{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Bryan, 9 augustus 2019

All weather loungesets in Nederland

Het Nederlandse klimaat is kortgezegd nogal wisselvallig. Ook in de zomer hebben we tussen de snikhete dagen ook regenachtige dagen. Speciaal hiervoor zijn all weather loungesets in het leven geroepen.

Bij het uitzoeken van een nieuwe loungeset weet je één ding zeker: je hebt meer dan voldoende keus. Op het moment van schrijven bieden wij, bij AVH-Outdoor, al ruim 400 verschillende loungesets aan. Uiteraard brengt dit ook een voordeel voor jou met zich mee. Jij hebt tenslotte voldoende mogelijkheden om de perfecte loungeset te vinden. Het zoeken van een loungeset is overigens een gelegenheid waarbij je op meerdere facetten dient te letten. 

Uiteraard spelen de uitstraling, het prijskaartje en de afmetingen van een loungeset hierbij een rol. Maar, je moet ook met andere zaken rekening houden. In dit artikel focussen wij ons op één van die zaken: moet een loungeset all weather zijn of niet?

Een all weather loungeset kan je op onze website herkennen omdat wij het dan specifiek bij het kussen vermelden.

Het frame

All weather loungesets komen in veel verschillende samenstellingen. Veelal gaat het om loungesets van aluminium of wicker, maar ook rope zien we steeds vaker terug komen. Loungesets van rope zijn simpel gezegd van rope (touw) gemaakt, dat om een gepoedercoat aluminium frame zit. Hierdoor is de set ook gelijk licht en dus makkelijk te verplaatsen.

Vrijwel alle all weather loungesets hebben een aluminium gepoedercoat frame. Dit houdt in dat er speciale laklaag over het aluminium is gespoten, zodat deze veel beter tegen de weersinvloeden kan.

De all weather kussens

Een loungeset bestaat natuurlijk ook uit kussens, anders zit het gewoonweg niet zo comfortabel. De all weather kussens zijn speciale kussens van quick dry foam. Met gebruik van deze speciale vulling drogen de kussens extra snel, zodat jij snel weer op de loungeset kunt gaan zitten.

De kussen hoes is van groot belang van je zitcomfort, maar deze is in dit geval ook speciaal ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Door de speciale hoes kun je het kussen namelijk altijd buiten laten liggen. Waar veel kussen soorten zullen gaan verkleuren door de UV straling, doet een all weather kussen dit niet. Ook heeft de kussen hoes de goede eigenschap dat water er gemakkelijk loopt terwijl het ook er minder makkelijk in komt.

Het grootste voordeel

Het grootste voordeel van all weather loungesets is dan ook dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Je hoeft namelijk niet in de weer met speciale beschermhoezen.

Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Kies dan voor een loungeset met all weather tuinkussens. Dit biedt je simpelweg veel gemak en comfort.

Benieuwd geworden naar wat wij allemaal te beiden hebben op het gebied van all weather loungeset?

Laat je inspireren!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »