Terug

Wij zijn weer zonder afspraak geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Boombanken (4)

Filters

Boombanken

Wil je graag een unieke bank in je tuin hebben staan? Heb je een tuin waarbij het natuurlijke aspect belangrijk is? Wellicht is een zogeheten boombank dan een perfecte bank voor jou! Een boombank is een bank die perfect om een boom heen geplaatst kan worden. Dit behoudt de natuurlijke uitstraling van je tuin, maar het heeft nog vele andere voordelen.
Allereerst wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. De ruimte rondom de boom is meestal loze ruimte; ruimte waar je niks mee kan. Door een bank om een boom heen te bouwen, vang je twee vliegen in één klap. Je hebt een heerlijke en ruime bank en daarnaast ook nog eens weinig ruimte ingenomen. Als tweede heb je nu een mooie natuurlijke plaats waar je zelf kan uitrusten, of met gasten een kopje koffie kan drinken. Kortom, een fantastisch tuinmeubel.

Origineel en ideaal

Een boombank is absoluut een originele bank; je ziet het niet vaak terug in tuinen. Het is een ideale mogelijkheid om een fijne en ruime bank te creëren. Mede daarom hebben wij meerdere boombanken in ons assortiment opgenomen. Deze boombanken hebben een doorsnede van 180 centimeter of een doorsnede van 220 centimeter. De boombanken zijn van teakhout vervaardigd en hebben daardoor een mooie, klassieke uitstraling.
Heb je interesse om een boombank aan te schaffen? Onze specialisten kijken en denken graag met je mee. Als je eenmaal overgaat tot koop van een boombank, ben je bij ons van vele zekerheden verzekerd. De boombank wordt gratis bij je thuis afgeleverd en je geniet van een zeer gunstig prijskaartje. Ervaar het gemak, het optimaal benutten van de ruimte en een fraaie bank.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »