{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 26 maart 2019

Ben jij klaar voor de lente?

Ben jij klaar voor de lente?

Een van de leukste tijden van het jaar staat weer voor de deur; lente. Vorige week is de lente officieel van start gegaan en dat zie je direct terug. De bloemetjes komen weer in de bloei, de pasgeboren lammetjes huppelen in de wei rond en het weer wordt steeds lekkerder. Het is tevens de ultieme mogelijkheid om weer van de zon en je tuin te gaan genieten.

Je tuin en de zon zijn namelijk een perfecte combinatie. Een combinatie waar jij ultiem van kan genieten. Dit wordt nog eens versterkt als je de juiste tuinmeubelen hebt. Daaronder vallen onder andere comfortabele tuinmeubelen en tuinmeubelen die in jouw behoefte voorzien.

De vraag is dan ook of jij én je tuin klaar zijn voor de zomer. We helpen je in ieder geval alvast een handje. Hieronder kan je namelijk enkele handige tips lezen met betrekking tot de voorbereidingen voor het lekkere weer.

Terras

In de afgelopen wintermaanden heb je hoogstwaarschijnlijk weinig tot geen gebruik van je tuin gemaakt. Het gevolg hiervan kan zijn dat je terras onder de onkruid zit. De eerste tip die we je mee willen geven, is dan ook om het onkruid op je terras te wieden. Maak je terras weer in optimale staat, zodat jij optimaal kan genieten.

Meubelen

Als je terras eenmaal netjes is, kan je de meubelen weer op de juiste plek zetten. Het is namelijk ook ons advies om je meubelen in de wintermaanden op te bergen of af te dekken. Nu de lente weer aangebroken is, kan je de meubelen weer prima tevoorschijn halen.

Het is daarbij dan ook aan te raden om de meubelen direct een grondige schoonmaakbeurt te geven. Pak een emmer met warm water en een zachte spons. Maak het meubilair netjes schoon en nadien kan je genieten van lekker schone meubelen. Wat wens je nog meer?

In de lente kan je, naar verwachting, alweer veel tijd in je tuin doorbrengen. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Maak daarom je terras netjes, plaats je meubelen weer op de juiste plek en maak je meubelen netjes schoon. Dan kan het genieten écht gaan beginnen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »