{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

De AVH outlet dag is voor herhaling vatbaar!

  • Door Bryan
  • Monday 23 / 09 / 2019 0
De AVH outlet dag is voor herhaling vatbaar!

Afgelopen zaterdag hebben wij de eerste editie van de AVH outlet dag georganiseerd. Tijdens deze dag hebben we een springkussen neergezet, werden er hele lekkere pannenkoeken gebakken en waren veel van onze producten heel sterk afgeprijsd.

Outlet springkussen

Op ons parkeerterrein hadden we dan ook veel van onze outlet producten uitgestald zodat we zoveel mogelijk konden laten zien. Dit varieerde van parasols tot complete loungesets. Ook hadden we 4 meter boomstamtafels uitgestald. Mensen die handig zijn, hadden de mogelijkheid om het tafelblad van de Veltis tafel aan te schaffen voor een gigantisch lage prijs.

Het was een erg leuke dag voor zowel de bezoekers als onze medewerkers. Het weer was natuurlijk ook fantastisch. Volgende jaar gaan we dit zeker weer doen en dan bent u natuurlijk ook weer van harte welkom!

Outlet parkeerplaats

Om toch nog een beetje in de sfeer te blijven gaan we deze hele week nog onze outlet prijzen hanteren. Deze kunt u in onze showroom herkennen door de gele prijskaarten.

Bedankt voor de gezelligheid!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »