0
0

4 Seasons Outdoor Belmond Ambassador dining tuinset 240x100xH75 cm 5 delig naturel wicker 4 Seasons Outdoor

15% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Belmond dining tuinstoel Ben je op zoek naar een stoel met een natuurlijke uitstraling maar heb je geen zin om de stoel te onderhouden? Kies dan voor de Belmond dining tuinstoel.  De Belmond dining tuinstoel is van het merk Taste 4SO. De stoel heeft een gepoedercoat frame gemaakt van RVS. Het vlechtwerk is gemaakt van kunststof. De draden zi...

De Belmond dining tuinstoel

Ben je op zoek naar een stoel met een natuurlijke uitstraling maar heb je geen zin om de stoel te onderhouden? Kies dan voor de Belmond dining tuinstoel. 

De Belmond dining tuinstoel is van het merk Taste 4SO. De stoel heeft een gepoedercoat frame gemaakt van RVS. 
Het vlechtwerk is gemaakt van kunststof. De draden zijn gedraaid waardoor het lijkt alsof de stoel is gemaakt van een soort natuurlijk rotan. Dit is dus niet zo. 

De Belmond dining tuinstoel wordt geleverd met een all weather zitkusssen en rugkussen. De kussens zijn afritsbaar en wasbaar op 30 graden. 

De Belmond stoel is leverbaar in twee kleuren. Ook zijn er verschillende variaties in loungesets beschikbaar. 

De afmetingen van de Belmond stoel zijn:
61x70x82 cm. (BxDxH)
Zithoogte: 50 cm
Zitdiepte: 60,5 cm
Hoogte armleuning: 67 cm 

De Ambassador dining tuintafel

De Ambassador dining tuintafel is nieuw in de collectie voor seizoen 2023. De is uniek door zijn eenvoud. Klassieke vlechtwerkstoelen zullen niet misstaan aan deze tafel. Maar een strakke aluminium stoel in combinatie met rope staat ook prachtig. Het teakblad komt uit Indonesië. Dit blad heeft een mooie warme uitstraling. Het onderstel van de tafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium in de kleur antraciet. De tafel is zeer onderhoudsvriendelijk. 
Kortom de Ambassador dining tuintafel is een allemansvriend. 

Onderhoud

De Ambassador tuinset heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuinset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door.

De natuurlijke uitstraling van hout spreekt veel mensen aan. Onze hardhouten tuinmeubelen zijn van een stevige kwaliteit en vormen een echte aanwinst voor jouw terras waar je lang van kunt genieten. Net als teakhout, kan je dit type meubelen het beste reinigen met een sopje groene zeep, lauwwarm water en een zachte borstel.

Levering

Wij leveren de tuinset bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de tuinset achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat hij alles uitpakt, monteert en het afvalmateriaal weer meeneemt kunt u voor de montagelevering kiezen. 

De Ambassador tuinset bestaat uit:
1 x Ambassador teak blad 240x100 cm FSC teak
1 x Ambassador aluminium gepoedercoat onderstel
1 x Ambassador sportbench teak incl. 3 kussens 200 x 40 x 45 cm.
3 x Belmond dining stoel incl. 2 kussens

Wij geven 5 jaar garantie op de Ambassador tuinset. 

Productspecificaties

Artikelnummer
4SO141056412
SKU
4SO141056412
EAN
8720848309401

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken