Terug

Hemelvaartsdag geopend - U bent van harte welkom in onze showroom tussen 8:30 en 18:00

Houtskool barbecues (2)

Filters

Houtskool barbecues

Ga terug in de tijd, geniet van het heerlijke geknetter en geniet van een heerlijk avondje. Een avondje vol met lekker weer, lekkere drankjes en bovenal lekkere gerechten. De houtskool barbecue zorgt voor een optimale, rokerige smaak van de gerechten.
Bij het aanschaffen van een nieuwe barbecue heb je de keuze uit een volledige buitenkeuken, een gas barbecue of een houtskool barbecue. Met een houtskool barbecue kan je heerlijke gerechten klaarmaken, terwijl je écht het ouderwetse gevoel van barbecueën ervaart.

De kenmerken van een houtskool barbecues

De houtskool barbecues zijn de meest traditionele barbecues. Het is uiteraard niet zonder reden dat deze barbecues al zo lang populair zijn. Een houtskool barbecue geeft je het vertrouwde gevoel van barbecueën. Geniet van het geknetter van het houtskool en de bijbehorende geur.
Veel houtskool barbecues zijn verkrijgbaar met een deksel. Deze deksel zorgt ervoor dat de rook in de barbecue blijft. Hierdoor krijgen je gerechten de fijne, rokerige smaak.

Ons assortiment

In ons aanbod kan je meerdere houtskool barbecues van het merk Boretti terug vinden. Dit Italiaanse merk is een garantie voor kwaliteitsproducten. Alle houtskool barbecues van Boretti hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding en een lange levensduur. Gaat jouw keuze uit naar een klein model voor op je terras? Of kies je voor een grote houtskool barbecue met meerdere kolenrekken, meerdere grillroosters en een grote bakplaat?
Heb je interesse in één van de houtskool barbecues uit ons assortiment? Neem gerust contact op voor eventuele vragen; het bestellen van een houtskool barbecue gaat gemakkelijk en snel bij AVH Outdoor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »