Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Reviews verzamelen

Al onze reviews worden verzameld door Kiyoh. Wij sturen u pas een bericht nadat de order is geleverd. U als klant dient een aankoop te hebben gedaan voordat u een review kunt schrijven.

Wie kan een review achterlaten? Zijn dit alleen klanten die een product hebben gekocht? Of kan iedereen een review achterlaten?

Alleen klanten die een daadwerkelijke aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt of een handelservaring hebben opgedaan, mogen een review achterlaten. We streven ernaar de reviews te beperken tot echte gebruikers met directe ervaring met ons product of dienst.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

We implementeren verschillende maatregelen om de echtheid van reviews te waarborgen. Dit omvat het verifiëren van aankopen, het controleren van de herkomst van de reviews en het actief opsporen van onregelmatigheden. Ons doel is om een betrouwbare en transparante feedbackomgeving te bieden.


Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website?

Ja, we publiceren zowel positieve als negatieve reviews op onze website. We moedigen gebruikers aan om eerlijke en oprechte feedback te delen, ongeacht of deze positief of negatief is. Dit zorgt voor een evenwichtige en representatieve weergave van de gebruikerservaring.


Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst?

Nee, wij accepteren geen betaalde reviews. Alle reviews op onze website zijn afkomstig van echte klanten die onze producten of diensten hebben ervaren. We hechten veel waarde aan integriteit en transparantie in het beoordelingsproces.


Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren?

We streven ernaar om reviews zo snel mogelijk te plaatsen, meestal binnen een redelijke termijn na ontvangst. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de echtheid van de reviews te waarborgen. Houd er rekening mee dat er enige verwerkingstijd kan zijn om alle ontvangen reviews zorgvuldig te beoordelen.


In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Een review wordt mogelijk niet geplaatst als deze niet voldoet aan onze richtlijnen. Dit kan onder meer het geval zijn bij beledigend taalgebruik, ongegronde beweringen, spam, of indien de review niet relevant is voor het product of de dienst. We behouden ons het recht voor om reviews te weigeren die niet voldoen aan onze normen voor fatsoenlijk en eerlijk commentaar.

Voor alle andere vragen

E-mail

E-mail

E-mail ons
9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

AVH Outdoor Tuinmeubelen

Industriestraat 11
3281 LB Numansdorp
Nederland Bekijk op Google Maps

NL857355107B01
68234716

Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Nijkerk

Gezellenstraat 2a
3861 RD Nijkerk


Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Lochristi (BE)

Antwerpsesteenweg 69
9080 Lochristi
België


Meer informatie