Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Affiliate Programma

Affiliate partnerprogramma

Wil jij geld verdienen? Heb jij de beschikking over een website, blog of app? Doe dan mee met het affiliate programma van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. Word affiliate en promoot onze artikelen. Elke keer als er bij ons een aankoop wordt gedaan via jouw website, app of blog verdien jij geld. Wij werken hierin samen met Daisycon en verstrekken jou commissie voor iedere aanschaf.

Welke voordelen zijn er voor jou?

Je verdient geld met aantrekkelijke commissies door op een simpele manier op je website, blog of app onze artikelen te promoten. Het affiliateteam van AVH-Outdoor Tuinmeubelen biedt een efficiënte en persoonlijke ondersteuning. De keuringstermijn via Daisycon verloopt snel, zodat je ook snel over je geld beschikt. Profiteer van maar liefst dertig dagen cookietijd. Is er een bezoeker die via jouw site op de webshop van AVH-Outdoor Tuinmeubelen terechtkomt, maar vindt er niet direct een aankoop plaats? De cookietijd zorgt ervoor dat het koopgedrag van deze bezoeker gedurende dertig dagen wordt bijgehouden.

AVH-Outdoor Tuinmeubelen is de grootste aanbieder van tuinmeubelen in Zuid-Holland met een eigen showroom in Numansdorp en webshop. Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland. Er is dus sprake van een groot bereik. Bovendien bieden wij de laagste prijsgarantie. Verder is er sprake van een snelle levering vanuit voorraad. Er is hierbij sprake van gratis verzending. Dit zijn voordelen voor onze klanten waar jij als affiliate eveneens van profiteert. Onze klantenservice biedt telefonische ondersteuning en via een live chat zijn wij vaak beschikbaar.

Gratis aanmelding affiliate programma

Heb je interesse? Meld je dan direct gratis aan voor het partnerprogramma van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. Wij bieden je diverse soorten promotiemateriaal in de vorm van links, banners en producten. Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat jouw bezoekers op onze website terechtkomen en een bestelling plaatsen. Tijdens de keuringstermijn vindt de check plaats. Bij goedkeuring krijg jij snel je commissie.

• Gratis aanmelding
• Keuze uit promotiemateriaal
• Snelle keuringstijd
• Snelle uitbetaling commissie

Er is sprake van een maandelijkse uitbetaling van commissie over goedgekeurde verkopen. Het promotiemateriaal is uiteraard in combinatie met elkaar te gebruiken. Mocht je op zoek zijn naar exclusief promotiemateriaal voor een bepaald artikel neem dan gerust contact op. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil je meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op met AVH-Outdoor Tuinmeubelen als je vragen hebt of meer wilt weten over het affiliatieprogramma. Bel ons op 085 1300 078 of stel je vraag via [email protected].

Voor alle andere vragen

E-mail

E-mail

E-mail ons
9,6Review LogoWij scoren een 9,6 op Kiyoh

AVH Outdoor Tuinmeubelen

Industriestraat 11
3281 LB Numansdorp
Nederland Bekijk op Google Maps

NL857355107B01
68234716

Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Nijkerk

Gezellenstraat 2a
3861 RD Nijkerk


Meer informatie

AVH Outdoor Tuinmeubelen - Lochristi (BE)

Antwerpsesteenweg 69
9080 Lochristi
België


Meer informatie