{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Matthijs, 19 maart 2019

3 redenen om voor een ronde tuintafel te kiezen

3 redenen om voor een ronde tuintafel te kiezen

De tuintafel is één van de belangrijkste onderdelen van een tuin. Aan deze tafel gebeuren tenslotte vele dingen, waaronder borrelen, dineren en het spelen van spelletjes. Mede daardoor is het van belang dat de tuintafel volledig naar jouw wens is.
Bij het uitzoeken van een tuintafel stuit je op verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor een rechthoekige, een vierkante of een ronde tafel. In Nederland zien we echter veelal rechthoekige- en vierkante tuintafels terug komen. De ronde tuintafels worden een stuk minder vaak verkozen, terwijl juist deze variant veel specifieke vormen met zich mee brengt. Hieronder lees je enkele zwaarwegende redenen om voor een ronde tuintafel te kiezen.

Gezelligheid ten top

Ja, het is een feit: een ronde tafel draagt bij aan de gezelligheid. Het voordeel van een ronde tafel is namelijk dat je een ieder aan kan kijken. Dit betekent dat je dus ook met een ieder gesprekken kan voeren. Dit is sfeer verhogend en daardoor draagt een ronde tafel bij aan de gezelligheid. Maak de heerlijke warme zomeravonden dus nóg gezelliger met de aanschaf van een ronde tuintafel.

Flexibiliteit

Met een ronde tafel ben je bovendien behoorlijk flexibel. Als je extra stoelen nodig hebt, kan je deze gemakkelijk rondom de tafel zetten. Je bent tenslotte niet gebonden aan hoeken bij een ronde tafel.

Veilig

Tot slot willen we nog aanstippen dat een ronde tafel uitermate veilig is. Dit punt is met name van belang bij gezinnen met (jonge) kinderen. Als de jonge kinderen door de tuin heen rennen, kunnen ze zich niet aan de ronde tafel stoten. Een ronde tafel heeft tenslotte geen punten, waardoor de tafel uitermate veilig is.
Heb je interesse om een ronde tuintafel aan te schaffen? Op onze website kan je een uitgebreid aanbod van ronde tuintafels vinden. Neem gerust eens een kijkje en vergelijk de verschillende varianten met elkaar. Als je een ronde tuintafel bij ons aanschaft, ben je verzekerd van de laagste prijs. Daarnaast leveren wij de ronde tuintafel gratis bij je af; hoe prettig is dat? Vervolgens kan jij optimaal genieten van de tafel en profiteren van bovenstaande voordelen!