Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Picknicktafel 150x165cm teakhout

30% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Op zoek naar een tijdloze tuinset waar je niet naar hoeft om te kijken? Wellicht is de Picknicktafel gemaakt van teakhout geschikt! De Picknicktafel is een tafel waar 2 banken aan vast zitten. Hierdoor kan je extra veel mensen/kinderen kwijt. De tafel is 150 cm lang en 80 cm breed. De totale breedte inclusief de banken is 165 cm breed.De banken zi...

Op zoek naar een tijdloze tuinset waar je niet naar hoeft om te kijken? Wellicht is de Picknicktafel gemaakt van teakhout geschikt!

De Picknicktafel is een tafel waar 2 banken aan vast zitten. Hierdoor kan je extra veel mensen/kinderen kwijt. De tafel is 150 cm lang en 80 cm breed. De totale breedte inclusief de banken is 165 cm breed.
De banken zijn 44cm hoog. De hoogte van het tafelblad is 77 cm hoog. 

Het teakhout in de Picknicktafel is gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus de Picknicktafel is niet gelamineerd en bestaat niet uit samengestelde planken. Dit maakt de Picknicktafel sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er enkel donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Onderhoud

De Picknicktafel heeft weinig onderhoud nodig. Het teakhout zal mooi gaan vergrijzen door de zon. Mocht u dit niet willen adviseren wij om de tafel met teak protector te behandelen. De picknicktafel Wel adviseren wij om de tuinset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de tuinset bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuinset achter in uw tuin brengen in dozen. De tafel is zeer gemakkelijk te monteren. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen.

 

Wij geven 2 jaar garantie op de AVH-Collectie Picknicktafel 150x165cm teakhout.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXPI3161
SKU
EXPI3161
EAN
8720848317765

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Picknicktafel 150x165cm teakhout
AVH-CollectiePicknicktafel 150x165cm teakhout

Deliverytime

€899,00€625,00 Incl. btw