{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

Door Jasper, 8 juli 2019

Creëer warmte in je eigen tuin!

Het is heerlijk om in de warme zomermaanden veel tijd in je tuin door te brengen. Een welbekend merk in Nederland zegt niet voor niets altijd ‘niet iedereen is een buiten mens, maar niemand is een binnen mens’. Oftewel: kom naar buiten, ga in je tuin zitten en geniet! Je tuin heeft namelijk bijzonder veel moois te brengen. Geniet van de natuur in en rondom de tuin en kom volledig tot rust. Met name dat laatste is van belang in de huidige hectische maatschappij.


Mocht je het op bepaalde avonden koud in de tuin hebben, hebben wij een mooie oplossing. Wij bieden namelijk sinds enige tijd meerdere houtkachels aan. Deze houtkachels brengen letterlijk en figuurlijk warmte in je tuin. Door een houtkachel in je tuin te zetten, kan je tot ’s avonds laat genieten van je tuin. Maar, welke mogelijkheden je zoal op het gebied van houtkachels?

Formaat

Op het moment van schrijven bieden wij enkele houtkachels aan. Deze houtkachels lijken in de basis op elkaar; de functie is tenslotte hetzelfde. Het belangrijkste onderscheid wordt echter gemaakt door het formaat van de kachels. Logischerwijs levert een grote houtkachel meer warmte dan een kleine houtkachel. Maar, een grote houtkachel is duurder en heeft meer ruimte in de tuin nodig. Naar wat voor soort houtkachel gaat jouw voorkeur dan uit?


Het is daarnaast ook van belang om te bepalen waar je de houtkachel exact neer gaat zetten. Zet je deze bij de tuintafel? Of zet je deze toch liever bij de loungeset neer? Het één en ander is uiteraard afhankelijk van jouw gedrag en gewoontes. Zit je ’s avonds het meeste op de loungeset? Dan is het voor de hand liggend om de houtkachel daar neer te zetten. Let er in ieder geval wel op dat de ondergrond, waar de houtkachel komt te staan, volledig vlak is.

De kleur

Momenteel leveren wij houtkachels alleen in een zwarte/donkergrijze kleur. De hoop is dat we in de toekomst ook houtkachels met een lichte kleur kunnen leveren. Dit is echter afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende periode. De zwarte/donkergrijze houtkachels passen echter perfect in zowel een tuin met een moderne uitstraling als in een tuin met een natuurlijke uitstraling.

Interesse?

Heb je interesse in een houtkachel? Profiteer bij ons van de laagste prijs garantie en van gratis thuis bezorging!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »