Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Marina Krista dining tuinset 180x95xH77,5 cm wit

25% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Marina diningstoel  De Marina diningstoel is een mooie diningstoel uit de AVH-collectie. Deze stoel wordt gekenmerkt door zijn hoge zitcomfort en mooie uitstraling. We hebben bij deze stoel gebruik gemaakt van twee verschillende soorten draad. Zo zijn de grootste oppervlakten beslaan met een een half ronde draad en de uiteinden en meest kwetsb...

De Marina diningstoel 

De Marina diningstoel is een mooie diningstoel uit de AVH-collectie. Deze stoel wordt gekenmerkt door zijn hoge zitcomfort en mooie uitstraling. We hebben bij deze stoel gebruik gemaakt van twee verschillende soorten draad. Zo zijn de grootste oppervlakten beslaan met een een half ronde draad en de uiteinden en meest kwetsbare delen hebben een volledig ronde draad gekregen. Zo kunnen we de beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs. De kussens zijn bij de prijs inbegrepen. 

De Krista diningtafel (180x95x77,5h cm)

Bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen verkopen we veel verschillende teak houten meubelen. De Krista teak houten tafel is er daar één van. Het teak dat wij verkopen is van de hoogste kwaliteit. Dit wordt aangemerkt als ‘Grade-A’. Wat dat teak zo goed maakt, ligt aan verschillende dingen. Zo is Grade-A kernhout. Dat wil zeggen dat het hout uit het middelste van de boom komt. Hiervoor worden uitsluiten oudere bomen gebruikt, waardoor het hout veel hars en vetten bevat. Dat zorgt er voor dat dit hout uitermate geschikt is om buiten te staan. Daarnaast zijn we ook trots te kunnen vermelden dat ons hout ‘V-legal’ is. Dit betekent dat voor iedere gekapte boom een nieuwe boom wordt teruggeplant. Zo heb je dus niet alleen de beste kwaliteit teak, maar ben je ook nog eens milieuverantwoord bezig! Het model van de Krista diningtafel is traditioneel, met op elke hoek een poot. Dat zorgt er voor dat er ruimte genoeg is om twee stoelen aan een zijde te plaatsen. Deze tafel biedt dus ruimte aan 4 stoel. Krijgt je echter onverwacht bezoek, dan is er ook nog ruimte genoeg om een stoel aan het hoofd van de tafel te plaatsen.

Onderhoud  

Het vlechtwerk van de stoel is gemaakt om buiten te blijven staan. Veel onderhoud heeft de stoel dan ook niet nodig. Wat echter wel belangrijk is voor het behoud van je stoelen, is het schoonhouden. Hierdoor blijven je meubelen langer mooi en heb jij er dus ook langer plezier van. Voor het schoonhouden van je spullen verkopen wij een ‘wicker cleaner en protector’. Dat zorgt er voor dat het vuil makkelijk verwijderd wordt en het laat gelijk een protectie laagje achter op de stoel. Hierdoor hecht het vuil minder makkelijk aan.

De Tafel is van een hoogwaardige kwaliteit teak. Teak heeft in beginsel vrijwel geen onderhoud nodig. Als je het niet erg vindt dat teak op een mooie natuurlijke wijze vergrijst, hoef je er niets aan te doen, behalve schoon maken. Als jij jouw teak houten meubelen schoon en netjes houdt, blijft het langer mooi en gaat het langer mee. Hiervoor verkopen wij verschillende producten. Wil je echter dat het hout de mooie kleur, die het had toen het nieuw was, behoudt. Dan kun je de tafel eventueel behandelen. Dit moet je wel blijven doen en dat betekent dus wel meer onderhoud. 

Zoals je hierboven kunt lezen is het raadzaam om je tuinmeubelen goed schoon te houden. Het beste wat je daartegen kunt doen is een hoes gebruiken. Door je set af te dekken voorkom je dat het vuil in aanraking met je set komt en dat scheelt jou werk!

Levering

Bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen is de bezorging gratis! Dat houdt in dat we de meubelen ingepakt in je tuin neerzetten. Wil je echter dat we alles voor je uitpakken en in elkaar zetten? Dan kun je gebruik maken van onze ‘Montagelevering-extra gemak & geen afvalservice’ gebruik maken.

Bestaande uit:

- 4x Marina diningstoel 
- 1x Krista diningtafel (180x95x77,5h cm) 
- 2 jaar garantie 

Productspecificaties

Artikelnummer
MAEU104780989
SKU
MAEU104780989
EAN
0659424219576

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Marina Krista dining tuinset 180x95xH77,5 cm wit
AVH-CollectieMarina Krista dining tuinset 180x95xH77,5 cm wit

Deliverytime

€2.199,00€1.649,00 Incl. btw