{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

27 februari 2021

Ben je op zoek naar tuinverlichting voor in jouw tuin? Kies voor LED verlichting!

Aan het einde van het jaar zien de woonwijken er in ons land een stuk gezelliger uit. Hoe dat komt? Dat is te danken aan alle kerstverlichting die in de voortuinen, achtertuinen en aan de gevels van huizen opgehangen wordt. Vind jij het ook leuk om in jouw tuin kerstverlichting op te hangen? Dan komt er helaas ook weer een moment in het jaar dat je de kerstverlichting weer uit de tuin gaat halen.

Wil jij echter gedurende het jaar van gezellige verlichting in jouw tuin genieten? Dat is mogelijk als je voor permanente verlichting in de tuin kiest. Dankzij dergelijke verlichting geniet je niet alleen van een gezellige sfeer, maar van nog véél meer voordelen.  

In dit artikel vind je enkele handige tips voor het uitzoeken van de beste verlichting voor in jouw tuin. Zoals je aan de titel van dit artikel al kunt zien, richten wij onze pijlen hierbij op LED verlichting. Deze verlichting is onwijs populair, biedt meerdere voordelen en is het aankopen dan ook meer dan waard.

Maar, waar moet je nou op letten bij het uitkiezen van tuinverlichting voor in jouw tuin? Wat zijn precies de voordelen van tuinverlichting? Wat zijn de voordelen van LED tuinverlichting? En wat is volgens ons de beste LED verlichting voor in een tuin? Op al deze vragen vind je in dit artikel een passend antwoord.

Raak je door dit artikel nou geïnspireerd om ook in jouw tuin verlichting aan te gaan brengen? Dan is het goed om te weten dat je in onze webshop direct de gewenste verlichting kunt vinden. Wij bieden een uitgebreid aanbod van de beste soorten tuinverlichting aan, waardoor jij direct van de verschillende voordelen van tuinverlichting kunt gaan genieten.

Wat zijn de voordelen van tuinverlichting?

Ben je op dit moment bezig met het inrichten van jouw tuin? Of ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw huidige tuin op een leuke manier aan te passen c.q. aan te kleden? In beide gevallen gaat je aandacht mogelijk direct uit naar tuinmeubelen, naar begroeiing en/of de siertegels in jouw tuin. Dat kunnen wij goed begrijpen, maar wij willen je daarmee wel wijzen op een gemiste kans. Je kunt namelijk ook met tuinverlichting op de gewenste manier jouw tuin aan gaan kleden.

Een absoluut voordeel van tuinverlichting is namelijk in de gezelligheid terug te vinden. Daarmee komen we eigenlijk direct terug op datgene wat we in de inleiding van dit artikel besproken hebben. Daar hadden we het over de kerstverlichting die jaarlijks alle woonwijken in ons land een stuk gezelliger weet te maken. Indien jij voor verlichting in jouw tuin kiest, geniet je het gehele jaar door van gezelligheid. Wat wens je nog meer?

Bijkomend voordeel is dat je met tuinverlichting ook echt de sfeer in jouw tuin weet te beïnvloeden. Je kunt namelijk uit allerlei verschillende soorten lampen kiezen, waarbij onder meer de kleur van het licht en de sterkte van het licht bepalend zijn. Op die manier kun je dus bijvoorbeeld de nadruk leggen op die ene fraaie boom in jouw tuin of op bijvoorbeeld jouw tuinhuisje. Met tuinverlichting kun je in ieder geval alle kanten op en dat spreekt ons erg aan!

Veiligheid

Je hebt hierboven al kennis kunnen maken met twee belangrijke voordelen van tuinverlichting. Het blijft echter niet bij die voordelen, aangezien tuinverlichting ook zorgt voor de gewenste veiligheid. Dit voordeel valt eigenlijk in twee sub-voordelen te splitsen.

Allereerst weet je met tuinverlichting inbrekers in jouw tuin af te weren. Geen enkele inbreker vindt het namelijk prettig om in de spotlights te staan. Als een inbreker ziet dat jouw tuin verlicht is, denkt hij dus wel drie keer na over een mogelijke inbraak in jouw huis. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat dankzij tuinverlichting jaarlijks heel wat huisinbraken voorkomen worden.

Ten tweede merk je deze veiligheid zelf ook. Stel nou dat je ’s avonds laat thuiskomt en je jouw fiets in de schuur wilt zetten. Vind je het dan prettig als het super donker in jouw tuin is? Of vind je het prettig als er enig licht in de tuin brandt? De kans is ongeveer 99% dat je voor de laatstgenoemde optie gaat. Door tuinverlichting in jouw tuin aan weet te brengen, weet je het simpelweg voor jezelf een stuk veiliger en aangenamer te maken. Je hoeft in ieder geval niet meer bang te zijn dat je een inbreker in jouw tuin over het hoofd ziet, dat je ergens over struikelt of dat je bang moet zijn in het donker. Dankzij tuinverlichting maak je het voor jezelf dus een stuk aangenamer!

Aangenamer

In de alinea hierboven heb je kunnen lezen dat je van de gewenste veiligheid in jouw tuin kunt genieten. Ondertussen geniet je ook nog van een aangenaam gevoel. Wil je dit gevoel altijd in jouw tuin hebben? Ook dat komt goed als je voor tuinverlichting gekozen hebt.

Stel nou voor dat je op een heerlijke zomerdag ’s avonds laat nog een boekje zit te lezen. Vind je het prettig om dat volledig in het donker te doen? Of vind je het ook wel aangenaam als er toch enig licht in jouw tuin schijnt? In onze ogen is het vele malen aangenamer als er een beetje licht in jouw tuin schijnt. Niet alleen omdat je dan beter jouw boek kunt lezen, maar ook omdat dit veel meer sfeer met zich mee brengt.

ook op dergelijke momenten komt tuinverlichting dus prima van pas. Je geniet hierbij zowel van praktisch gemak als van een verhoging van de sfeer in jouw tuin. Mocht je af en toe een romantische avond met jouw partner in de tuin doorbrengen, komt de tuinverlichting uiteraard ook prima van pas. Al met al zijn er voldoende redenen om altijd te kiezen voor tuinverlichting. In onze ogen is tuinverlichting eigenlijk onmisbaar in elke tuin!

Waarom voor LED verlichting kiezen?

Spreken bovengenoemde voordelen jou aan? Wil je daarom op zoek gaan naar de beste tuinverlichting voor in jouw tuin? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere soorten verlichting kunt kiezen. In onze ogen is het hoe dan ook verstandig om te kiezen voor LED verlichting.

Het is namelijk een gegeven dat LED verlichting de nodige voordelen met zich mee brengt. Het eerste voordeel is terug te vinden in de duurzaamheid. Over het algemeen heeft een LED lamp onwijs veel branduren, waardoor je pas na lange tijd de lamp hoeft te vervangen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt dus ook nog voor de inhoud van jouw portemonnee. Wist je dat een gemiddelde LED lamp tot wel 10 jaar lang mee kan gaan? Dit betekent dat je dus 10 jaar lang geen omkijken hebt naar het vervangen van de lampen in jouw tuin!

Ook is het een feit dat LED lampen een stuk energiezuiniger zijn. Indien de lampen in jouw tuin branden, vragen deze dus ook een stuk minder energie. In onze ogen is ook dit één van de belangrijkste voordelen van LED verlichting.

Verder kun je LED verlichting ook in tal van kleuren aanschaffen. In veel tuinen gaat de voorkeur naar een warme tint, aangezien dat veel gezelligheid met zich mee brengt. Nou, dat komt goed uit; LED is ook in tal van warme tinten verkrijgbaar. Doordat het aanbod van tinten vrij divers is, kun je altijd wel een lichtkleur vinden die volledig op jouw wensen aansluit.

Wil je graag in een verlichte tuin thuiskomen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een lamp inclusief sensor. Zodra je in de buurt van deze sensor komt, springt de lamp automatisch aan. Een belangrijk voordeel van LED is hierbij dat de lamp direct de volle sterkte weet te leveren. Je geniet dus vanaf het allereerste moment van de gewenste lichtsterkte, waardoor je direct van de gewenste veiligheid in jouw tuin verzekerd bent.

Een belangrijk voordeel is verder dat de LED verlichting waterdicht is. Met name voor in een tuin is dit van cruciaal belang, aangezien het in ons land nog wel eens wilt regenen. Indien je voor LED verlichting in jouw gekozen hebt, hoef je dus niet bang te zijn voor bijvoorbeeld kortsluiting door regen.

Tot slot willen wij nog een ander voordeel van LED verlichting aanstippen: een LED lamp wordt niet warm. Indien je urenlang een LED lamp aan laat staan, hoef je niet bang te zijn dat deze lamp super warm begint te worden. Bij andere soorten lampen kan dit wel het geval zijn, waardoor de lamp zelfs spontaan kan gaan ontbranden. Bij een LED lamp behoort dit – normaal gesproken – niet tot de mogelijkheden.

Al met al brengt een LED lamp dus de nodige voordelen met zich mee. Wil jij ook van deze voordelen gaan profiteren? Dan is het zaak om de juiste lampen voor in jouw tuin uit te gaan zoeken. Daar helpen we jou graag een handje bij!

Hoe kun je de beste tuinverlichting uitkiezen?

Wil je graag jouw tuin op een leuke, sfeervolle en veilige manier verlichten? Dan is het dus om meerdere redenen interessant om te kiezen voor LED verlichting in de tuin. Maar, een LED lamp is niet zomaar een LED lamp. Bij tuinverlichting gaat het namelijk niet alleen om de lamp zelf, maar ook om het object dat hieromheen zit. Juist daardoor is het uitkiezen van de beste verlichting voor in jouw tuin een hele klus.

Dat merk je ook direct als je een kijkje in onze webshop neemt. Bij ons vind je namelijk allerlei verschillende soorten lampen terug, waarmee je kunt genieten van de voordelen van LED verlichting. Maar, voor welke lamp kun je dan het beste kiezen? Het antwoord op die vraag is hoofdzakelijk afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Wij raden je daarom aan om onderstaande criteria goed door te lezen, waarna je deze criteria af kunt gaan stemmen op jouw eigen voorkeuren. Op die manier kun je in onze webshop de beste lamp voor in jouw tuin vinden!

Soort lamp

Het mag duidelijk zijn: je kunt het beste voor LED verlichting kiezen. Maar, voor welke lamp kun je dan het beste kiezen? Je kunt bijvoorbeeld voor een staande lamp kiezen, maar je kunt ook voor een hangende lamp kiezen. In onze ogen is dit eigenlijk de eerste keuze die je moet gaan maken. Nadat je die keuze gemaakt hebt, kun je namelijk in het uitgebreide aanbod al een flinke schifting gaan maken.

Hebben wij op dit punt verder nog een handige tip voor je? Nou, je moet uiteraard goed gaan kijken naar de exacte situatie in jouw tuin. Bekijk dus jouw tuin, bepaal waar je graag licht wilt hebben en bepaal vervolgens of je dit kunt bereiken met een staande lamp of met een hangende lamp.

Plaatsing van de lamp

Wil je graag het gebied rondom jouw gazon fraai verlichten? Of wil je juist de looppaden in jouw tuin verlichten? Of wil je het gebied bij de schuurdeur verlichten, zodat je ’s avonds in het licht jouw fiets binnen kunt zetten? Deze keuze is uiteindelijk ook bepalend voor het soort lamp waar je voor kunt gaan kiezen.

In onze ogen is het onwijs belangrijk om goed over de plaatsing van de lamp na te denken. Als je héél goed over deze plaatsing na gaat denken, kun je uiteindelijk de juiste keuze gaan maken. Op basis van die keuze kun je ook alweer een schifting in het uitgebreide aanbod maken.

Hoeveel lampen? Wil je één grote lamp in jouw tuin neerzetten? Of lijkt het jou mooier om voor meerdere kleine lampjes te kiezen? Ook op dit gebied heb je weer meer dan voldoende keuze.

Kies je voor meerdere lampjes? Dan kunnen wij je aanraden om allemaal dezelfde lampen aan te schaffen. Op die manier weet je namelijk een eenheid in de tuin te creëren; dit brengt direct een fraaie uitstraling met zich mee.

Vormgeving van de lamp

Het doel van een lamp is uiteraard om licht te geven. Maar, een lamp is daarbij ook nog bepalend voor de uitstraling in jouw tuin. Daarbij is het alleen het licht van belang, maar ook de vormgeving van de lamp zelf. Wil je bijvoorbeeld voor een lamp gaan met een moderne uitstraling? Of gaat je voorkeur toch uit naar een lamp met een landelijke uitstraling? In principe is alles mogelijk.

Hoe je op dit gebied nou de beste keuze kunt maken? Dat doe je eigenlijk door op onze website alle foto’s te bekijken van de verschillende lampen. Je komt er dan al snel achter welke stijl jij mooi vindt!

Eigenschappen van de lamp

Ook willen wij je nog wijzen op de verschillende eigenschappen van een lamp. Wat is bijvoorbeeld de kleur van de lamp? Op welke manier kun je de lamp bedienen? Welke lichtsterkte brengt de lamp met zich mee? Wat is het materiaal van de lamp? Ook op al deze eigenschappen c.q. functies moet je goed letten, zodat je uiteindelijk het beste vergelijk voor jezelf kunt gaan maken!

Prijskaartje

Wil je graag prachtige tuinverlichting in jouw tuin verkrijgen? Dan is het aan te raden om hier een mooi budget voor vrij te maken. Als je bereid bent om in de beste tuinverlichting te investeren, geniet je namelijk nóg meer van alle genoemde voordelen.

Durf dus te investeren in tuinverlichting! Wij begrijpen uiteraard ook dat je liever niet al te veel geld uit wilt geven. Gelukkig ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres, aangezien wij er alles aan doen om de prijzen zo laag mogelijk te houden!

Slotwoord

Aan het einde van dit artikel kunnen wij enkele dingen concluderen: LED verlichting is de beste keuze, tuinverlichting brengt veel voordelen met zich mee en je moet een goed vergelijk gaan maken. Alleen op die manier kun je uiteindelijk de beste verlichting voor in jouw tuin aan gaan schaffen. Veel succes met de zoektocht én alvast veel plezier met de nieuwe verlichting in jouw tuin!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »