0
0

AVH-Collectie Showroommodel Glasgow betonlook dining tuintafel zwart frame 300x100xH77 cm

45% sale
Productomschrijving
Het polystone blad van de Glasgow tafel heeft een beton look uitstraling. Met polystone blad (mix van cement en kunststof vezel), onderhoudsvrij en geschikt om altijd buiten te kunnen staan. Het blad is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het blad is niet poreus omdat het behandeld is met polyethyleen. Er komen dus niet makkelijk vle...

Het polystone blad van de Glasgow tafel heeft een beton look uitstraling. Met polystone blad (mix van cement en kunststof vezel), onderhoudsvrij en geschikt om altijd buiten te kunnen staan.

Het blad is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. 
Het blad is niet poreus omdat het behandeld is met polyethyleen. Er komen dus niet makkelijk vlekken op te tafel.
Wel adviseren wij om geen plantjes of potjes een te lange tijd op dezelfde plek te laten staan, hierdoor bestaat de kans op verkleuring.

Het onderstel van de Glasgow tafel is gemaakt van zwart gepoedercoat staal. Dit geeft de Glasgow tafel een robuuste en moderne uitstraling. 

Onderhoud

De Glasgow tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Let op! Deze tafel heeft al een tijdje buiten gestaan, daardoor zijn de poten niet meer zo glanzend. Het blad is ietsjes hol,  hierdoor kan er water op het blad blijven liggen. Wij verlenen GEEN garantie en de tafel moet gemonteerd geleverd worden. De tafel kan niet meer uit elkaar. 

De chauffeur komt alleen en hulp is een vereiste om de tafel te kunnen leveren.

Productspecificaties

Artikelnummer
150410099
SKU
150410099
EAN
8720848315914

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Showroommodel Glasgow betonlook dining tuintafel zwart frame 300x100xH77 cm
AVH-CollectieShowroommodel Glasgow betonlook dining tuintafel zwart frame 300x100xH77 cm

Deliverytime

€1.599,00€875,00 Incl. btw