Terug

Heaters (6)

Filters

Heaters

Vind je het heerlijk om buiten in de tuin te vertoeven? Baal je er soms van dat de temperatuur dat niet altijd toe laat? Wellicht is een heater dan een geschikte oplossing voor jou. Met een heater kan je kunstmatig de gewenste temperatuur in je tuin verkrijgen.
Als je op het terras in je tuin de temperatuur wilt verhogen, kan je voor meerdere producten kiezen. Je kan kiezen voor een buitenhaard, een warmtelamp of een heater. Een heater heeft enkele specifieke voordelen, waardoor je nóg meer kan genieten van je tuin.

Verwarm je terras

De warmteopbrengst van een heater is behoorlijk groot, waardoor je snel en gemakkelijk een terras kan verwarmen. Mocht je het even koud hebben, kan je dus snel in een betere temperatuur zitten. Bij een heater wordt er onderscheid gemaakt in een hangende heater of een staande heater. In de tuin wordt met name een staande heater gebruikt. Een bijkomend voordeel van een staande heater is dat je deze kan verplaatsen. De meeste heaters zijn voorzien van twee of vier wieltjes.
Bij een staande heater is het van belang dat je deze goed afdekt op de momenten dat je hem niet gebruikt. Hiervoor kan je een speciale afdekhoes kopen. Op die manier blijft de heater schoon, waardoor je optimaal kan genieten van betere temperaturen.

Een hangende heater kan perfect zijn voor op een balkon of onder een afdakje. Dan neemt het dus geen plaats in beslag terwijl het nog wel goed de functie kan vervullen.

Bestel direct

Heb je interesse om een heater aan te schaffen? Wij hebben een uitgebreid assortiment van staande heaters. Neem gerust een kijkje in onze webshop. Mocht je interesse in andere verwarmingselementen hebben; ook voor een hangstrip, een buitenhaard, een warmtelamp of inbouwbrander ben je bij ons aan het juiste adres. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »