{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Bryan, 14 juni 2019

3 redenen om voor een stokparasol te kiezen

Als je op zoek naar een nieuwe parasol bent, weet je één ding heel zeker. Je hebt voldoende keus. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze webshop. Je zult verbaasd zijn hoeveel verschillende parasols wij aanbieden. Het verschil tussen de parasols zit onder andere in de afmetingen, in materiaalgebruik, in kleurgebruik en in de variant.

Ja, in de basis heb je namelijk twee varianten van een parasol. Je kunt opteren voor een stokparasol of voor een zweefparasol. Een stokparasol is de variant die je al jarenlang kent. Deze parasol bestaat simpelweg uit een parasolvoet, een stok en een parasoldoek. Deze stok is meestal in lengte verstelbaar, waardoor je het gewenste schaduwgebied in kunt stellen. Als je een stokparasol hebt, is het wel noodzakelijk om deze op het terras te plaatsen; de stok zit tenslotte in het midden van het doek.

Gaat jouw voorkeur uit naar een stokparasol of naar een zweefparasol? Hieronder kan je enkele redenen vinden waarom je voor een stokparasol zou moeten kiezen.

Eenvoud

Een belangrijk voordeel van een stokparasol is de eenvoud. Het is in feite een zeer simpel product, maar juist dat is prettig. Het is voor jou een kwestie om de parasol één keer op te bouwen. Vervolgens kan je deze simpel in- en uitklappen op de gewenste moment. Onder andere de eenvoud zorgt ervoor dat veel huishoudens voor een stokparasol kiezen.

Het plaatsen van een stokparasol is bovendien erg simpel. Je stopt de stok van de parasol in de parasolvoet of in bijvoorbeeld een opening in de tafel. Dat is alles!

Gunstige prijs

Over het algemeen hebben stokparasols ook een gunstig prijskaartje. Hierdoor kan je voor een niet al te hoog bedrag al bescherming tegen de Uv-straling krijgen. Wat wens je nog meer?

Als je een goed beeld van de prijskaartjes wenst te hebben, kan je ons assortiment van stokparasols bekijken. Je ziet dan direct in welke prijsklassen de stokparasols vallen.

Uitgebreid aanbod

Een andere reden om voor een stokparasol te kiezen, is het uitgebreide aanbod. Het voordeel hiervan is dat je altijd een parasol kunt vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften.

We willen je daarom graag uitnodigen om eens een kijkje in ons assortiment te nemen. Je krijgt dan een duidelijk overzicht van de verschillende stokparasols en de bijbehorende prijskaartjes. Wij garanderen in ieder geval de laagste prijs op de stokparasols uit ons assortiment!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »