{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Roos, 31 juli 2021

Alle redenen op een rijtje om voor terrasverwarming te kiezen

Wat vind jij van het Nederlandse klimaat? Als we deze vraag aan veel Nederlanders zouden stellen, zouden we veel verschillende antwoorden terug krijgen. Sommige mensen vinden de winter bijvoorbeeld heerlijk, terwijl andere Nederlanders de voorkeur aan de zomer geven. Feit is in ieder geval dat het weer in ons land aan het veranderen is. We hebben meer en meer met extreem weer te maken.
Iets wat we in ons land helaas niet al te vaak hebben, zijn heerlijke zomeravonden. Zomeravonden waarop je in jouw korte broek nog buiten in de tuin kunt zitten. Vind jij het echter wel prettig om ook ’s avonds nog tijd in jouw tuin door te brengen? Dan is het mogelijk interessant om voor terrasverwarming te kiezen. Indien je eenmaal terrasverwarming in jouw tuin hebt staan of hangen, wil je niks anders meer. Dat is één van de zekerheden waar wij van overtuigd zijn.
Maar, wat is terrasverwarming nou precies? Wat zijn de belangrijkste redenen om voor terrasverwarming te kiezen? En in hoeverre is terrasverwarming aan te raden? Op al die vragen ga je in dit artikel een passend antwoord vinden. Daarbij verwijzen wij ook regelmatig naar ons aanbod. Als je op zoek naar goede terrasverwarming bent, ben je bij ons namelijk aan het juiste adres. Je vindt bij ons meer dan 70 verschillende soorten terrasverwarmers.
Voor welke terrasverwarmer je dan het beste kunt kiezen? Op die vraag gaan wij ook antwoord geven in dit artikel. Aan het einde van dit artikel vind je namelijk een complete koopgids. Een complete koopgids waarmee je zelf de beste terrasverwarmer voor in jouw tuin uit kunt kiezen. Neem die koopgids op je gemakje door, check ons aanbod en schaf direct de gewenste terrasverwarmer aan.
Overigens zijn we in dit artikel ook kritisch. Het klopt dat we groot fan van terrasverwarmers zijn, maar het is ook belangrijk om naar de nadelen te kijken. Vandaar ook dat we in dit artikel bespreken wat de nadelen van terrasverwarmers zijn. We willen je – al met al – een compleet beeld van terrasverwarmers geven.

Wat is terrasverwarming precies?

Ja, het is eigenlijk vrij lastig om uit te leggen wat terrasverwarming precies is. De kans is immers groot dat je al precies weet wat terrasverwarming is. Mocht dit nog niet het geval zijn, verwijzen wij je graag naar ons aanbod van terrasverwarmers. In ons aanbod vind je namelijk veel verschillende soorten; hiermee krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden op het gebied van terrasverwarming.
Kun je terrasverwarming met verwarming binnen vergelijken? Nee, dat niet zo zeer. Je kunt het beter vergelijken met de verwarming die bij sommige horecagelegenheden aanwezig is. Op de terrassen van veel horecagelegenheden vind je bijvoorbeeld een heater of een overige vorm van terrasverwarming. Op die manier probeert de horeca het een stuk aangenamer voor je te maken op het terras. Precies dát kun jij in jouw eigen tuin ook gaan doen, met behulp van terrasverwarming.

Ons aanbod van terrasverwarming

Op zich is het een goed teken dat je dit artikel aan het lezen bent. Op het moment dat jij dit artikel leest, heb je waarschijnlijk interesse in terrasverwarming. Mocht dat niet het geval zijn, kun je altijd nog interesse in terrasverwarming krijgen. Wij raden je hoe dan ook aan om alvast ons aanbod van terrasverwarmers te bekijken.
Waarom? Omdat je daarmee direct een duidelijk beeld van terrasverwarmers krijgt. Zo kun je direct kennis maken met veel verschillende varianten. Het is hoe dan ook een feit dat je bij ons héél veel keuze hebt. In ons aanbod vind je meer dan 70 verschillende vormen van terrasverwarming terug. De kans is dan ook groot dat je in ons aanbod de perfecte terrasverwarmer voor in jouw tuin kunt vinden.
Welke voordelen wij verder te bieden hebben? Nou, wij werken uitsluitend met de beste merken samen. Alle terrasverwarmers die je in ons aanbod kunt vinden, voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Verder is het ook een groot voordeel dat wij scherpe prijzen hanteren. Wij doen er écht alles aan om de prijzen voor jou zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Waarom wij dat doen? Omdat wij iedereen willen laten genieten van de voordelen van terrasverwarmers. Volgens ons hebben terrasverwarmers namelijk ongekend veel te bieden. Voor jou, voor jouw buren, voor onze buren en eigenlijk voor iedereen in Nederland.
Wil je – na het lezen van dit artikel – direct een terrasverwarmer aanschaffen? Check dan zeker ons aanbod van terrasverwarmers. Wil je van goed advies voorzien worden? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Tevens is het mogelijk om in onze showroom in Numansdorp langs te komen. Daar ben je ook van harte welkom om verschillende terrasverwarmers te bekijken.

Wat zijn de voordelen van terrasverwarmers?

Heb je mogelijke interesse in een terrasverwarmer? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Wij zijn persoonlijk groot fan van terrasverwarmers. Bovendien zien wij dat veel andere mensen ook de voorkeur aan terrasverwarmers geven. In de afgelopen periode verkopen wij in ieder geval meer en meer terrasverwarmers.
Graag laten we jou kennis maken met de vele voordelen van terrasverwarmers. Dat doen we hieronder, waarbij we per voordeel ook een uitgebreide toelichting geven. Aan de hand van deze toelichtingen is de kans groot dat je al snel een terrasverwarmer aan wilt schaffen!

Je geniet van een hogere temperatuur in de tuin

Vind jij het vaak te koud om tot ’s avonds laat in de tuin te zitten? Dan is een terrasverwarmer echt ideaal voor je. Door de terrasverwarmer aan te zetten, kun je het net een paar graden warmer in jouw tuin maken. Daardoor ben je in staat om eigenlijk elke avond tijd in jouw tuin door te brengen. Wat wens je nog meer?
Bovendien brengt dit nog een voordeel met zich mee: je gaat meer en meer van jouw tuin genieten. Je gaat jouw tuin meer waarderen, terwijl je jouw tuinmeubelen ook meer gaat gebruiken. Dit is volledig te danken aan de aangename warmte die de terrasverwarmer afgeeft.
Bijkomend voordeel: bij veel terrasverwarmers kun je de temperatuur zelf instellen. Als je het net iets te koud hebt, kun je de terrasverwarmer dus iets hoger zetten. Uiteraard is dit andersom ook mogelijk; als het té warm wordt, zet je de terrasverwarmer direct weer uit.
In onze ogen is dit één van de belangrijkste voordelen van een terrasverwarmer. Je gaat gewoonweg meer tijd in jouw tuin doorbrengen; iets wat bovendien gezond te noemen is. Het is namelijk nóóit verkeerd om in de frisse lucht veel tijd door te brengen. Dat je met de terrasverwarmer de lucht iets warmer maakt, is daarbij uiteraard super meegenomen.

Je maakt het een stuk gezelliger in jouw tuin

Met een terrasverwarmer creëer je op een heerlijke manier warmte in jouw tuin. Deze warmte voelt niet alleen aangenaam aan, maar zorgt ook voor een bepaalde gezelligheid. Deze gezelligheid is lastig in woorden uit te drukken, maar zou je eigenlijk zelf moeten ervaren.
Je kunt dit eigenlijk vergelijken met een kampvuur. Als je een kampvuur in jouw tuin hebt, geniet je van een lekkere warmte. Je geniet tegelijkertijd ook van gezelligheid en van een nostalgisch gevoel. Nou, precies dat kun je creëren met een terrasverwarmer in jouw tuin.
Heb je eenmaal een terrasverwarmer in jouw tuin? Dan kun je van deze beide voordelen direct gaan genieten. Elke avond weer. De kans is dan ook heel groot dat je echt elke avond in jouw tuin gaat zitten!

Je kunt een terrasverwarmer het gehele jaar door gebruiken

Ben je echt helemaal verzot op het buitenleven? Dan breng je mogelijk in de winter af en toe ook een avondje in jouw tuin door. Als je eenmaal een terrasverwarmer in jouw tuin hebt, kun je nog véél meer avonden in de winter buiten doorbrengen.
Dit geldt niet alleen voor in de winter, maar ook in de lente, zomer en herfst. Gedurende het gehele jaar kun je gebruik maken van de terrasverwarmer. In onze ogen is dit ook één van de meest prettige voordelen van een terrasverwarmer.

Je kunt uit veel varianten kiezen

Een terrasverwarmer is niet zomaar een terrasverwarmer. Nee, als je in ons aanbod kijkt, zie je echt veel verschillende soorten naar voren komen. Dit brengt aan de ene kant een uitdaging met zich mee: je moet een goede vergelijking maken. Dit kost enige tijd, maar daar pluk je op termijn wel de vruchten van.
Aan de andere kant is dit ook ideaal. Dankzij het uitgebreide aanbod ben je namelijk écht in staat om de perfecte terrasverwarmer uit te kiezen. Een terrasverwarmer waar je elke avond met veel plezier gebruik van gaat maken. Hoe je de perfecte terrasverwarmer kunt vinden, leggen we overigens verderop in dit artikel nog uitgebreid uit.

Een fraaie aanwinst voor in de tuin

De terrasverwarmers zijn ook steeds fraaier geworden. Als je nu een moderne terrasverwarmer in jouw tuin zet, geniet je dan ook echt van de fraaie uitstraling. In combinatie met de hierboven genoemde voordelen is dat echt geweldig.
In het verlengde hiervan; een terrasverwarmer past ook in elk soort tuin. Heb je een moderne tuin? Dan kun je prima voor een terrasverwarmer kiezen. Heb je een natuurlijke tuin? Ook dan kun je voor een terrasverwarmer kiezen. Het is vooral van belang dat je op zoek gaat naar een terrasverwarmer die volledig naar jouw wens is. Daarbij kun je dus ook goed op de uitstraling letten; ook op dit vlak heb je in ieder geval voldoende keuze.

Wat zijn de nadelen van terrasverwarming?

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? En heb je daarom direct interesse om een nieuwe terrasverwarmer aan te schaffen? Dat kunnen we ons goed voorstellen, maar toch vragen we nog even jouw aandacht. Bij een terrasverwarmer moet je namelijk ook met enkele nadelen rekening houden.
Wegen deze nadelen zwaar? Nee, in onze ogen is dat niet het geval. Het zijn eigenlijk nadelen waar je slechts enkele keren rekening mee moet houden. Lees er hieronder meer over!

Sommige verwarmers zijn behoorlijk prijzig

Hoop je voor 10 euro een goede terrasverwarmer aan te schaffen? Dan kunnen wij je uit jouw droom helpen; dat ga je niet halen. Als je een echt goede terrasverwarmer wilt hebben, moet je hier het nodige geld aan uitgeven. Dit is ook bij ons het geval, ondanks dat wij hele scherpe prijzen hanteren.
Het is gewoonweg een feit dat je voor een terrasverwarmer moet betalen. Als de verwarmer eenmaal in jouw tuin aanwezig is, ben je de investering alweer snel vergeten. Je geniet dan van de vele voordelen, waarover je hierboven alles al hebt kunnen lezen.

Het monteren vraagt soms enige tijd

Gaat jouw voorkeur uit naar een hangende terrasverwarmer? Dan moet je ook rekening houden met een arbeidsintensieve montage. Je moet de verwarmer namelijk stevig én op een veilige manier ophangen. Daarnaast heb je ook nog met draden te maken.
Het is dan soms ook beter om een vakman hiervoor in te schakelen. Dit kost enig geld, maar je maakt het wel een stuk makkelijker voor jezelf. Je hoeft in ieder geval niet zelf uren aan het monteren van de terrasverwarmer te besteden. Als je besluit om de verwarmer wel zelf op te hangen, moet je hier enige tijd voor vrij gaan maken.

Je moet oppassen voor jouw hoofd

Kies je voor een staande of voor een hangende terrasverwarmer? In beide gevallen is het advies om goed op te passen voor jouw hoofd. Als je met jouw hoofd tegen een terrasverwarmer aankomt, veert de verwarmer zeker niet mee. Nee, je zou niet de eerste zijn die hier een mooie bult aan overhoudt.
Wij raden je dan ook het volgende aan: hang of zet de terrasverwarmer echt op een handige plek neer. Nadat je dat gedaan hebt, is het advies om altijd jouw veiligheid waar te borgen. Ga dus altijd voorzichtig om met een terrasverwarmer.

Houd de verwarmer buiten bereik van kinderen

Een terrasverwarmer kan ook voor jouw kind(eren) gevaarlijk zijn. Als zij besluiten om hun handen op de verwarmer te letten, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het advies is dan ook om de terrasverwarmer buiten het bereik van jouw kinderen te houden.
Hoe je dit kunt doen? Dit doe je bijvoorbeeld door een terrasverwarmer relatief hoog op te hangen. Als je voor een staande terrasverwarmer kiest, kun je het beste voor een variant met een flink statief kiezen. Je weet daarmee in ieder geval dat je veilig zit. En dat jouw kinderen geen ‘schade’ op kunnen lopen door de terrasverwarmer.

Hoe vind je de perfecte terrasverwarmer?

Ben je er helemaal uit voor jezelf? Zou je dolgraag een terrasverwarmer in jouw tuin willen hebben? Dan is het advies om op zoek te gaan naar de beste verwarmer in jouw tuin. Om die verwarmer uit te kunnen kiezen, zou je wel een goede vergelijking moeten maken.
Waar je dan op moet letten? Dat bespreken wij graag in het restant van dit artikel. We bespreken hierbij eigenlijk wat de belangrijkste criteria van een terrasverwarmer zijn. Als je juist op die criteria let, kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken.

Tip 1: zet jouw wensen op een rijtje

Allereerst is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Probeer bijvoorbeeld te bepalen wáár je de terrasverwarmer wilt hebben. Ook moet je alvast goed nadenken over jouw specifieke wensen met betrekking tot de verwarmer.
Neem hier echt even goed de tijd voor. Door hier op voorhand al goed over na te denken, kun je al een flinke schifting in het aanbod maken. Dat maakt de zoektocht voor jou naar de beste terrasverwarmer alleen maar makkelijker.

Tip 2: bepaal waar de terrasverwarmer moet komen

Wij raden je aan om echt heel goed over de plaatsing van de terrasverwarmer na te denken. Wil je de terrasverwarmer onder jouw overkapping hebben? Of wil je de terrasverwarmer aan jouw woning bij het terras hangen? De keuze is volledig aan jou.
Wij kunnen je het volgende aanraden: hang de verwarmer op bij de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. Als de verwarmer eenmaal op die plek hangt of staat, ga je nog véél vaker op die plek tijd doorbrengen!

Tip 3: maak een keuze tussen een hangende of een staande verwarmer

Kun je het beste voor een hangende of voor een staande verwarmer kiezen? Het is voor ons niet mogelijk om antwoord op deze vraag te geven. Op dit gebied bestaat namelijk geen ‘goed’ of ‘fout’. Onder aan de streep hangt namelijk alles van jouw eigen voorkeuren af.
Een hangende terrasverwarmer brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo is het een voordeel dat deze varianten vaak fraai zijn. Ook is het een voordeel dat de verwarmer niet in de weg staat of hangt. De kans dat je de muur in jouw tuin voor andere doeleinden gebruikt, is immers behoorlijk klein. Verder is het een voordeel dat je uit behoorlijk veel soorten hangende terrasverwarmers kunt kiezen. Met dank aan dit uitgebreide aanbod kun je altijd de perfecte variant vinden.
Een staande terrasverwarmer is qua plaatsing een stuk eenvoudiger. Je zet deze één keer neer, waarna je hier eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Wil je de terrasverwarmer toch op een andere plek hebben? Ook dat is behoorlijk simpel. Verder zorgt een dergelijke verwarmer vaak voor een aangenamere warmte. De warmte wordt meer rondom verdeeld, terwijl een hangende verwarmer zich vaak op één plek richt. Tevens is het een voordeel dat een staande verwarmer krachtiger is. Met name als je een groter terras hebt, is dit een belangrijk pluspunt.
Wil jij de beste keuze voor jezelf maken? Dan is het zaak om beide soorten verwarmers goed naast elkaar te houden. Waar hecht je de meeste waarde aan? En met welke nadelen heb je de minste moeite? Door een goede vergelijking te maken, kun je ook op dit gebied de knoop goed doorhakken.

Tip 4: kies tussen gas of elektriciteit

In het aanbod van terrasverwarmers vind je twee varianten terug: op gas en op elektriciteit. Beide varianten brengen zeker hun voordelen met zich mee, terwijl beide varianten ook enkele nadelen met zich mee brengen.
Een belangrijk voordeel van een terrasverwarmer op gas is de makkelijke plaatsing. In principe kun je een dergelijke verwarmer overal plaatsen, zodra je de gasfles maar op een makkelijke manier kwijt kunt. Dankzij de gasfles heb je overigens ook niks met snoeren van doen; ook dat is wel zo prettig. Verder is de hitte die van een gasverwarmer afkomt, heerlijk te noemen. De warmte voelt lekker aan, terwijl de vlam ook sfeer met zich mee brengt. Tevens ligt de opbrengst vaak een stuk hoger. Tot slot is het ook mogelijk om een terrasverwarmer op gas onder een overkapping te gebruiken. Dat is bij een terrasverwarmer op elektriciteit zéker niet aan te raden.
Voor veel mensen is een verwarmer op elektriciteit ook ideaal. Zo is het bijvoorbeeld een voordeel dat zo’n verwarmer weinig ruimte in beslag neemt. Ook is een dergelijke verwarmer goedkoper in gebruik en zorgt een verwarmer op elektriciteit direct voor hitte. Een gasverwarmer heeft vaak een bepaalde aanloopperiode nodig. Tevens is het prettig dat een verwarmer op elektriciteit ideaal is voor in een kleinere ruimte. Onder aan de streep is het dus ook zéker interessant om voor een verwarmer op elektriciteit te kiezen.
Wat nu voor jou de beste keuze is? Dat hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af. Beide varianten zijn in ieder geval het overwegen waard!

Tip 5: kijk goed naar de uitstraling van de terrasverwarmer

De meeste terrasverwarmers zijn vrij groot. Door de afmetingen valt de verwarmer eigenlijk direct in jouw tuin op. Met dat gegeven in het achterhoofd is het ook van belang om goed naar de uitstraling van de terrasverwarmer te kijken.
Let bijvoorbeeld goed op de vormgeving van de terrasverwarmer. De verwarmers worden tegenwoordig in eigenlijk alle soorten vormen aangeboden. Let ook op het kleurgebruik, op het materiaalgebruik en op de afwerking van de terrasverwarmers. Op het gebied van uitstraling bestaan in ieder geval grote verschillen!

Tip 6: let goed op de kwaliteit

Wil je een terrasverwarmer aanschaffen? Ga dan áltijd voor een variant van een gerenommeerd merk. De gerenommeerde merken zijn namelijk in staat om kwaliteit te leveren. Juist dát is wat je wilt als je het nodige geld aan een terrasverwarmer uit gaat geven.
Kies je voor een terrasverwarmer uit ons aanbod? Dan kun je op voorhand van een prima kwaliteit uitgaan. Wij werken namelijk uitsluitend met de beste merken samen.

Tip 7: durf te investeren

Tot slot willen wij je aanraden om te durven investeren in een goede terrasverwarmer. Als je nét iets meer geld uitgeeft, kun je voor een terrasverwarmer gaan waar je jarenlang van gaat genieten. Elke avond weer. Ga daarom niet onnodig besparen op de aanschaf van een terrasverwarmer!

Slotwoord

De aanschaf van een goede terrasverwarmer kunnen wij van harte aanraden! Check daarom direct ons aanbod, maak een goede vergelijking en hak de knoop door. Van de aanschaf van een goede terrasverwarmer ga je op termijn geen spijt krijgen. Wij wensen je graag alvast veel plezier met jouw nieuwe terrasverwarmer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »