Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie New Valley dining tuintafel rond 120 cm wit

20% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De New Valley dining tuintafel is een prachtig model. De tafel is gemaakt van sterk aluminium. Het aluminium heeft een poedercoating gehad in de kleur wit. Hierdoor kan de tafel het gehele jaar rond buiten worden gebruikt. Het onderstel van de tafel bestaat uit 3 poten. Hierdoor staat de tafel altijd stabiel. De poten lopen langs elkaar heen. Dit ...

De New Valley dining tuintafel is een prachtig model. De tafel is gemaakt van sterk aluminium. Het aluminium heeft een poedercoating gehad in de kleur wit. Hierdoor kan de tafel het gehele jaar rond buiten worden gebruikt.

Het onderstel van de tafel bestaat uit 3 poten. Hierdoor staat de tafel altijd stabiel. De poten lopen langs elkaar heen. Dit geeft een bijzonder mooi effect. 

Het tafelblad is gemaakt van gehard glas. Op het glas is een laag keramiek aangebracht. Het keramische tafelblad kan tegen hete voorwerpen, tegen vocht en zal bijna niet verkleuren door de zon. 
Ideaal voor buiten dus!

De New Valley tafel is geschikt voor 4 personen. Maar met een beetje inschikken passen er ook 5 stoelen omheen. Uiteraard misstaat de New Valley tuintafel ook niet op een balkon met 2 stoelen eraan. 

Onderhoud

De New Valley tafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tafel in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tafel bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuintafel achter in uw tuin brengen in dozen. De tafel is zeer gemakkelijk te monteren. Enkel de poten moeten er nog aangezet worden. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

Wij geven 2 jaar garantie op de New Valley tafel.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL2018-T-wit
SKU
AL2018-T-wit
EAN
0659424250241
Hoogte
72,5 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie New Valley dining tuintafel rond 120 cm wit
AVH-CollectieNew Valley dining tuintafel rond 120 cm wit

Deliverytime

€749,00€599,00 Incl. btw