{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Roos, 13 december 2021

De belangrijkste voordelen van een bijzettafel

Hoe kijk jij op dit moment naar jouw tuin? Ben je voor de volle 100% tevreden met jouw huidige tuin? Of merk je toch aan jezelf dat je niet helemaal tevreden bent? Het is goed mogelijk dat je niet meer heel tevreden met jouw tuin bent. Een tuin kan immers gaan verzakken, kan ietwat gaan verwilderen en kan een mindere uitstraling krijgen. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat jouw wensen door de jaren heen veranderen.
Mocht hier daadwerkelijk sprake van zijn, is het advies om zo snel mogelijk in actie te komen. Dát doe je onder meer door jouw tuin op een leuke en sfeervolle manier aan te kleden. Hoe je dat precies gaat doen, is volledig aan jezelf. Feit is dat je hoe dan ook heel veel kanten op kunt met de aankleding van jouw tuin. Iets waar wij je ook maar al te graag bij helpen.
Hoe wij je op dit gebied kunnen helpen? Dit doen we in eerste instantie door een divers aanbod van tuinmeubelen en accessoires aan te bieden. Deze tuinmeubelen en accessoires zijn scherp geprijsd, maar zijn ook nog eens van de beste merken. Deze combinatie is uniek; je geniet bij ons van een echt een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Iets waar wij echt alles aan doen, is het laag houden van de prijzen. Daarmee maken wij het immers voor iedereen mogelijk om nieuwe tuinmeubelen of –accessoires aan te schaffen.
Daarnaast inspireren wij je ook graag. In dit artikel doen we dat ook graag; in dit artikel ligt de focus daarbij volledig op bijzettafels. Dit zijn kleine tafels die je bijvoorbeeld naast jouw loungeset, onder jouw overkapping of bij jouw tuinbankje kwijt kunt. Zoals deze opsomming al doet vermoeden, hebben we hierbij met een veelzijdig meubelstuk te maken. Met een meubelstuk waar je heel veel kanten mee op kunt. Maar, dat is niet het enige voordeel van een bijzettafel.
Nee, het is wat ons betreft een feit dat een bijzettafel veel voordelen met zich mee brengt. Om welke voordelen dat precies gaat, bespreken wij graag uitgebreid in dit artikel. In dit artikel laten wij je namelijk kennismaken met de beste voordelen van een bijzettafeltje. Als je deze voordelen op je gemakje doorneemt, is de kans groot dat je direct een bijzettafeltje aan wilt schaffen. Daarvoor ben je bij ons dus ook direct aan het juiste adres!
In dit artikel geven wij je overigens ook nog enkele handige tips. Aan de hand van deze tips kun je voor jezelf op zoek gaan naar de beste bijzettafel. Deze tips hebben uiteraard ook betrekking op ons aanbod; in ons aanbod vind je namelijk bijna 40 verschillende bijzettafels terug. Met dank aan dit uitgebreide aanbod ben je eigenlijk altijd wel in staat om de gewenste bijzettafel uit te kiezen. En voordelig aan te schaffen, met alle dank aan de prijs-kwaliteitsverhouding die wij weten aan te bieden.

Wat is een bijzettafeltje?

Als we naar de definitie van een bijzettafel kijken, zien we de volgende definitie naar voren komen: ‘tafeltje om bij een stoel te plaatsen’. Deze definitie is eigenlijk een vereenvoudigde omschrijving van hetgeen een bijzettafeltje echt is. Een dergelijk tafeltje is niet al te groot qua omvang, maar is wel groots qua mogelijkheden.
Het leuke is dat je een bijzettafeltje op veel manieren kunt gebruiken. Je kunt zo’n tafel moeiteloos in huis gebruiken, maar ook in jouw tuin kun je veel kanten op met zo’n tafeltje. Het is aan jou om te bepalen wáár en hoe je dit tafeltje precies wilt gaan gebruiken. In onze ogen hoef je deze niet perse bij een stoel te zetten. Nee, je kunt ‘m ook bijvoorbeeld in de buurt van een tuinbank neerzetten. Hoe je het tafeltje exact gaat gebruiken, is dus volledig aan jou.

Ons aanbod van bijzettafeltjes

Voordelige bijzettafeltjes van de beste merken. Daarvoor ben je bij AVH Outdoor aan het juiste adres. In ons aanbod vind je namelijk een divers aanbod van allerlei soorten bijzettafeltjes. Deze tafeltjes zijn door de beste merken vervaardigd, waardoor je van een sublieme levensduur verzekerd bent. Onder aan de streep is het ook nog ideaal dat je uit zóveel bijzettafeltjes kunt kiezen.
Wil je op je gemakje naar ons aanbod van bijzettafeltjes kijken? Check dan direct ons aanbod. Wil jij liever de tafeltjes in het echt kunnen aanschouwen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. In onze showroom vind je niet alleen tal van bijzettafeltjes, maar ook allerlei andere meubelen en accessoires voor in de tuin.
Als je van goed advies voorzien wilt worden, ben je hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Wij weten – door onze jarenlang ervaring – namelijk precies hoe je het beste een tuin in kunt richten. Hoe je het beste een tuin in kunt delen. Hoe je het beste een tuin leuk aan kunt kleden. En voor welke tuinmeubelen je het beste kunt kiezen. Neem dus gerust contact met ons op als je van advies voorzien wilt worden!

De voordelen van een bijzettafeltje

Spreekt de omschrijving van een bijzettafeltje jou wel aan? En heb je mogelijk bij iemand anders in de tuin gezien dat een bijzettafeltje toch wel erg fraai en praktisch is? Dan is het goed mogelijk dat je je nog even nader wilt verdiepen in de bijzettafeltjes. Nou, daarvoor ben je in dit artikel zeker aan het juiste adres.
Hieronder zetten we namelijk de belangrijkste voordelen van een bijzettafeltje voor je op een rijtje. Als je deze voordelen op je gemakje doorneemt, raak je waarschijnlijk direct enthousiast. Direct enthousiast door de vele én uiteenlopende voordelen van een bijzettafeltje!

Voordeel 1: onwijs veelzijdig

Het belangrijkste voordeel is – wat ons betreft – in de veelzijdigheid te vinden. Je kunt een bijzettafeltje namelijk op heel veel manieren in jouw tuin gebruiken. Sterker nog; het is mogelijk om zo’n tafeltje in zowel huis als in tuin te gebruiken. Je bepaalt dus volledig zelf waar je dit tafeltje gaat gebruiken. En op welke manier je dit tafeltje kunt gaan gebruiken.
Op welke manieren je een bijzettafeltje zoal kunt gebruiken? Nou, je kunt ervoor kiezen om een bijzettafeltje naast een ander meubelstuk te zetten. Dit kan een lekkere tuinstoel zijn, kan een aangename tuinbank zijn of kan een comfortabele loungeset zijn. Door een bijzettafeltje naast zo’n meubelstuk te plaatsen, weet je direct een fraai geheel te creëren. Bovendien maak je het met een bijzettafeltje nóg aangenamer voor jezelf in jouw tuin.
Daarnaast is het dus ook mogelijk om een bijzettafeltje eigenlijk overal en nergens neer te zetten. Je kunt ‘m probleemloos op het terras van jouw tuin neerzetten, maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook in een tuinhuisje kwijt. Ook onder een overkapping of in de buurt van een tuinbank kun je prima voor een bijzettafeltje kiezen. Al met al spreekt deze veelzijdigheid ons heel erg aan.

Voordeel 2: fraaie uitstraling

Brengt een bijzettafeltje alleen een belangrijke functie met zich mee? Nee, wat ons betreft niet. In onze ogen heeft een bijzettafel méér dan alleen een belangrijke functie te bieden. Een bijzettafel brengt in onze ogen namelijk ook nog een fraaie uitstraling met zich mee. Met dank aan deze fraaie uitstraling kun je de finishing touch aan jouw tuin gaan geven!
Wat we hiermee bedoelen? Nou, je zou eigenlijk eens door ons aanbod van bijzettafeltjes heen moeten scrollen. Als je dat doet, merk je direct op dat de bijzettafeltjes in allerlei soorten en maten aangeboden worden. Dat klopt; een fabrikant kan onwijs veel kanten op bij het ontwerpen van een bijzettafeltje. Wat voor in jouw woning de best mogelijke uitstraling is, is volledig aan jezelf om te bepalen. Het is hoe dan ook een feit dat een bijzettafel een fraaie uitstraling met zich mee brengt.
Hierbij moet je uiteraard wel naar jouw tuin in zijn totaliteit kijken. Wat is op dit moment de uitstraling van jouw tuin? En wat voor uitstraling wil je in jouw tuin gaan verkrijgen? Door kritisch naar deze vragen te kijken, kun je voor jezelf gaan bepalen naar welk soort bijzettafeltje jouw voorkeur naar uit gaat. Al met al zijn wij erg enthousiast over de uitstraling van een bijzettafeltje. En het feit dat je jouw tuin hier echt op een leuke manier mee aan kunt kleden.

Voordeel 3: in veel varianten te verkrijgen

Een ander voordeel vinden wij de diversiteit van een bijzettafeltje. Of beter gezegd; de diversiteit binnen het aanbod van de bijzettafeltjes. Als je nú een bijzettafeltje wilt kopen, kun je eigenlijk maar één ding doen; een hele goede vergelijking maken. Het aanbod is namelijk erg divers, waardoor je echt alle mogelijke tafels even goed voor jezelf op een rijtje moet zetten. En vervolgens een goede vergelijking moet gaan maken.
Alleen in ons aanbod al vind je ruim 30 verschilleden bijzettafeltjes. Deze tafeltjes hebben stuk voor stuk een unieke vorm, een unieke afwerking en zijn van unieke materialen vervaardigd. Qua materialen kun je kiezen uit bijvoorbeeld aluminium, hardhout, rotan, RVS en teakhout. Zoals dit lijstje van materialen al laat zien, is er bijzonder veel mogelijk. Dit geldt ook voor de complete uitstraling van het bijzettafeltje, de kleur en het prijskaartje. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kun je wel een perfect bijzettafeltje vinden.

Voordeel 4: voor in alle tuinen geschikt

Ben jij de trotse eigenaar van een appartement met een balkon? Of ben je de trotse eigenaar van een fraaie woning met een grote tuin? Voor een bijzettafeltje maakt dit eigenlijk niks uit. Wij zijn namelijk van mening dat een bijzettafeltje echt voor in alle tuinen geschikt is. Ongeacht hoe groot jouw tuin is.
Dit geldt niet alleen voor de afmetingen van de tuin, maar ook voor de stijl van de tuin. Ben jij voor een landelijke stijl gegaan? Dan kun je prima kiezen voor een fraai bijzettafeltje van hout. Aangezien hout een natuurlijk materiaal is, past dit maar al te goed in een landelijke tuin. Mocht je voor een moderne tuin zijn gegaan, kun je prima voor bijvoorbeeld een bijzettafeltje van aluminium kiezen. Dit materiaal past uiteraard uitstekend in een tuin met een strakke uitstraling.
Moraal van het verhaal: voor in alle soorten tuinen kun je wel een bijzettafeltje aanschaffen. Voor welk bijzettafeltje je het beste kunt kiezen, is wel van meerdere factoren afhankelijk. Zo moet je even goed nadenken over de afmetingen, de vorm en het materiaal. Maar, daarvoor vind je aan het einde van dit artikel nog enkele handige tips!

Voordeel 5: makkelijk te verplaatsen

Weet je wat een belangrijk kenmerk van een bijzettafeltje is? Dat zo’n tafeltje niet al te groot is. Nee, juist door een bijzettafeltje vrij compact is, kun je ‘m makkelijk verplaatsen. Je kunt ‘m makkelijk in jouw tuin neerzetten, maar je kunt ‘m ook moeiteloos weer een ander plekje in jouw tuin geven.
Het voordeel hiervan is ook weer in de veelzijdigheid te vinden. Als je een bijzettafeltje hebt gekocht, ben je dus niet afhankelijk van één vaste plek. Nee, je kunt dit tafeltje naar eigen inzicht de gewenste plek in jouw tuin geven. Mocht deze plek na verloop van tijd toch niet al te handig blijken, geef je ‘m moeiteloos een andere plek.
De compacte afmetingen zijn overigens volgens ons sowieso een belangrijk pluspunt. Dankzij deze afmetingen kun je de bijzettafeltjes namelijk ook makkelijk de gewenste plek in jouw tuin geven. Ongeacht hoe groot de aanwezige ruimte is; een bijzettafeltje past eigenlijk altijd en overal.

Voordeel 6: je hoeft niet de hoofdprijs te betalen

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? En wil je daarom zo snel mogelijk een nieuw bijzettafeltje aanschaffen? Dat is heel goed voor te stellen. Voordat je dit daadwerkelijk gaat doen, is het advies wel om jouw wensen goed op een rijtje te zetten. Zo moet je heel goed nadenken over het beschikbare budget.
Ongeacht wat jouw budget is, kun je wel een geschikt bijzettafeltje uitkiezen. Dit is volgens ons aan twee facetten te danken: de normale prijs van een bijzettafeltje ligt niet al te hoog & wij doen er alles aan om de prijzen nog lager te houden. Met dank aan deze voordelen hoef je dus absoluut niet de hoofdprijs te betalen voor een nieuw bijzettafeltje.

Voordeel 7: naar wens aan te kleden

Heb je een perfect bijzettafeltje voor in jouw tuin gevonden? En spreekt het prijskaartje jou ook aan? Dan doe je er verstandig aan om dit bijzettafeltje zo snel mogelijk aan te schaffen. Zet het tafeltje vervolgens op de gewenste plek. Bevalt het tafeltje nu direct? Of wil je het tafeltje wellicht op een net iets andere manier aankleden? Aan jou de keus. Het is hoe dan ook een feit dat je een bijzettafeltje op veel manieren aan kunt kleden.
Iets waar je echt even naar moet kijken, is naar leuke decoratiestukken. Leuke decoratiestukken voor óp het bijzettafeltje welteverstaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een potje met een plant of voor een nadere decoratievorm. Door iets van decoratie op het tafeltje neer te zetten, weet je het tafeltje in ieder geval nóg leuker aan te kleden. In onze ogen is deze ideale aankleedmogelijkheid ook een belangrijk voordeel van een bijzettafeltje!

De nadelen van een bijzettafeltje

Ben je enthousiast geworden door alle hierboven genoemde voordelen? En wil je daarom graag zo snel mogelijk een bijzettafeltje aanschaffen? Voordat je dit gaat doen, adviseren wij je om ook even te kijken naar de nadelen van een bijzettafeltje. Want ja; een dergelijk tafeltje brengt ook enkele nadelen met zich mee.

Nadeel 1: je moet ruimte voor een bijzettafeltje maken

Heb je al een relatief vol terras? En wil je op jouw terras ook nog een bijzettafeltje neerzetten? Dan is het zaak om ruimte op jouw terras vrij te gaan maken. Door ook nog een bijzettafeltje op jouw terras neer te zetten, kan het terras namelijk té druk gaan ogen. Ook kan dit ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld niet meer al te gemakkelijk over jouw terras heen kan lopen. Houd er altijd rekening mee dat een bijzettafeltje toch nog de nodige ruimte in beslag neemt. Ondanks de relatief compacte afmetingen.

Nadeel 2: egale ondergrond nodig

Ook moet je rekening houden met het feit dat een bijzettafeltje een egale ondergrond nodig heeft. Wil je bijvoorbeeld jouw bijzettafeltje op het gras neerzetten? Dan is het advies om daar nog maar even goed over na te denken. Zo’n tafeltje ga je op gras namelijk nooit stabiel laten staan. Nee, als je een bijzettafeltje in jouw tuin neer wilt zetten, moet je dit eigenlijk altijd op de bestrating doen. Dit beperkt wellicht de keuzemogelijkheden, maar biedt aan de andere kant ook veel gemak. Op de bestrating staat een bijzettafeltje immers super stevig.

Hoe kies je het beste bijzettafeltje uit?

Ben je volledig overtuigd van alle voordelen van een bijzettafeltje? En vind je de hierboven besproken nadelen eigenlijk niet al te belangrijk? Dat is heel goed voor te stellen. Met name in de afgelopen jaren hebben veel huishoudens voor één of meerdere bijzettafeltjes gekozen. Die populariteit komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen, maar is aan de hierboven genoemde voordelen te danken.
Als jij ook een bijzettafeltje aan wilt schaffen, is het advies om een goede vergelijk voor jezelf te maken. Daarvoor hebben wij enkele tips voor je samengesteld. Neem onderstaande tips door en kom vervolgens direct in actie!

Tip 1: bepaal waar je het tafeltje neer wilt zetten

In dit artikel heb je kunnen lezen dat een bijzettafeltje veelzijdig te gebruiken is. Dat klopt. Toch adviseren wij je om op voorhand goed over de plaatsing van het tafeltje neer te zetten. Wil je dit tafeltje bijvoorbeeld op jouw terras neerzetten? Of wil je het tafeltje naast jouw tuinbank neerzetten? Deze keuze is volledig aan jou. Het is wat ons betreft in ieder geval verstandig om hier op voorhand al goed over na te denken.

Tip 2: kijk goed naar de vorm van het bijzettafeltje

Het leuke van bijzettafeltjes is dat deze tafeltjes in allerlei soorten en maten aangeboden worden. Iets waar je voor jezelf goed naar moet kijken, is de vormgeving van een bijzettafeltje. Wil je een vierkant bijzettafeltje hebben? Wil je een rond bijzettafeltje hebben? Of gaat je voorkeur toch uit naar een ovale of een rechthoekige variant? De keuze is echt volledig aan jou. Je kunt in ieder geval uit méér dan voldoende soorten bijzettafeltjes kiezen!

Tip 3: kijk goed naar het materiaal van het bijzettafeltje

Niet alleen de vorm is bepalend, maar ook het materiaal. In onze ogen doe je er echt verstandig aan om een hele goede vergelijking te maken tussen de verschillende materiaalsoorten. Kijk hierbij onder meer goed naar de uitstraling van het betreffende materiaal. Kunststof oogt immers een heel stuk anders dan aluminium of hardhout.
Denk daarnaast ook goed na over het benodigde onderhoud. Kies je voor een bijzettafeltje van aluminium? Dan heb je geen omkijken naar het onderhoud. Kies je echter voor een bijzettafeltje van hout? Dan moet je na verloop van tijd wel enig onderhoud uit gaan voeren. Het is aan jou om te bepalen of je daar zin in hebt.

Tip 4: kijk goed naar de afmetingen

Bijzettafeltjes worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Dit betekent dat je ook uit allerlei afmetingen kunt kiezen. Wil je een heel groot bijzettafeltje hebben? Of gaat je voorkeur uit naar een compactere variant? De keuze is volledig aan jou. Denk hiervoor dus sowieso op voorhand goed na over de gewenste plaatsing van het bijzettafeltje.

Tip 5: kijk goed naar het prijskaartje

Wil je een bijzettafeltje via onze webshop aanschaffen? Dan hoef je niet naar de kwaliteit te kijken. Wij bieden immers alleen de bijzettafeltjes van de beste merken aan. Iets waar je wel nog naar kunt kijken, is naar het prijskaartje. Stel voor jezelf een maximum budget vast, waarna je binnen dit budget op zoek naar het beste bijzettafeltje kunt gaan. In onze webshop geniet je gelukkig van scherpe prijzen én van interessante aanbiedingen!

Slotwoord

Kunnen wij de aanschaf van een fraai bijzettafeltje aanraden? Ja, absoluut. Met name over de veelzijdigheid van een bijzettafeltje zijn wij te spreken. Door zo’n tafeltje leuk aan te kleden, weet je bovendien jouw tuin een stuk fraaier en gezelliger aan te kleden. Voldoende reden dus om direct op zoek te gaan naar het beste bijzettafeltje voor in jouw tuin!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »