{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Jasper, 3 mei 2019

3 redenen om voor textileen tuinmeubilair te kiezen

3 redenen om voor textileen tuinmeubilair te kiezen

Bij de aanschaf van tuinmeubelen heb je voldoende keus. Dat is een feit en hierdoor ben jij in staat om de juiste beslissingen te maken. Ben je op zoek naar unieke tuinmeubelen? Ook dan kan je je hart ophalen. Dat komt voornamelijk doordat de ontwikkelingen in de wereld van het tuinmeubilair zeker niet stil staan.
In de afgelopen jaren zijn de tuinmeubelen steeds gevarieerder geworden. Dat heeft niet alleen betrekking op de functie van de meubelen, maar ook op het design. Dit komt deels weer doordat er nieuwe materialen gebruikt worden, waaronder textileen. Lees hieronder 3 goede redenen waarom ook jij tuinmeubilair van textileen aan moet schaffen.

Bestand tegen hoge temperaturen

De afgelopen jaren hebben we te maken met extreme temperaturen. De zomer van 2018 was hierbij voorlopig het hoogtepunt. De verwachting is dat we dergelijke zomers veel vaker gaan krijgen. De textileen tuinmeubelen zijn in ieder geval goed bestand tegen dergelijke hoge temperaturen. Dit komt puur door de samenstelling van het materiaal. Het voordeel hiervan is dat je tuinmeubelen niet beschadigen of verkleuren door de felle zonnestralen.
Overigens is textileen ook bestand tegen lage temperaturen. In de winter kan je dus ook de meubelen met een gerust hart buiten laten staan.

Vuil werend

De meeste tuinmeubelen trekken veel vuil aan. Dit uit zich bijvoorbeeld in mos, ongedierte of andere vuiligheden. Bij textileen is dat echter een stuk minder, doordat dit materiaal vuil werend is. Hierdoor hoef je de textileen tuinmeubelen minder vaak schoon te maken en kan je er optimaal van genieten.

Gemakkelijke schoonmaakbeurten

Dit uit zich dan ook in het volgende voordeel: je hoeft de tuinmeubelen van textileen amper schoon te maken. Indien je tuinmeubelen schoon wilt maken, gaat dit gemakkelijk met een zachte spons en warm water.
Al met al ben je met textileen tuinmeubelen verzekerd van een goede aankoop. Hebben bovenstaande redenen jou overtuigd om tuinmeubelen van textileen aan te schaffen? Een kijkje in onze webshop is dan aan te raden. De beste tuinmeubelen van textileen vind je in ons assortiment terug. Daarbij hanteren we ook nog eens een laagste prijs garantie en leveren de tuinmeubelen van textileen gratis bij je af.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »