{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Laatste dag 15% korting op bijna de gehele collectie - Voer de kortingscode OUTLETDAG21 in

4 redenen om voor een rechthoekige tafel te kiezen

  • Monday 06 / 05 / 2019 0
4 redenen om voor een rechthoekige tafel te kiezen

4 redenen om voor een rechthoekige tafel te kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe tuintafel? Je zal dan stuiten op vele verschillende tuintafels. De verschillen ontstaan door toepassing van het materiaal, door kleuren, door vormgeving en door de pasvorm van de tafel. Je kan namelijk kiezen voor een ronde tuintafel, een vierkante tuintafel of een rechthoekige tuintafel.
Als we in de Nederlandse tuinen kijken, zien we erg veel rechthoekige tuintafels terug komen. Hoe dat komt? De redenen daarvoor lees je hieronder!

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Met een rechthoekige tafel kan je optimaal gebruik maken van de aanwezige ruimte op je terras. Een rechthoekige tuintafel heeft namelijk niet al te veel ruimte nodig, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een ronde tuintafel. Als je kiest voor een rechthoekige tafel kan je de aanwezige ruimte dus optimaal benutten.

Strakke uitstraling

Heb je een moderne tuin met een strakke indeling? In dat geval staat een rechthoekige tafel ook prachtig. Een rechthoekige tafel brengt namelijk een strakke uitstraling met zich mee. De tafel is perfect uitgelijnd en is meestal symmetrisch. Dit kunnen eigenaren van moderne tuinen altijd wel waarderen. Het plaatsen van een rechthoekige tafel kan dan ook bijdragen aan de uitstraling van een moderne tuin.

Flexibel

Staat er een warme zomeravond voor de deur? En heb je vrienden of familie voor die zomeravond uitgenodigd? Het zou dan prettig zijn om meerdere stoelen aan de tuintafel te kunnen plaatsen. Bij een rechthoekige tafel ben je bijzonder flexibel; je kan namelijk aan de kopse kanten ook nog stoelen plaatsen. Ook is het mogelijk om nog een andere tafel tegen de rechthoekige tafel aan te zetten. Je kan dus op een simpele en doeltreffende manier meerdere zitplaatsen creëren; ideaal voor als je visite over de vloer krijgt.

Veel keus

In de inleiding zeiden we het al; veel Nederlanders opteren voor een rechthoekige tuintafel. Hierdoor zijn de fabrikanten ook veelal gefocust op tafels met deze vorm. Dit heeft voor jou als voordeel dat je erg veel keus hebt. Dat geldt ook voor het aanbod van rechthoekige tuintafels in ons assortiment; ook bij ons heb je voldoende keus. Daarbij profiteer je ook nog eens van een laagste prijs garantie en gratis verzending!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »