{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Roos, 5 oktober 2021

De 10 belangrijkste voordelen van tuinstoelen van wicker op een rijtje

Op welke manier breng jij graag tijd in jouw tuin door? Doe je dit graag lezend? Doe je dit graag onder het genot van een lekker drankje? Doe je dit het liefste slapend? Of doe je dit het liefste op een actieve manier? Zoals je kunt lezen, kun je op veel verschillende manieren tijd in jouw tuin door brengen. Wat de beste manier is om dit te doen, hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af.
Wel is het belangrijk om goed over jouw voorkeuren na te denken. Waarom? Omdat jouw voorkeuren bepalend zijn voor de tuinmeubelen die je het beste kunt kopen. Ga je bijvoorbeeld voor een comfortabele loungeset in jouw tuin? Of heb je liever een grote tuinset waar je met bijvoorbeeld 10 personen van kunt genieten? Ook op dit gebied is de keuze volledig aan jou; het aanbod van tuinmeubelen is immers ook super divers.
Voor welke tuinmeubelen je nou het beste kunt kiezen? Nou, wij kunnen daarover wel het volgende stellen: sommige meubelen zijn gewoonweg onmisbaar voor in elke tuin. Heb jij bijvoorbeeld wel eens een tuin gezien zonder tuinstoelen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Dat geeft eigenlijk al direct het belang van tuinstoelen aan. Alleen om deze reden willen wij je dan ook graag aanraden om áltijd voor tuinstoelen te kiezen.
Wil jij graag op korte termijn nieuwe tuinstoelen aanschaffen? Voordat je de zoektocht gaat starten, weet je twee dingen zeker. Allereerst weet je 100% zeker dat je heel veel keuze hebt. Je kunt uit veel verschillende soorten tuinstoelen kiezen, maar ook uit bijvoorbeeld verschillende materiaalsoorten. Ten tweede weet je ook 100% zeker dat je bij AVH Outdoor goed zit voor de aanschaf van tuinstoelen.
Waar dat aan te danken is? Dat is hoofdzakelijk te danken aan de uitgebreidheid van ons aanbod. Als je door ons aanbod heen scrollt, weet je niet wat je ziet. Je ziet echt honderden soorten tuinstoelen voorbijkomen, waardoor je een prima vergelijking kunt maken. Als je uiteindelijk de gewenste tuinstoelen via onze webshop gaat bestellen, geniet je ook nog van een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding.
Daarnaast bieden wij ook graag nog een helpende hand aan. Dat doen we bijvoorbeeld door dergelijke blogartikelen te schrijven. In dít blogartikelen richten wij onze pijlen daarbij op tuinstoelen van een specifiek materiaal: wicker. Dit materiaal is relatief jong, maar is wel al behoorlijk populair geworden. Waar deze populariteit aan te danken is, bespreken wij uitgebreid in dit artikel. We laten je namelijk in dít artikel kennis maken met de 10 belangrijkste voordelen van tuinstoelen van wicker.

Wat zijn tuinstoelen van wicker?

Heb je interesse om nieuwe tuinstoelen aan te schaffen? Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heb je daar meer dan voldoende mogelijkheden voor. Zo heb je de keus uit allerlei soorten tuinstoelen, maar ook uit meerdere materiaalsoorten. Lange tijd werden tuinmeubelen voornamelijk van hout vervaardigd, maar daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen. Veel fabrikanten kiezen nu bijvoorbeeld voor aluminium of voor wicker.
Wat wicker precies is? Nou, dit is een vezel die uit kunststof vervaardigd wordt. Je kunt wicker dan ook zien als een vorm van kunststof die in een fabriek vervaardigd wordt. Dit materiaal wordt echter niet zomaar vervaardigd. Nee, dit materiaal wordt altijd in een vaste structuur vervaardigd: in een structuur van een vlecht. Dat zie je ook duidelijk als je naar de foto’s van wicker tuinmeubelen kijkt.
Door de jaren heen is dit materiaal echt populair geworden. Dat blijkt ook uit het huidige aanbod van tuinmeubelen van wicker; je kunt eigenlijk alle soorten tuinmeubelen wel van wicker aanschaffen. Onder meer loungesets, tuinsets en dus tuinstoelen worden tegenwoordig van wicker vervaardigd. Eigenlijk is dát al typerend voor de populariteit van dit materiaal.
Weet je nog niet zo goed wat wicker nou precies is? Dan raden wij je het volgende aan: kijk eens in ons aanbod naar de wicker tuinstoelen. Je verwondert je daarbij waarschijnlijk direct over de hoeveelheid tuinstoelen, maar dat is niet het belangrijkste. Nee, het belangrijkste is om even naar de foto’s van de wicker tuinstoelen te kijken. Op die manier krijg je een echt duidelijk beeld van hetgeen wicker is.

Ons aanbod van tuinstoelen van wicker

Zou je graag voor in jouw tuin nieuwe tuinstoelen aanschaffen? Dan ben je zeker niet de enige. Nee, uit eigen ervaring weten wij dat voortdurend veel huishoudens op zoek zijn naar nieuwe tuinstoelen. Mocht dit ook voor jou op dit moment gelden, doe je er verstandig aan om ons aanbod te checken. In ons aanbod vind je namelijk heel veel soorten tuinstoelen.
Daarbij vind je in ons aanbod ook echt heel veel tuinstoelen van wicker. Dát is voornamelijk te danken aan de populariteit van dit materiaal. Juist doordat het materiaal zoveel voordelen met zich mee brengt, hebben veel huishoudens hier wel oren naar. Daar spelen de fabrikanten uiteraard prima op in; vraag en aanbod komt op die manier uiteindelijk bij elkaar.
Als je door ons aanbod van wicker tuinstoelen heen scrollt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is niet alleen uitgebreid, maar is ook heel divers. Zo merk je direct op dat er allerlei soorten tuinstoelen van wicker bestaan. Ook dat is weer te danken aan de merken waar wij mee samenwerken. Overigens werken wij niet zomaar met merken samen. Nee, wij doen dit alleen als deze merken aan onze kwaliteitseisen kunnen voldoen. Doordat wij op dit punt nogal kritisch zijn, zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Je kunt in ons aanbod dan ook uitgaan van tuinstoelen met een geweldige kwaliteit.
Moet je bij ons dan de hoofdprijs voor deze tuinstoelen betalen? Nee, dat is absoluut niet het geval. integendeel zelfs. Het is ons doel namelijk om alle wicker tuinstoelen zo voordelig mogelijk aan te bieden. Waarom dit specifiek ons doel is? Omdat wij het op die manier voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken om tuinstoelen van wicker aan te schaffen. Al met al geniet je in ons aanbod van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Waarom zou je voor wicker tuinstoelen kiezen?

In een tuin kunnen tuinstoelen eigenlijk niet ontbreken. Als je bijvoorbeeld tijdelijk geen tuinstoelen in jouw tuin hebt staan, merk je pas hoe afhankelijk je hiervan bent. Bovendien zijn de tuinstoelen echt veelzijdig in te zetten; je kunt op de tuinstoelen heerlijk borrelen, maar je kunt ook van een lekkere maaltijd genieten of een spelletje spelen. Met tuinstoelen kun je gewoonweg alle kanten op.
Dat is zéker het geval als je voor tuinstoelen van wicker kiest. Dit is wat ons betreft één van de beste materialen voor tuinstoelen. En ook voor andere tuinmeubelen overigens. Waarom wij die mening hebben? Dat heeft puur te maken met de vele voordelen van wicker. Over deze voordelen vertellen wij je in dit artikel graag alles!

Voordeel 1: de wicker tuinstoelen zijn ongekend robuust

Gaat men altijd zachtzinnig om met tuinstoelen? Nee, dat is zeker niet het geval. In veel tuinen vallen de tuinstoelen wel eens om. Ook worden in veel tuinen – onbewust – de tuinstoelen hard tegen een tafelpoot aangeduwd. Daar is op zich niks mee, zolang je maar kiest voor tuinstoelen van een geweldig materiaal. Dat is absoluut het geval als je voor tuinstoelen van wicker kiest.
Doordat wicker in een fabriek vervaardigd wordt, is dit materiaal bijzonder sterk. Dit merk je aan de gehele structuur van het materiaal; als je op een wicker tuinstoel gaat zitten, voelt dit eigenlijk vertrouwd aan.
Maar, wat is nou het voordeel aan deze robuustheid? Dit voordeel is eigenlijk tweeledig. Aan de ene kant hoef je hierdoor niet al te voorzichtig met de tuinstoelen om te gaan. Dat is bijzonder prettig, aangezien je een tuinstoel altijd wel eens per ongeluk tegen bijvoorbeeld de tuintafel aanschuift. Doordat dit materiaal zo robuust is, weet je dat de stoelen tegen een stootje kunnen.
Aan de andere kant geniet je hierdoor ook van een lange levensduur. Doordat de stoelen zo sterk zijn, hoef je niet bang te zijn voor bijvoorbeeld beschadigingen. Ook is wicker volledig slijtvast; je hoeft dan ook niet bang te zijn voor slijtage indien je op een onjuiste manier gebruik maakt van de wicker tuinstoelen. Nee, je kunt er eigenlijk van uitgaan dat je de komende jaren van de tuinstoelen van wicker kunt genieten. Hoe lang deze levensduur ongeveer is? Daar komen we verderop in dit artikel graag nog even op terug!

Voordeel 2: je hebt echt ongekend veel keuze

Vind jij de uitstraling van wicker persoonlijk erg gaaf? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Zelf vinden wij de uitstraling ook tof, maar daar vertellen we je verderop nog iets meer over. We willen namelijk eerst kijken naar het huidige aanbod van wicker tuinstoelen.
Als je in onze webshop naar wicker tuinstoelen gaat, zie je aan de bovenkant staan hoeveel tuinstoelen wij aanbieden. Op het moment van schrijven van dit artikel staat daar het aantal ‘87’. Wauw, dat betekent dus dat wij bijna 90 verschillende tuinstoelen van wicker aanbieden. Nou, dat klopt ja en brengt in onze ogen een belangrijk voordeel met zich mee.
Wat hier precies het voordeel van is? Vooral dat je voor jezelf echt een prima vergelijking kunt maken. je kunt jouw wensen op een rijtje zetten, waarna je op jouw gemakje op zoek kunt gaan naar de perfecte tuinstoelen. Dat zijn de tuinstoelen die binnen jouw budget passen, die je mooi vindt en die ook nog aan jouw andere eisen voldoen.
Met andere woorden: je kunt alle kanten op dankzij het aanbod van wicker tuinstoelen. Ook het feit dat je uit meerdere soorten stoelen kunt kiezen, spreekt ons erg aan. Je kunt namelijk voor stoelen kiezen die je bij een tuintafel kunt gebruiken, maar je kunt ook voor loungestoelen kiezen. Dergelijke stoelen kun je bijvoorbeeld prima bij een loungeset, op een terras of onder de overkapping neerzetten.

Voordeel 3: wicker is tegen alle weersomstandigheden bestand

Heb je enig idee om welke zaken Nederland in het buitenland bekend staat? Dit zijn spijtig genoeg vaak niet al te positieve zaken. Zo staan we in het buitenland ook bekend vanwege ons heerlijke klimaat. Uiteraard is het woordje heerlijk hier nogal sarcastisch bedoeld. In ons land regent het namelijk vaak, is het vaak bewolkt en is het vaak grauw.
Dat is iets waar je goed rekening mee moet houden bij het uitkiezen van jouw tuinmeubelen. Kunnen jouw meubelen bijvoorbeeld niet tegen slecht weer? Dan heb je er een dagtaak aan om deze meubelen te beschermen. Indien je voor wicker tuinmeubelen kiest, heb je daar gelukkig géén omkijken naar. Het is namelijk een feit dat de wicker tuinmeubelen tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.
Hoe dit komt? Ook dit is weer te danken aan de structuur van het materiaal. Als het buiten bijvoorbeeld hard regent, geeft het wicker geen krimp. Nee, de regen wordt opgevangen en drupt langzaam van het materiaal af. Mocht het na een tijdje stoppen met regen, droogt de regen op wicker ook weer zo op. Je ziet dan nadien ook helemaal niks van het feit dat het geregend heeft. Dat is overigens ook het geval als het hard waait of als er winterse neerslag valt.
Al met al heb je met wicker tuinstoelen nergens omkijken naar. Je weet op voorhand dat het materiaal tegen alle weersomstandigheden bestand is; de verschillende weersomstandigheden hebben dan ook 0,0 invloed op dit materiaal. Ideaal!
Overigens is het in ons land ook wel eens heel warm. Met name in de afgelopen zomers hebben we met enige regelmaat met een hittegolf te maken gehad. Ook tijdens een hittegolf komen de wicker tuinstoelen overigens prima van pas. Dat komt vooral doordat dit materiaal door de zon níet opgewarmd wordt. Als je bijvoorbeeld voor aluminium tuinstoelen kiest, heb je daar wel last van. Je kunt er zelfs veel last van hebben; het is namelijk mogelijk dat je jouw vingers of handen verbrand aan de temperatuur van het aluminium. Bij wicker hoef je hier gelukkig niet bang voor te zijn. Dit materiaal is eigenlijk niet onder de indruk van de kracht van de zon.

Voordeel 4: wicker tuinstoelen passen in alle soorten tuinen

Wat voor tuin heb jij? Heb jij een brede maar niet al te diepe tuin? Heb je een vierkante tuin? Of heb je juist een hele diepe en smalle tuin? Zoals je kunt lezen, bestaan er allerlei soorten en maten van tuinen. Dat maakt voor de wicker tuinstoelen echter niet uit. Nee, je kunt de wicker tuinstoelen ook in allerlei soorten en maten aanschaffen.
Dat blijkt eigenlijk direct als je naar ons aanbod kijkt. Als je door ons aanbod heen scrollt, zie je direct allerlei soorten tuinstoelen naar voren komen. Sommige stoelen zijn behoorlijk groot vormgegeven, terwijl andere stoelen kleiner vormgegeven zijn. Heb je bijvoorbeeld een balkon? Dan kies je voor één van de kleinere tuinstoelen van wicker. Heb je veel ruimte in jouw tuin? Dan kun je voor één van de grotere tuinstoelen van wicker. Eigenlijk kun je voor in elke tuin wel geschikte tuinstoelen van wicker vinden.
Daarbij is het volgende ook nog goed om te weten: de stijl van jouw tuin doet er ook niet toe. In onze ogen passen de tuinstoelen van wicker namelijk in alle soorten tuinen. Het maakt hierbij niet uit of je voor de moderne- of voor de natuurlijke stijl gekozen hebt.
Hoe dat komt? Nou, laten we eens naar de natuurlijke stijl kiezen. Als je voor een natuurlijke tuin hebt gekozen, is het voor de hand liggend om te kiezen om voor bijvoorbeeld hout te kiezen. Dat is immers een natuurlijk materiaal en past daardoor perfect in een natuurlijke tuin. Je kunt echter ook prima voor wicker kiezen. Dit materiaal lijkt namelijk deels op riet, waardoor het materiaal ook een soort van landelijke uitstraling heeft.
Heb je bewust voor een moderne tuin gekozen? Ben je een liefhebber van de moderne en strakke vormen? Ook dan komen de wicker tuinstoelen prima van pas. Doordat dit materiaal gevlochten is, is de uitstraling behoorlijk strak. Wat ons betreft passen de tuinstoelen van wicker daardoor ook perfect in een moderne tuin.
Eigenlijk kunnen we het volgende concluderen: het maakt niet uit wat voor tuin je hebt. Als je nieuwe tuinstoelen voor in jouw tuin aan wilt schaffen, kun je altijd voor wicker tuinstoelen kiezen. Deze tuinstoelen passen immers in alle soorten tuinen!

Voordeel 5: makkelijk te onderhouden

Heb je wel eens tuinmeubelen van hout gehad? Of heb je deze meubelen nog steeds in jouw tuin staan? Dan weet je als geen ander dat je het nodige omkijken naar hout hebt. Zo moet je hout goed schoonmaken, moet je hout goed onderhouden en moet je hout goed verzorgen. Doe je dat niet? Dan merk je dit aan de levensduur van het hout. Ook merk je direct dat het hout een minder fraaie uitstraling krijgt.
Heb je helemaal geen zin om jouw tuinstoelen te onderhouden? Dan doe je er verstandig aan om wicker tuinstoelen aan te schaffen. Een groot voordeel is namelijk dat wicker helemaal géén onderhoud nodig heeft. Nee, je hoeft dit materiaal niet op te schuren. Ook hoef je dit materiaal niet in de olie of de beits te zeggen. En ook hoef je dit materiaal na verloop van tijd geen nieuw likje verf te geven. Nee, je kunt gewoon jarenlang vertrouwen op de uitmuntende kwaliteit van wicker.
In onze ogen brengt dit belangrijke voordelen met zich mee. Zo is het een groot voordeel dat je hier helemaal geen tijd meer aan hoeft te besteden. Doordat je hier geen tijd meer aan hoeft te besteden, kun je nog meer tijd op een aangename manier in jouw tuin doorbrengen. Precies op de manier zoals je dat graag wilt doen. Wil je wel op een actieve manier tijd in jouw tuin doorbrengen? Dan doe je er verstandig aan om begroeiing in jouw tuin aan te brengen; daar heb je ook altijd wel omkijken naar.
Ook geniet je bij de wicker tuinstoelen van een kostenbesparing. Hoe dat zit? Nou, je hoeft geen aparte onderhoudsmiddelen meer aan te schaffen. Dat is wel het geval als je tuinstoelen van hout hebt; de kosten daarvoor kunnen echter behoorlijk oplopen. Mocht je voor wicker tuinstoelen kiezen, kun je dit bespaarde geld aan veel leukere dingen uit gaan geven!

Voordeel 6: wicker heeft een prachtige uitstraling<?h3> Als je nieuwe tuinstoelen uit gaat kiezen, is het advies om een goede vergelijking te maken. Bij het maken van deze vergelijking zou je bij voorkeur op meerdere facetten moeten letten. Zo moet je goed naar de kwaliteit van de stoelen kijken, maar ook goed naar de uitstraling. Persoonlijk zijn wij van mening dat de wicker tuinstoelen echt een prachtige uitstraling hebben.
Wat wij zo mooi aan deze uitstraling vinden? Nou, wij vinden vooral het vlechtwerk gewoonweg prachtig. Doordat dit materiaal in de vorm van een vlecht vormgegeven is, krijgen alle wicker meubelen een unieke stijl. Een unieke stijl die eigenlijk niet door andere materialen geëvenaard kan worden. Eén materiaalsoort komt in de buurt; riet. Dat materiaal brengt echter weer veel aandachtspunten met zich mee.
Wil je een duidelijke indruk van de uitstraling van wicker tuinmeubelen kijken? Dan heb je daar twee mogelijkheden voor. Je kunt er allereerst voor kiezen om onze webshop raad te plegen. In onze webshop vind je immers heel veel foto’s van heel veel wicker tuinstoelen. Je kunt er echter ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom in Numansdorp. In onze showroom kun je de wicker tuinstoelen in levende lijve aanschouwen. De kans is groot dat je daarbij direct overtuigd van de prachtige uitstraling bent!

Voordeel 7: wicker weegt nagenoeg niks

Gebruik jij jouw tuinstoelen het liefste op een veelzijdige manier? Wil je daarom jouw tuinstoelen op een makkelijke manier kunnen verplaatsen? Dat is absoluut mogelijk als je voor tuinstoelen van wicker kiest. Deze tuinstoelen wegen namelijk bijzonder weinig.
Hoe dat komt? Ook dat heeft weer te maken met de structuur van dit materiaal. Doordat dit materiaal gevlochten is, neemt het materiaal qua oppervlakte niet al te veel ruimte in beslag. Daardoor is het totaalgewicht van een flinke hoeveelheid wicker alsnog vrij weinig.
In onze ogen is dit echt ideaal. Als je de wicker tuinstoelen wilt verplaatsen, kost dat namelijk geen enkele moeite. Je tilt de tuinstoelen moeiteloos op, waarna je ze de gewenste plek in jouw tuin geeft. Wil jij de tuinstoelen liever even binnen gebruiken? Ook dat is mogelijk; dat kost immers net zo weinig moeite. Houd wel goed rekening met de onderkant van de stoelpoten. De kans bestaat dat de onderkant voor krassen op jouw vloer zorgt, dus breng altijd viltjes onder de stoelpoten aan.
Overigens komt dit minieme gewicht ook in het najaar prima van pas. In het najaar is het namelijk aan te raden om jouw tuinmeubelen goed op te bergen. Kies je ervoor om jouw tuinmeubelen in bijvoorbeeld jouw schuur op te bergen? Ook dan is het uiterst handig dat de tuinstoelen van wicker niet al te veel wegen.
Trouwens; de tuinstoelen van wicker bestaan niet alleen uit wicker. Nee, het frame van de tuinstoelen is in 99,99% van de gevallen vervaardigd van aluminium. Dit maakt echter niks uit voor het gewicht: net zoals wicker is aluminium immers ook zeer licht. Deze combinatie van materialen zorgt al met al voor een laag totaalgewicht van de tuinstoelen.

Voordeel 8: erg comfortabel

Hoeveel uren wil jij per dag in jouw tuin doorbrengen? Met name als het lekker weer is, brengen veel Nederlanders de nodige uurtjes in de tuin door. Mocht dit ook voor jou gelden, is het zeker aan te raden om voor wicker tuinstoelen te kiezen.
Een belangrijk kenmerk van dit materiaal is namelijk het comfort. Het materiaal is heerlijk zacht, waardoor je echt aangenaam op de wicker tuinstoelen plaats kunt nemen. Niet alleen voor een uurtje, maar ook voor vele uurtjes achter elkaar. Daarbij komt overigens ook nog het zachte tuinkussen prima van pas.
De tuinstoelen van wicker worden eigenlijk altijd voorzien van een comfortabel kussen. Dit kussen is lekker zacht en dik, waardoor je nóg aangenamer zit. Als je bijvoorbeeld 5 uur op een dag in jouw tuin op de wicker tuinstoel doorbrengt, voel je dit absoluut niet aan jouw lichaam. Nee, jouw lichaam heeft namelijk de gewenste ondersteuning gekregen dankzij dit materiaal!
Zou je dit comfort graag eens uit willen proberen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. In onze showroom kun je even proef zitten op één van de wicker tuinstoelen. De kans is vervolgens groot dat je niet meer van deze tuinstoel af wilt komen!

Voordeel 9: je kunt de wicker tuinstoelen veelzijdig inzetten

Heb jij het liefste tuinmeubelen die je op een veelzijdige manier in kunt zetten? Ben je daarom ook gegaan voor bijvoorbeeld een wicker loungeset? En heb je daarom ook een bijzettafeltje voor in jouw huis aangeschaft? Dan is de keus voor wicker tuinstoelen de beste keuze die je kunt maken.
Een belangrijk voordeel is namelijk dat je deze tuinstoelen veelzijdig in kunt zetten. Dát is onder meer aan het minieme gewicht van de stoelen te danken. Zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen, wegen deze stoelen echt helemaal niks. Je bent daardoor echt in staat om de tuinstoelen op een veelzijdige manier te gebruiken. Wil je ze even op een andere plek in jouw tuin neerzetten? Geen probleem! Zoals we hierboven al beschreven hebben, kun je de stoelen zelfs binnenshuis gebruiken.

Voordeel 10: wicker tuinstoelen kosten niet de hoofdprijs

In de afgelopen jaren zijn de tuinstoelen van wicker steeds populairder geworden. Dat zie je duidelijk aan meerdere gevolgen terug. Zo is het aanbod steeds uitgebreider geworden, terwijl de stoelen ook steeds voordeliger zijn geworden. Dat laatste is ook duidelijk in ons aanbod terug te zien.
Des te meer aanbod er komt, des te lager de prijzen worden. dat is in ieder geval hetgeen wat bij het aanbod van de wicker tuinstoelen gebeurd is. Doordat veel fabrikanten zich op dit materiaal zijn gaan richten, moesten veel fabrikanten op een bepaalde manier op gaan vallen. Sommige fabrikanten hebben er daarbij voor gekozen om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Dáárdoor geniet je van relatief gunstige prijzen op dit moment.
Dat is overigens zéker het geval in onze webshop. Wij doen er namelijk alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo hanteren wij lage basisprijzen, terwijl we ook nog eens flinke kortingen geven op de beste wicker tuinstoelen. Met dank aan deze kortingen is het nog interessanter om zo snel mogelijk de beste tuinstoelen van wicker aan te schaffen.

Brengen wicker tuinstoelen ook nog nadelen met zich mee?

Zo, wat denk jij op dit moment van de tuinstoelen van wicker? Als je alle hierboven genoemde voordelen doorgenomen hebt, ben je waarschijnlijk overtuigd van deze tuinstoelen. Dat zijn wij ook, maar wij willen je zo uitgebreid mogelijk informeren. Daarom geven we je hieronder graag ook iets meer informatie over de aandachtspunten van wicker tuinstoelen.
Een van de nadelen heeft betrekking op het schoonmaken van de wicker tuinstoelen. Dit is op zich niet al te lastig, maar je moet hier wel de nodige tijd aan besteden. Waarom dat zo is? Dat heeft puur te maken met de vormgeving van dit materiaal; het vuil kan zich namelijk tussen het materiaal en het frame gaan hechten. Je doet er dan ook verstandig aan om gebruik te maken van bijvoorbeeld een zacht borsteltje. Met een zacht borsteltje kun je het vuil tussen het materiaal en het frame wegvegen. Op die manier weet je de wicker tuinstoelen fraai en stralend te houden.
Ook moet je rekening met keuzestress houden. Huh, met keuzestress? Ja, dit is puur een gevolg van het uitgebreide aanbod. Doordat je in onze webshop alleen al uit 90 wicker tuinstoelen kunt kiezen, is het lastig om een keuze te maken. Als je hier te lang over na gaat denken, bestaat de kans dat je last van keuzestress krijgt. Dit kun je gelukkig wel prima voorkomen: zet jouw wensen op een rijtje. Daarmee weet je jouw zoektocht al snel een stuk soepeler te laten verlopen.
Tot slot moet je ook rekening houden met het weer in het najaar. Wicker is prima bestand tegen alle weersomstandigheden, maar weegt niet al te veel. Juist doordat het gewicht zo laag is, bestaat de kans dat de wicker tuinstoelen in jouw tuin wegwaaien. Dat wil je uiteraard ten koste van alles voorkomen; maak de stoelen daarom bij een komende storm goed vast. Ook kun je ervoor kiezen om de stoelen in dat geval even ergens binnen op te bergen.

Is de aanschaf van wicker tuinstoelen aan te raden?

Zo, we zijn aan het einde van dit uitgebreide artikel uitgekomen. In dit artikel heb je gewoonweg alles over wicker tuinstoelen kunnen lezen. Aan de hand van de inhoud van dit artikel kunnen wij één ding aanraden: de aanschaf van wicker tuinstoelen is absoluut aan te raden. Met deze tuinstoelen geniet je van veel voordelen, van een fraaie uitstraling en van een lange levensduur. Zet direct jouw wensen op een rijtje, check ons aanbod en maak voor jezelf een goede vergelijking. Wil je van goed advies voorzien worden? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Numansdorp!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »