Terug

Picknicksets (1)

Filters

Picknicksets

Ga je wel eens op een warme zomerdag naar het park om te eten en te drinken? Neem je daarbij dan je eigen kleedje en versnaperingen mee? In dat geval ben je een liefhebber van picknicken. Voor dergelijke liefhebbers hebben wij een prachtig product in ons assortiment; een picknickset.
Een picknick set is een kenmerkend soort tuinset. Deze tuinmeubelen worden door velen direct herkend als een picknicktafel en bijbehorende stoelen. Met een picknickset kan je een luxe picknick in je eigen tuin houden. Hoe prettig is dat? Je bent in de buitenlucht en je kan genieten van lekkere versnaperingen.

Heb je interesse

Klinkt het jou goed in de oren om regelmatig te kunnen picknicken in je eigen tuin? Wellicht is een picknickset dan een ideaal tuinmeubel voor je. Een picknickset kan je herkennen aan de bankjes in combinatie met het x-frame van de tafel. Het leuke van een picknick set is dat je dicht bij elkaar zit, dicht bij het eten; dat zorgt voor een samenhorige en gezellige sfeer. Het is dan ook heerlijk om met vrienden of familie te picknicken. Met een picknick set kan je zelf in je eigen tuin heerlijk genieten van lekker eten en drinken. Je weet dan in ieder geval zeker dat je comfortabel en gezellig zit. Veel plezier!
Wij staan graag voor je klaar op het gebied van advies en informatievoorziening. Als je vragen hebt, horen wij dat ook graag.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »