0
0

SUNS Wood Protector SUNS shine

SUNS Wood Protector SUNS shine
Productomschrijving
De SUNS Wood Protector met nanotechnologie is een transparant oplosmiddel voor het beschermen van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten, zowel binnen- als buitenshuis. De SUNS Wood Protector met duurzame nano-protectie creëert een onzichtbare, goed hechtende, uv-filterende en dampdoorlatende laag die het hout beschermt tegen wa...

De SUNS Wood Protector met nanotechnologie is een transparant oplosmiddel voor het beschermen van alle ongelakte en ongeoliede zachte- en harde houtsoorten, zowel binnen- als buitenshuis. De SUNS Wood Protector met duurzame nano-protectie creëert een onzichtbare, goed hechtende, uv-filterende en dampdoorlatende laag die het hout beschermt tegen water, olie, mossen, algen en schimmels en zo de natuurlijke uitstraling van het hout in stand houdt. Bij teak vooraf behandelen met SUNS Wood Cleaner voor het verkrijgen van goede impregnatie.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik! Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte aanbrengen. De ondergrond droog, schoon en vetvrij maken. Gebruik voor snel en effectief reinigen van hout de SUNS Wood Cleaner. Niet verwerken onder 5° C.

Breng het product onverdund aan en smeer egaal uit met zachte borstel of kwast. Product kan licht schuimen. Aanbrengen kan ook met spuitpistool (0.8 mm), niet vernevelen. Druppels vermijden en meteen afvegen. Voor optimale bescherming 2x aanbrengen.

Eerste laag ca. 1 uur laten drogen alvorens een nieuwe laag op te brengen. Droogtijd enkele uren afhankelijk van temperatuur en ondergrond. Het product heeft binnen ca. 24 uur volledig gereageerd. In deze tijd het oppervlak niet met water of olie belasten.

Veiligheid
Buiten bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oog- en gelaatsbescherming gebruiken. Niet vernevelen.

Productspecificaties

Artikelnummer
SU13003.474.00.00
SKU
SU13003.474.00.00
EAN
0659424187974

Reviews

4.5 / 5Based on 4 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: G. A. Ramp op 14 Juni 2021
  Goed verwerkbaar product.
 • 4 / 5
  Gepost door: J.Leijser op 9 November 2020
  Deze extra service van AVH tuinmeubelen geeft glans aan onze lounge-set en aan de type bedrijf en mensen achter dit bedrijf. Het werkt ! <br />
  Zeker in deze tijd van het jaar ( herfst , Corona )
 • 5 / 5
  Gepost door: Jurgen op 24 April 2020
  Goed product, gemakkelijk te gebruiken. Snel geleverd. Bedankt
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

SUNS Wood Protector SUNS shine
SUNSWood Protector SUNS shine

Deliverytime

€42,99 Incl. btw