AVH-Outdoor Tuinmeubelen biedt u als klant een extra gemakkelijke betaalservice. U hoeft namelijk niet ineens te betalen. Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk gespreid te betalen in 12 tot 36 termijnen. Op deze manier is er sprake van een beperkte financiële belasting en is de termijnbetaling in te calculeren in het vaste lastenpatroon. Wij werken hierin samen met betaalprovider SprayPay. Het is een unieke betaalmethode die speciaal voor online aankopen is ontwikkeld.

Voordeel gespreid betalen

Op de webshop van AVH-Outdoor Tuinmeubelen zijn er diverse betaalopties beschikbaar. Wilt u niet direct betalen, maar liever gespreid over 12 tot 36 termijnen? Dan kiest u in onze webshop tijdens de bestelprocedure bij de stap voor het afrekenen voor de optie SprayPay. Dat biedt het voordeel dat u niet ineens een groot bedrag hoeft af te rekenen. De betaling vindt maandelijks plaats. De hoogte van de termijn is afhankelijk van de totaalprijs. Uiteraard dient het gespreid betalen wel financieel verantwoord te zijn. Daarom volgt er ook een beoordeling of u voor SprayPay in aanmerking komt.

Snelle check

Het is namelijk de bedoeling dat u ook nog na de aankoop met de keuze voor gespreid betalen aan al uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Het betreft hier overigens een hele snelle check die online uitgevoerd wordt. Zo weet u al binnen een paar seconden of u voor gespreid betalen in aanmerking komt. Bij een akkoord is de bestelling met deze betaalwijze definitief vastgesteld. Heeft u voor bezorging van de bestelling gekozen? AVH-Outdoor Tuinmeubelen neemt dan contact met u op om een aflevermoment vast te stellen. Het is ook mogelijk om de bestelling in onze showroom in Numansdorp af te halen.

Gespreid betalen voor aankopen boven 250 euro t/m 3500 euro

Het aankoopbedrag in de webshop van AVH-Outdoor Tuinmeubelen moet in elk geval minimaal 250 euro zijn. Daarnaast is er een maximum orderbedrag van €3500. Het is voor lagere aankoopbedragen niet mogelijk om van gespreid betalen gebruik te maken. SprayPay ondersteunt overigens goede doelen in de wereld. U levert daar indirect een bijdrage aan door voor gemakkelijk gespreid betalen in 12 tot 36 maanden te kiezen. SprayPay doneert namelijk een deel van het aankoopbedrag. Er is een lijst met goede doelen beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken. De donatie krijgt alleen uitvoering indien via het artikel tijdig en volledig is afbetaald. Op deze manier levert u indirect samen met SprayPay een bijdrage aan een van de vele goede doelen in de wereld die financiële steun hard nodig hebben.

Bereken het maandbedrag

Het is heel eenvoudig om online het maandbedrag te berekenen. U hoeft hiervoor alleen maar het aankoopbedrag te weten van het artikel uit de collectie van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. De termijn voor gespreid betalen, is 12 tot 36 maanden. Op basis hiervan is het maandelijks te betalen bedrag gemakkelijk te berekenen. In de calculator van SprayPay hoeft u alleen maar het aankoopbedrag in te vullen en op berekenen te klikken.

Stap voor stap

Maak een keuze uit het assortiment van AVH-Outdoor Tuinmeubelen, plaats het gewenste artikel in de winkelmand en ga naar de kassa. Selecteer SprayPay als betaaloptie. Na de snelle check  en akkoordbevinding rekent SprayPay de bestelling voor u af bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen. U betaalt daarna 12 maandelijkse termijnen. Het eerste maandbedrag wordt na dertig dagen via automatische incasso betaald. Na afloop van de termijnen is het artikel volledig betaald. U heeft dan de mogelijkheid om een goed doel te selecteren waar SprayPay een donatie aan verstrekt.

Het gespreid betalen van een bestelling is een extra service voor u als klant van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. Op deze manier profiteert u van optimaal betaalgemak en staat u niet ineens voor een grote uitgave.

U kunt gespreid betalen tot een bedrag van €3500,-.

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen? Gebruik dan de rekenformule:

Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 tot 36 maanden.

Bereken hier jouw maandbedrag!

LET OP: Gespreid betalen kan niet in onze showroom. 

Voor alle andere vragen

E-mail

E-mail

E-mail ons
9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

AVH Outdoor Tuinmeubelen

Industriestraat 11
3281 LB Numansdorp
Nederland Bekijk op Google Maps

NL857355107B01
68234716

Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Nijkerk

Gezellenstraat 2a
3861 RD Nijkerk


Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Lochristi (BE)

Antwerpsesteenweg 69
9080 Lochristi
België


Meer informatie