{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Sanne, 9 juli 2021

5 redenen voor de aanschaf van een beschermhoes

Heb je jouw tuin volledig naar wens ingericht? Goed bezig! Als je jouw tuin volledig naar wens ingericht hebt, begint het echte genieten eigenlijk pas. Je kunt van een fraaie tuin genieten, van het heerlijke zonnetje en van het mooie leven. Als je je ook nog met de mooiste mensen weet te omringen, voel je je eigenlijk als een God in Frankrijk. Feit is echter dat je je gewoon in jouw eigen achtertuin bevindt!
Als je jouw tuin volledig naar wens ingericht hebt, wil je hier uiteraard wel zo lang mogelijk van gaan genieten. Om de levensduur van jouw tuin te verlengen, kun je enkele voorzorgsmaatregelen treffen. Daarnaast is het ook aan te raden om voor de juiste hulpmiddelen te kiezen. Met de juiste hulpmiddelen ben je in staat om nóg langer van jouw tuin te genieten. Ongeacht voor welk soort hulpmiddelen je exact hebt gekozen.
Heb je enig idee wat op dit moment de meest populaire hulpmiddelen zijn? Je had het wellicht niet verwacht, maar het gaat hierbij om beschermhoezen. Met beschermhoezen ben je in staat om jouw meubelen op een ideale manier te beschermen. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar zorgt ook nog voor een langere levensduur van jouw meubelen.
In onze ogen zijn er meerdere redenen om voor een beschermhoes te kiezen. Ben je benieuwd wat deze redenen precies zijn? Dan raden wij je maar al te graag aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dít artikel bespreken wij namelijk 5 redenen waarom de aanschaf van een beschermhoes aan te raden is.
Wil je graag na het lezen van dit artikel een beschermhoes aanschaffen? Die kans is groot. Om dit voor je mogelijk te maken, bieden wij daarom een divers aanbod van de beste beschermhoezen aan. Deze hoezen beschermen jouw meubelen op de best mogelijke manier én zorgen voor nog veel meer voordelen. Als klap op de vuurpijl hoef je voor onze beschermhoezen ook niet de hoofdprijs te betalen. Je doet er al met al verstandig aan om één of meerdere beschermhoezen uit ons aanbod aan te schaffen. Neem het artikel op je gemakje door en laat je verrassen!

Wat zijn beschermhoezen precies?

Heb je nog geen idee wat een beschermhoes precies is? Dan verwijzen wij je graag alvast naar ons aanbod van beschermhoezen. In ons aanbod van beschermhoezen zie je namelijk direct meerdere varianten én meerdere foto’s naar voren komen.
Zoals de naam al doet vermoeden, dient een beschermhoes ter bescherming. Je kunt een dergelijke hoes strak over jouw tuinmeubelen heen spannen, waarna je de hoes met bijvoorbeeld stenen helemaal veilig neer kunt leggen. Vanaf dat moment zorgt de hoes eigenlijk voor een beschermlaag ten opzichte van jouw tuinmeubelen. Het is dan ook de bedoeling dat je de meubelen ónder de beschermhoes plaatst. Hoe je dit gaat doen, is volledig aan jou!
Met name in de afgelopen jaren zijn de beschermhoezen in ieder geval erg populair geworden. Hoe dit komt? Dat is vooral te danken aan het uitgebreidere aanbod. In de laatste jaren zijn meerdere merken zich bezig gaan houden met de ontwikkeling van (goede) beschermhoezen. Is dat ook in ons aanbod terug te zien? Nou, wij willen alleen maar de beste producten aanbieden. Dat heeft er eigenlijk voor gezorgd dat je in ons aanbod van slechts enkele merken de beschermhoezen aantreft. Deze merken hebben namelijk bewezen dat zij de perfecte kwaliteit kunnen leveren.

Is de aanschaf van een beschermhoes aan te raden?

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ja, de aanschaf van een beschermhoes is absoluut aan te raden. Als je tuinmeubelen in jouw tuin hebt staan, doe je er gewoonweg goed aan om één of meerdere beschermhoezen aan te schaffen. Waarom? Dat lees je in het restant van dit artikel. In het restant van dit artikel bespreken wij namelijk de 5 belangrijkste redenen voor de aanschaf van een beschermhoes.
Zijn er ook nog alternatieven voor een beschermhoes? Ja, die bestaan op zich ook wel. We hebben daarom besloten om aan het einde van dit artikel in het kort naar deze alternatieven te kijken. Neem de alternatieven op je gemakje door en bepaal of die alternatieven mogelijk iets voor jou zijn.

Reden 1: levensduur van jouw tuinmeubelen verlengen

Jouw tuinmeubelen komen met tal van weersomstandigheden in aanraking. Eigenlijk kunnen we het volgende stellen; de meubelen in jouw tuin moeten echt door weer en wind gaan. Zo krijgen jouw meubelen te maken met forse regenval, met een harde wind, met vorst en met hoge temperaturen. De hoge temperaturen zijn uiteraard alleen in de zomer, terwijl de andere weersomstandigheden met name in de winter aan orde zijn.
Met name voor in de winter is het daarom aan te raden om een beschermhoes te gebruiken. Waarom? Omdat je met de beschermhoes gewoonweg jouw tuinmeubelen perfect weet te beschermen. Het belangrijkste gevolg daarvan is dat je de levensduur van jouw tuinmeubelen kunt verlengen.
Is dat wenselijk? Ja, dat is echt heel erg wenselijk. Als je bijvoorbeeld een nieuwe loungeset aan gaat schaffen, ben je daar het nodige geld aan kwijt. De huidige loungesets zijn niet voordelig. Als je een flink bedrag voor bijvoorbeeld een loungeset uitgegeven hebt, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Indien je de loungeset tijdens de winter gewoon in de open lucht laat staan, weet je zeker dat dat niet gaat lukken. De loungeset krijgt in dat geval te maken met té erge en té heftige weeromstandigheden.
Deze weersomstandigheden zijn echt van invloed op de loungeset. Het materiaal van de loungeset wordt aangetast, terwijl de uitstraling ook een stuk minder gaat worden. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat bijvoorbeeld hagel, flinke windvlagen en vorst niet goed zijn voor de verschillende mogelijke materialen van tuinmeubelen.
Het advies is dan ook om een beschermhoes over jouw loungeset heen te spannen. Als je dat gedaan hebt, hebben de weersomstandigheden géén invloed meer. Dit merk je duidelijk terug aan de levensduur van jouw loungeset; je kunt hierdoor nóg langer van jouw investering genieten.
Om dit voordeel aan te duiden, hebben wij gebruik gemaakt van een voorbeeld. We zijn hierbij uitgegaan van de bescherming van een loungeset, maar deze bescherming geldt uiteraard ook voor alle andere soorten tuinmeubelen. Ongeacht welke meubelen je in jouw tuin hebt staan, is het aan te raden om voor een beschermhoes te kiezen. Met deze beschermhoes kun je gewoonweg de levensduur van jouw tuinmeubelen flink verlengen!

Reden 2: de tuinmeubelen blijven netjes schoon

Heb jij wel eens in de winter tuinmeubelen niet afgedekt? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat dit in het voorjaar geen pretje was. De meubelen worden tijdens de winter namelijk behoorlijk vies. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld spinnenwebben, bladeren en overig vuil dat op de tuinmeubelen terecht komt.
Wil je dit graag voorkomen? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een beschermhoes. Met een beschermhoes weet je gewoonweg jouw tuinmeubelen heel netjes en schoon te houden. Dit is niet alleen hygiënisch, maar levert in het voorjaar nóg een voordeel op. Als je op de eerste zonnige dag van het jaar jouw tuinmeubelen weer wilt gebruiken, hoef je de meubelen niet volledig schoon te maken. Nee, in dat geval hoef je alleen maar de beschermhoes van de tuinmeubelen af te halen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je direct gebruik maken van de tuinmeubelen. Ideaal!
Als je jouw tuinmeubelen netjes wilt houden, is een beschermhoes dus een ware aanrader. Met de hoes houd je niet alleen jouw meubelen netjes, maar je geniet ook nog van de gewenste hygiëne. Aangezien je in de komende zomer veel tijd op/met jouw tuinmeubelen door gaat brengen, is die hygiëne wel zo wenselijk.

Reden 3: levert veel gemak op

Het mag duidelijk zijn: een beschermhoes is erg goed voor jouw tuinmeubelen. Je weet jouw meubelen netjes te houden én je weet ook nog de levensduur van jouw meubelen te verlengen. Ondertussen levert een beschermhoes voor jou zelf ook nog het nodige gemak op.
Om dit voorbeeld aan te duiden, maken we wederom graag gebruik van een voorbeeld. Stel nou dat het in maart of april voor het eerst een lekkere zonnige dag is. De thermometer geeft op een gegeven moment 25 graden aan, waardoor je graag ’s avonds buiten wilt eten. Je hoeft in dat geval alleen maar de beschermhoes van jouw tuintafel en tuinstoelen af te halen. Nadat je dat gedaan hebt, kun je direct gebruik maken van de meubelen. Je hoeft de meubelen niet eerst vrij te maken van de spinnenwebben. En je hoeft de meubelen ook niet te ontdoen van allerlei bladeren. Nee, je haalt de beschermhoes eraf en je kunt direct genieten.
In onze ogen is dit gemak één van de belangrijkste voordelen. Daar willen we ook nog het volgende aan toevoegen: je geniet ook op de lange termijn van deze voordelen. Als je consequent elke winter van de beschermhoezen gebruik blijft maken, weet je jouw meubelen gewoonweg op de lange termijn netjes te houden. Dat levert je dus elk voorjaar de hierboven genoemde situatie op. Een situatie waarin je direct van jouw tuinmeubelen gebruik kunt maken!

Reden 4: gemakkelijk te gebruiken

Wil jij graag van de hierboven besproken voordelen gaan profiteren? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: de juiste beschermhoes of beschermhoezen aan te schaffen. Nadat je dat gedaan hebt, ga je dus direct van het nodige gemak genieten. In onze ogen is het daarbij ook nog een voordeel dat je een beschermhoes makkelijk kunt gebruiken.
Hoe je dit precies kunt doen? Nou, het is allereerst zaak om jouw tuinmeubelen bij elkaar te zetten. Als je bijvoorbeeld jouw tuinset goed wilt beschermen, doe je dit door de tuintafels onder de tuintafel te schuiven. Vervolgens hoef je de beschermhoes alleen maar over de tuinset heen te spannen. Dit doe je het beste met twee man/vrouw, waardoor je het nóg makkelijker weet te maken.
Nadat je de beschermhoes over de meubelen hebt gelegd, ben je bijna volledig klaar. Je hoeft nu eigenlijk nog maar één ding te doen: de beschermhoes echt stevig vast te maken. Sommige merken bieden daar een slim systeem voor, maar je kunt dit ook doen door bijvoorbeeld een steen op het uiteinde van de beschermhoes neer te leggen. Mocht er onverhoopt een flinke windvlaag door jouw tuin heen komen, waait de beschermhoes niet direct van jouw meubelen af. Dat is wel zo prettig!
In onze ogen is deze makkelijke ‘bediening’ echt een groot voordeel. Het gebruik maken van een beschermhoes is dus geen hogere wiskunde, maar je geniet dus wel van ongekend veel voordelen. Wat wens je nog meer?

Reden 5: voor veel tuinmeubelen te gebruiken

Tot slot mogen we ook dit voordeel niet overslaan; je kunt de beschermhoezen voor veel tuinmeubelen gebruiken. Zo kun je jouw tuintafel perfect beschermen, maar ook jouw complete tuinset en jouw complete loungeset. Eigenlijk ligt het er maar net aan welke meubelen je in jouw tuin hebt staan.
Wil je ook graag nog accessoires beschermen? Ook dat is mogelijk. Als je jouw loungeset af gaat dekken, kun je bijvoorbeeld jouw bijzettafeltje bij jouw loungeset neerzetten. Als je voor een beschermhoes hebt gekozen die groot genoeg is, kun je met slechts één hoes zowel de loungeset als het bijzettafeltje beschermen. Ideaal!
Heb je in jouw tuin een prachtige barbecue staan? En wil je graag zo lang mogelijk kunnen genieten van deze barbecue? Ook dan is het ideaal dat je voor een speciale beschermhoes kunt kiezen. Een hoes die je over jouw barbecue heen kunt spannen, waarmee je jouw barbecue dus ook perfect weet te beschermen. Onder aan de streep kun je dus alle kanten op met de beschermhoezen. Met alle dank aan de vele voordelen én het uitgebreide aanbod van beschermhoezen.
Wil je graag meer weten over de verschillende soorten beschermhoezen? Dan verwijzen wij je graag naar het restant van dit artikel. In het restant van dit artikel bespreken wij tussen welke soorten hoezen je kunt kiezen én hoe je de beste keuze kunt maken!

Tussen welke soorten beschermhoezen kun je kiezen?

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou stuk voor stuk aan? En wil je daarom zelf ook graag van deze voordelen gaan profiteren? Dan doe je er verstandig aan om goed naar de verschillende soorten beschermhoezen te kijken. Als je een kijkje in ons aanbod neemt, zie je namelijk al direct meerdere soorten beschermhoezen naar voren komen.
Voor welke hoes je dan het beste kunt kiezen? Dat is volledig afhankelijk van de meubelen die je graag wilt beschermen. In onze webshop kun je in ieder geval uit meerdere varianten kiezen. Welke varianten dit precies zijn, bespreken wij graag hieronder.

Barbecuehoes

Als je een barbecue in jouw tuin hebt staan, wil je hier ongetwijfeld zo lang mogelijk van genieten. Daarbij wil je uiteraard ook nog van de gewenste hygiëne uit kunnen gaan. Om dat mogelijk te maken, is de aanschaf van een barbecuehoes aan te raden. Check direct ons aanbod, vergelijk de soorten barbecuehoezen en schaf direct de gewenste hoes aan. Hier gaan zowel jijzelf als jouw barbecue erg blij mee zijn!

Kussentas

Maak je op jouw tuinmeubelen gebruik van tuinkussens? Dan wil je uiteraard ook zo lang mogelijk kunnen genieten van fraaie en schone tuinkussens. Door een speciale kussentas aan te schaffen, weet je dat voor jezelf mogelijk te maken. In deze kussentas stop je de kussens die je wilt beschermen, waarna je de kussentas makkelijk op kunt bergen. Zodra je de kussens weer nodig hebt, hoef je alleen maar de kussentas open te ritsten. Pak de kussens uit jouw tas en leg ze direct op de tuinmeubelen neer. Vanaf dat moment begint het echte genieten weer!

Loungesethoes

Heb je recentelijk een nieuwe loungeset aangeschaft? Dan heb je ongetwijfeld het nodige geld aan deze loungeset gespendeerd. Wij weten als geen ander dat je voor een loungeset immers relatief diep in de buidel moet tasten. Om zo lang mogelijk van jouw investering te kunnen genieten, is een loungesethoes aan te raden. Als wij naar onze verkoopcijfers kijken, zien wij dat in ieder geval heel veel mensen voor een loungesethoes kiezen.
Logisch, aangezien je met zo’n hoes de loungeset perfect weet te beschermen. Je geniet hierdoor van een lange levensduur, van veel gemak en van de gewenste hygiëne. Zodra je in het voorjaar weer van jouw loungeset gebruik wilt maken, hoef je de hoes alleen maar van de loungeset vandaan te halen. Leg de kussens op de loungeset neer en je kunt optimaal genieten van het heerlijke zonnetje!
Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Dan doe je er wel verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Als je een kijkje in ons aanbod neemt, zie je namelijk meerdere soorten loungesethoezen naar voren komen. Wij raden je daarom aan om goed naar onder meer de afmetingen van jouw loungeset te kijken. Deze afmetingen moeten immers volledig passen bij de grootte van de loungesethoes. Van de aanschaf van een loungesethoes ga je in ieder geval géén spijt krijgen.

Parasolhoes

Met een beschermhoes kun je niet alleen tuinmeubelen beschermen. Nee, als je voor een parasolhoes kiest, weet je jouw parasol ook perfect te beschermen. Ook dat is wenselijk, aangezien een parasol ook met alle weersomstandigheden in aanraking komt. Door een parasolhoes over jouw parasol heen te schuiven, weet je jouw parasol gewoonweg tijdens de winter perfect te beschermen.
Hiermee verleng je de levensduur van jouw parasol. Ook zorg je ervoor dat je in het voorjaar direct weer gebruik van jouw parasol kunt maken. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de spinnenwebben en het vuil zich aan de parasol zijn gaan kleven. Nee, de hoes zorgt voor een perfecte en volledige bescherming!

Tafelhoes

Wil jij graag jouw tuintafel goed beschermen? Dat doe je door een tafelhoes aan te schaffen. Deze tafelhoes span je over de tuintafel heen, waarna de tuintafel perfect beschermd is. Met het oog op de hygiëne is dit zeer wenselijk, aangezien je in het voorjaar niet aan een hele vieze tuintafel plaats wilt nemen. Door een tafelhoes aan te schaffen, verleng je ook nog eens de levensduur van jouw tuintafel. Wat wens je nog meer? Check direct ons aanbod en kies de juiste tafelhoes uit!

Tuinsethoes

Verder kun je ook nog voor een tuinsethoes kiezen. Zoals je je vast al voor kunt stellen, is een dergelijke tuinsethoes geschikt voor een tuinset. Dankzij deze hoes kun je jouw tuinset – dus jouw tuintafel en tuinstoelen – perfect beschermen. Ook hierbij geniet je weer van alle hierboven genoemde voordelen.
Hierbij is het overigens ook belangrijk om goed naar de afmetingen vna jouw tuinset te kijken. Als je een tuinsethoes aan gaat schaffen, moet de hoes immers wel groot genoeg zijn. Je wilt zowel jouw tuintafel als jouw tuinstoelen immers perfect kunnen beschermen. Met een tuinsethoes gaat dat ongetwijfeld goed komen.

Overige hoezen

Heb je nog meer accessoires in jouw tuin staan die je graag goed wilt beschermen? Dat is mogelijk door in ons aanbod naar ‘Overige hoezen’ te gaan. Onder deze categorie vind je onder meer hoezen voor vuurtafels, voor gasflessen, voor een hangstoel, voor een ligbed en voor een tuinbank. Met dank aan deze overige hoezen weet je echt alle elementen in jouw tuin perfect te beschermen!

Wat zijn alternatieven van een beschermhoes?

Het mag duidelijk zijn: de aanschaf van een beschermhoes is absoluut aan te raden. Je geniet van veel voordelen, van veel gemak én de beschermhoezen zijn niet eens al te duur te noemen. Is het hierbij ook nog mogelijk om voor een alternatief te kiezen? Nou, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw tuinmeubelen in jouw schuur of tuinhuis op te bergen. Dit is op zich mogelijk, maar is niet la te handig voor bijvoorbeeld een loungeset. Als je jouw loungeset binnen op wilt bergen, moet je hier nogal veel ruimte voor hebben. Dit is dus geen ideaal alternatief.
Eigenlijk kunnen we daardoor het volgende stellen: voor een beschermhoes bestaat geen alternatief. Als je van de hierboven besproken voordelen wilt genieten, dien je dus een beschermhoes aan te schaffen. Check daarvoor direct ons aanbod en zorg voor de perfecte bescherming van jouw tuinmeubelen en accessoires!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »