{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Matthijs, 6 mei 2019

Aandachtspunten bij het kiezen van een parasol

Aandachtspunten bij het kiezen van een parasol

Een tuin bestaat over het algemeen uit meerdere elementen. Allereerst zal er in de meeste tuinen een stuk groen terug te vinden zijn. Dit kan bijvoorbeeld een grasmat zijn, bloemen zijn of grote(re) struiken en bomen. Het groen brengt een hoop leven in de tuin en zorgt voor een gezellige en natuurlijke uitstraling. Een ander veelvoorkomend element zijn de tuintegels. Deze zijn simpelweg noodzakelijk, maar ook deze geven een fraaie uitstraling aan een tuin. Het laatste element dat we veelvuldig terug zien, is een terras. Een terras biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel, een lounge set of andere tuinmeubelen.

Bij een terras heb je meerdere producten nodig, zodat je optimaal kan genieten van het lekkere weer. Allereerst heb je dus tuinmeubelen nodig in bijvoorbeeld de vorm van een tuintafel, tuinstoelen of een loungeset. Hierdoor kan je langdurig in je tuin genieten van het comfort, het zonnetje en je gezelschap. Maar, als je te lang in de zon zit, kan dit behoorlijk schadelijk voor je huid en gezondheid zijn. Een aanschaf van een parasol is dan aan te raden. Het is ook niet verwonderlijk dat je in vele tuinen een parasol terug vindt.

Als je op zoek naar een parasol voor in je tuin bent, zijn er wel enkele aandachtspunten. We hebben de belangrijkste aandachtspunten hieronder genoteerd.

Afmetingen

Zorg ervoor dat de parasol de juiste afmetingen heeft. Als je een te kleine of een te grote parasol koopt, zal dit voor een blijvende ergernis zorgen. Het is namelijk hoogst irritant als de zonnestralen tóch toegang tot je terras hebben. Aan de andere kant is het ook vervelend als de parasol té groot is, waardoor de parasol bijvoorbeeld niet volledig uitgeklapt kan worden. Het is dus van belang om de afmetingen van je terras en je tuin goed op te meten. Op basis daarvan kan je in ieder geval het juiste formaat aanschaffen.

Het design

Als een parasol opengeklapt is, kan deze een groot deel van de tuin in beslag nemen. Hierdoor is het noodzakelijk dat je een parasol met een fraai design hebt. Een fraai design zorgt ervoor dat je parasol er mooi uit ziet en dat deze zeker niet storend is; wat wens je nog meer?

Het budget

Tot slot willen we nog kort het budget aanstippen. Bepaal vooraf duidelijk wat je maximale budget voor een parasol is. Op die manier kan je het uitzoekproces flink makkelijker maken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »