{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Bryan, 3 juni 2020

3 tips voor het schoonmaken van je tuinmeubelen

Je tuinmeubelen staan elke dag buiten in de tuin. Logischerwijs komen zij daardoor continue in aanraking met de verschillende weersomstandigheden. Verschillende weersomstandigheden, zoals een felle zon, een flinke regenbui of een flinke wind kunnen voor beschadigingen aan de tuinmeubelen zorgen. Maar, dat is niet het enige. Nee, door deze weersomstandigheden is het ook goed mogelijk dat je tuinmeubelen behoorlijk vies worden. Gelukkig kan je daar iets tegen doen!

Wil jij je tuinmeubelen ook op een optimale manier zo goed mogelijk schoonmaken? Dat is mogelijk; volg daarvoor onderstaande tips op. Met deze tips kan jij op een snelle en efficiënte manier je tuinmeubelen schoonmaken. Het voordeel hiervan? Je tuinmeubelen krijgen een langere levensduur en het is voor jou een stuk prettiger om tijd door te brengen op schone tuinmeubelen.

Gebruik de juiste schoonmaakmiddelen

In onze webshop kan je een categorie ‘Onderhoudsmiddelen’ vinden. Binnen die categorie staan ook verschillende soorten schoonmaakmiddelen. Gebruik de specifieke schoonmaakmiddelen die bestemd zijn voor het materiaal van jouw tuinmeubelen. Tuinmeubilair kan namelijk van verschillende materialen vervaardigd worden; gebruik daarom altijd de op maat gemaakte schoonmaakmiddelen.

Maak met een hoge frequentie schoon

We willen je daarnaast aanraden om met een hoge frequentie je tuinmeubelen schoon te maken. Met andere woorden: maak je tuinmeubelen zeker 2 á 3 keer per jaar goed schoon. Gebruik daarvoor de bovenstaande tip met betrekking tot het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen.

Gebruik een afdekhoes

Heb je persoonlijk een hekel aan het schoonmaken van je tuinmeubelen? Of wil je simpelweg je tijd op een betere/leukere manier besteden? In dat geval kunnen wij je zeker aanraden om een afdekhoes te gebruiken. Een afdekhoes span je over de tuinmeubelen heen, waardoor deze goed beschermd zijn tegen de verschillende weersomstandigheden.

Ook hierbij geldt het dat je het beste een specifieke afdekhoes kunt gebruiken. Oftewel: een afdekhoes die qua afmetingen bij het betreffende meubelstuk past. Het is tenslotte de bedoeling dat de afdekhoek strak over de tuinmeubelen gespannen is, zodat de tuinmeubelen goed beschermd zijn.

Het mag duidelijk zijn dat het schoonmaken van de tuinmeubelen geen hogere wiskunde is. Maar, het is wel iets wat je moet doen. Daarmee creëer je namelijk een prettige leefomgeving in je tuin én je kan voor een langere levensduur van je tuinmeubelen zorgen. We wensen je veel succes met het schoonmaken van je tuinmeubelen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »