Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Showroommodel Riva premium parasol 300 cm rond manhattan met kniksysteem + voet

45% sale
Productomschrijving
Uitvoering parasolDe Riva parasol 300 cm rond van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige, deelbare mast. De parasol is voorzien van een kniksysteem waardoor de parasol schuin op de mast komt te staan. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van de para...

Uitvoering parasol
De Riva parasol 300 cm rond van Platinum is uitgevoerd met een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en een stevige, deelbare mast. De parasol is voorzien van een kniksysteem waardoor de parasol schuin op de mast komt te staan. U hoeft nooit meer veel moeite te doen om uit de zon te blijven op deze manier. Het design van de parasol is uniek. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag.

Kwaliteit
Het doek is gemaakt van zeer zware kwaliteit 240 grams spuncrylic in de kleur mahattan. De parasol is voorzien van een water- en vuilafstotende coating. Ook zijn er doekspanners aangebracht waardoor het doek altijd strak blijft staan. De kleurechtheid is zeer goed. De stofklasse van het doek is 7.

Onderhoudsadvies
Wij adviseren om de parasol af te dekken met een Aerocover parasolhoes. Deze hoezen zijn ademend en laten dus condensvorming door. Dit bevorderd ook de levensduur van de parasol en hij blijft schoon. Wij hebben meerdere schoonmaakmiddelen in de collectie om vlekken te verwijderen.

Kenmerken:

  • - knikbare mast
  • - mastdikte 38mm
  • - deelbare mast
  • - 240 grams spuncrylic doek
  • - water- en vuilafstotende coating
  • - doekspanners
  • - stofklasse 7

Dit betreft een showroommodel. De parasol en de voet hebben allebei schade. Op het doek zit een vlekje en de voet heeft krassen en is beschadigd. Wij verlenen geen garantie en u kunt niet retourneren. 

Productspecificaties

Artikelnummer
142753373
SKU
142753373
EAN
8720848307155

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

Platinum Showroommodel Riva premium parasol 300 cm rond manhattan met kniksysteem + voet
PlatinumShowroommodel Riva premium parasol 300 cm rond manhattan met kniksysteem + voet

Deliverytime

€398,00€219,00 Incl. btw