Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Pearl tuinbank 300 cm teak

30% sale
AVH-Collectie Pearl tuinbank 300 cm teak
Productomschrijving
De Pearl tuinbank bestaat volledig uit teakhout. Het blad laat de contouren van de boom zien. Dit geeft de bank een extra robuuste en unieke uitstraling.  Het onderstel van de Pearl tuinbank is gemaakt van teakhout boomstammen. Het onderstel heeft een grey wash finishing gehad.  De Pearl bank is 300 cm lang. Door het strakke design zorgt de ba...

De Pearl tuinbank bestaat volledig uit teakhout. Het blad laat de contouren van de boom zien. Dit geeft de bank een extra robuuste en unieke uitstraling. 

Het onderstel van de Pearl tuinbank is gemaakt van teakhout boomstammen. Het onderstel heeft een grey wash finishing gehad. 

De Pearl bank is 300 cm lang. 

Door het strakke design zorgt de bank voor een duurzame uitstraling.De bank is gemaakt van het meest duurzame teakhout TPK grade A, het kernhout van oudere bomen. Hierdoor kan de bank jarenlang onbeschermd buiten staan. Grade A teakhout betekent hout met een minimaal aantal ogen en de beste kwaliteit. Dit hout is dus van de duurste selectie. Het tafelblad en de poten van de bank zijn massief en het zitvlak heeft in het midden dezelfde dikte als aan de buitenkant. Het hout bevat geen gelamineerde delen. Wij gebruiken alleen hout van de binnenkant van de bomen, zodat de bank gemaakt is van het duurzaamste teakhout.

Wij geven 2 jaar garantie op de bank. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXPE2832
SKU
EXPE2832
EAN
0659424235866

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Pearl tuinbank 300 cm teak
AVH-CollectiePearl tuinbank 300 cm teak

Deliverytime

€1.399,00€975,00 Incl. btw