{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Jasper, 3 september 2019

3 redenen om voor een zweefparasol te kiezen

Door de jaren heen hebben we continue met ontwikkelingen en veranderingen te maken. Dat is niet alleen merkbaar in het dagelijkse leven, maar ook in de wereld van het tuinmeubilair. De tuinmeubelen zijn door de jaren heen behoorlijk veranderd. Dat heeft niet zo zeer betrekking op de functie van de tuinmeubelen. Nee, het gaat meer om de verschillende varianten van tuinmeubelen die door de jaren heen ontwikkeld zijn. Door technologische ontwikkelingen is het tegenwoordig bijvoorbeeld mogelijk om van veel verschillende materiaalsoorten tuinmeubelen te vervaardigen.

Als we inzoomen op een parasol, zien we twee varianten naar voren komen: de zweefparasol en de stokparasol. De stokparasol is de originele variant, waarbij de stok in het midden van het parasoldoek geplaatst is. Hier is echter een variant op bedacht: de zweefparasol. Hierbij is er geen sprake van een stok in het midden van het doek. Nee, de parasol wordt in de lucht gehouden door een ‘zwevende arm’. Je kunt de hoek en de hoogte van deze ‘zwevende arm’ instellen, waardoor je het gewenste schaduwgebied kunt creeren.

Een zweefparasol brengt enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Lees hieronder enkele redenen waarom het verstandig is om een zweefparasol aan te schaffen.

Flexibel

Met een zweefparasol ben je uiterst flexibel. Het is een kwestie van het verdraaien van de arm, zodat je het gewenste schaduwgebied krijgt. Ook is het mogelijk om het schaduwdoek ietwat te kantelen, zodat je net wel of net niet in het zonnetje zit. Al met al ben je dankzij een zweefparasol behoorlijk flexibel.

Fraai design

De meeste mensen zijn het er wel over eens; een zweefparasol heeft een fraai design. Het doek van een zweefparasol ziet er luxueus en fraai uit, waardoor je tuin een mooie uitstraling krijgt. Bovendien heb je de keus uit vele soorten en kleuren, waardoor je dus altijd een perfecte zweefparasol kunt vinden.

Ruimte

Een belangrijk voordeel van een zweefparasol is ook de ruimte die een dergelijke parasol heeft. Het is bij een zweefparasol namelijk niet nodig om deze in het midden van het terras te plaatsen. Nee, je kunt deze simpel aan de zijkant van een terras plaatsen. Zo heb je er geen last van, terwijl je wel een optimale bescherming tegen de zon krijgt!

Zijn bovenstaande redenen genoeg voor jou om een zweefparasol aan te schaffen? Geniet in onze webshop van de laagste prijs garantie en gratis thuis bezorging.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »