{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Roos, 17 december 2021

De beste tips voor het inrichten van een balkon

Bij het inrichten van een tuin kun je heel veel kanten op. Dat is iets wat onder meer aan de verschillende stijlen te danken is. Daarnaast is dit ook te danken aan de afmetingen van de tuin. Doordat een gemiddelde Nederlandse tuin vrij groot is, kun je heel veel kanten op met het inrichten van een tuin. Indien je een echt grote tuin hebt, kun je zelfs kiezen voor bijvoorbeeld een zwembad. Ook kun je in dat geval kiezen voor bijvoorbeeld een groot tuinhuisje met een mooie overkapping. De mogelijkheden zijn eigenlijk legio bij het inrichten van een grote tuin.
Feit is echter dat niet alle Nederlanders de beschikking over een grote tuin hebben. Als je bijvoorbeeld in een rijtjeswoning woont, moet je het met een relatief kleine tuin doen. In een dergelijke tuin is echter vaak nog genoeg mogelijk, onder meer doordat deze tuinen vaak rechttoe rechtaan zijn. Door bijvoorbeeld de rechthoekige of vierkante vorm kun je alsnog de nodige kanten in zo’n tuin op.
Heb jij echter een appartement? Of woon je in een flatgebouw? Dan heb je niet de beschikking over een tuin, maar over een balkon. Je kunt in dat geval niet eens nadenken over bijvoorbeeld een tuinhuisje of een overkapping. Nee, het enige waar je goed over na moet denken, is hoe je zo efficiënt mogelijk met de aanwezige ruimte om gaat. Aangezien een balkon voer het algemeen niet super groot is, zou je echt op een handige manier met de aanwezige ruimte om moeten springen.
Hoe doe je dat op de beste manier? Hoe kun je nou op de best mogelijke manier een balkon inrichten? Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn belangrijke aandachtspunten bij het creëren van een balkon die volledig naar jouw wens is? Dit zijn enkele vragen die wij onszelf met enige regelmaat stellen. Waarom wij deze vraag stellen? Omdat wij meerdere klanten spreken die uitsluitend over een balkon de beschikking hebben. Deze klanten kloppen bij ons aan voor de juiste meubelen, voor de juiste accessoires en voor het juiste advies.
Om mensen van het juiste advies te kunnen voorzien, hebben wij ons verdiept in de wereld van balkons. Of beter gezegd: in de wereld van het op de juiste manier inrichten van een balkon. Doordat wij hier veel onderzoek naar gedaan hebben, weten wij als geen ander hóe je het beste een balkon in kunt richten. Aan de hand van onze kennis en ervaring hebben wij ook besloten om dit artikel te schrijven.
Wat wij precies in dit artikel gaan bespreken? Nou, in dit artikel bespreken wij van A tot Z hoe je een balkon in kunt richten. We geven je daarvoor tal van handige tips, terwijl we je ook met belangrijke aandachtspunten kennis laten maken. Juist door goed op deze aandachtspunten te letten, ben je uiteindelijk in staat om de juiste knopen voor jezelf door te hakken. Met het doorhakken van de juiste knopen maak je jouw balkon volledig naar wens.
Sta jij aan de vooravond van een make-over van jouw balkon? Ben je op dit moment wellicht niet helemaal tevreden met jouw huidige balkon? Of heb je recentelijk intrek genomen in een nieuwe flat of nieuw appartement? In al deze gevallen zit je in dit artikel goed. In dit artikel ga je immers kennismaken met de beste tips voor het inrichten van een balkon. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen!

Waarom een balkon geheel naar wens inrichten?

Veel experts trekken al geruime tijd aan de bel; het klimaat is aan het veranderen. Deze veranderingen zijn onder meer terug te zien in het huidige weerbeeld. Als we naar ons land kijken, zien we bijvoorbeeld dat we veel vaker met extreem weer te maken hebben. Dit extreme weer kan bovendien twee kanten opslaan; het extreme weer kan voor warm weer zorgen, maar het extreme weer kan ook voor noodweer zorgen.
Feit is dat we de afgelopen jaren heerlijke zomers hebben gehad. De gemiddelde temperatuur lag vrij hoog, terwijl ook de hoeveelheid zonuren dik in orde was. Wat doe jij nou het liefste op een lekker warme dag? Ga jij op zo’n dag het liefste naar buiten toe? En geniet je daarbij maar al te graag van de zonnestralen en het aangename temperatuurtje? Dan heb je eigenlijk maar één keuze als je in een flat of appartement loopt; de tijd op jouw balkon doorbrengen.
Met dit voorbeeld geven wij duidelijk de essentie van een balkon aan. Als je jouw balkon volledig naar wens in weet te richten, geniet je hier optimaal van. Dit genieten doe je met name als het buiten lekker weer is. Doordat het klimaat aan het veranderen is, ga je waarschijnlijk meer en meer dagen op jouw balkon door kunnen brengen. Hoe ideaal zou het dan zijn als jouw balkon volledig naar wens ingericht is?
Bijkomend voordeel: een balkon kan echt voor onwijs veel gemak zorgen. Dit heeft uiteraard te maken met de vele tijd die je op een balkon door kunt brengen. Zodra je jouw balkon volledig naar wens in hebt weten te richten, breng je veel tijd op een aangename manier door. Dit doe je aan de hand van het nodige gemak, maar ook aan de hand van het nodige comfort. Om dit gemak en comfort te creëren, is het overigens wel aan te raden om voor de juiste meubelen en accessoires te kiezen. Hóe je de juiste meubelen en accessoires uit kunt kiezen, vertellen wij je uiteraard in dit artikel.
Wat doe jij het liefste als je op een ochtend wakker wordt? Schuif je graag de gordijnen open en kijk je vervolgens graag naar buiten? Dat is goed voor te stellen. Voor veel mensen is dit namelijk een aangename en rustgevende manier om op te staan. Maar, wat gebeurt er nou als jij vanuit jouw appartement of flat naar buiten kijkt? Dan zie je direct jouw balkon opdoemen. Ja, elke keer als je naar buiten kijkt, zie je jouw balkon. Ook dat is één van de belangrijkste redenen waarom je jouw balkon geheel naar wens in moet richten. Zodra je naar buiten kijkt, word je immers direct blij. Je weet immers dat het balkon volledig naar jouw wens ingericht is. Dat zie je ook elke keer weer als je naar buiten kijkt.
Eigenlijk kun je het balkon als een verlengstuk zien. Als een verlengstuk van jouw leven, maar ook als een verlengstuk van het interieur van jouw flat of appartement. Ook dit is één van de redenen waarom je veel aandacht aan de inrichting van jouw balkon zou moeten besteden. Door het balkon volledig naar wens in te richten, weet je eigenlijk een fraai geheel te creëren. Jouw binnenruimte en jouw balkon vormen een geheel waar je eigenlijk direct tevreden mee bent. Erg fijn wat ons betreft, aangezien je dus veel naar jouw balkon gaat kijken. En aangezien je de nodige tijd op jouw balkon door gaat brengen, zéker met het oog op de temperaturen in ons land.
Zijn dit alle redenen om jouw balkon geheel naar wens in te richten? Nee, zeker niet. Er is nog een belangrijke reden die wij in dit artikel graag willen bespreken. Als je nu jouw balkon naar wens in gaat richten, heb je hier op termijn ook profijt van. Dit blijkt niet alleen uit het gemak dat je ervaart, maar blijkt ook op het moment dat je jouw appartement of flat wilt verkopen. Als jouw balkon er gelikt uitziet, is dit absoluut van invloed op de mogelijke verkoopprijs. Met een positieve invloed welteverstaan; een fraai balkon werkt simpelweg waarde vermeerderend voor jouw flat of appartement. Op het moment dat je jouw flat of appartement wilt verkopen, pluk je daar de vruchten van.

Onze expertise & aanbod

Spreken alle hierboven genoemde voordelen jou wel aan? En heb je daarom interesse om zo snel mogelijk jouw balkon opnieuw in te gaan richten? Dan weet je op voorhand zeker dat je bij AVH Outdoor daarvoor aan het juiste adres bent. Wij beschikken namelijk over alle mogelijke expertise om jou te helpen met het inrichten van jouw balkon.
Hoe wij aan deze expertise komen? Dat is vooral te danken aan de ervaring die wij in de afgelopen jaren opgedaan hebben. Wij begonnen met een vrij kleine showroom en een kleine webshop, maar dat is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. We hebben veel klanten mogen verwelkomen en veel klanten blij mogen maken. Doordat wij veel klanten blij hebben kunnen maken, hebben wij ook veel inzicht gekregen. Aan de hand van dit inzicht en onze ervaring kunnen wij je perfect helpen met het inrichten van jouw balkon. Iets wat wij dan ook met veel plezier doen. Elke dag weer!
Wij beschikken niet alleen over veel expertise, maar ook over een prachtige showroom. In deze showroom vind je tal van soorten tuinmeubelen en accessoires. Deze meubelen en accessoires zijn voor in de grotere tuinen geschikt, maar ook zeker voor op balkons. Waar je onze showroom kunt vinden? Onze showroom is te vinden in Numansdorp. Op onze website vind je alle informatie over bijvoorbeeld de adresgegevens en openingstijden.
Niet alleen onze showroom is populair, maar ook onze uitgebreide webshop. Deze populariteit is in onze ogen aan meerdere aspecten te danken. Allereerst hebben wij deze populariteit te danken aan het uitgebreide aanbod. Wij kiezen er bewust voor om zo veel mogelijk accessoires en meubelen aan te bieden. Waarom wij hier bewust voor kiezen? Omdat wij daarmee iedereen in staat stellen om de tuin of het balkon van hun dromen te ontwerpen. Iets waarvoor jij bij ons dus ook aan het juiste adres bent.
Bijkomend voordeel is dat wij uitsluitend met de beste merken samenwerken. Juist doordat wij met alleen de beste merken samenwerken, zijn wij in staat om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Ongeacht voor welke producten je uit ons aanbod kiest, ben je van een prima kwaliteit verzekerd. Een kwaliteit die ook gepaard gaat met een ongekend lange levensduur. Een lange levensduur waardoor je de komende jaren optimaal van jouw balkon kunt genieten.
Moet je voor deze hoogwaardige producten bij ons dan de hoofdprijs betalen? Nee, dat is gelukkig niet het geval. Wij doen er namelijk alles aan om de prijzen in onze webshop zo laag mogelijk te houden. Dit doen wij ook bewust om een specifieke reden: wij willen het voor iedereen mogelijk maken om zijn/haar gedroomde balkon te ontwerpen. Dat is alleen mogelijk als we betaalbare meubelen en accessoires aanbieden.
In ons aanbod geniet je simpelweg van de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Dit geldt in principe voor alle meubelen die wij aanbieden. Ook geldt dit voor alle accessoires die wij aanbieden. Zoals je in onze webshop kunt zien, gaat het hierbij bovendien om flinke aantallen. Wij leveren geen werk af en bieden echt een heel uitgebreid aanbod aan.
Wil jij nou van het juiste advies voorzien worden? Daarvoor ben je bij AVH Outdoor ook aan het juiste adres. Je kunt via de digitale kanalen contact met ons opnemen, maar je kunt ook langskomen in onze showroom in Numansdorp. Ongeacht waar je voor kiest, staan onze medewerkers graag voor je klaar. Klaar om je te informeren, te adviseren, te inspireren en te helpen. Dat is zeker het geval als je graag jouw balkon opnieuw in wilt richten. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, hebben wij op dat gebied alle mogelijke ervaring en expertise.

Waar moet je op letten bij het inrichten van een balkon?

Heb jij voor jezelf de keuze gemaakt? Wil je zo snel mogelijk jouw balkon opnieuw in gaan richten of opnieuw in gaan delen? Dan raden wij je aan om enkele aandachtspunten heel goed in de gaten te houden. Het inrichten van een balkon is over het algemeen niet super lastig, maar je moet wel met meerdere aandachtspunten rekening houden. Doe je dat niet? Dan is het inrichten van jouw balkon eigenlijk gedoemd om te mislukken. Neem daarom dit artikel op je gemakje door en volg alle tips goed op. Daar heb je op termijn alleen maar profijt van!
Maar, waar moet je nou precies rekening mee houden? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? En hoe kun je het inrichten van een balkon zo eenvoudig mogelijk voor jezelf maken? Op die drie vragen geven wij hieronder antwoord. Wij bespreken hieronder eigenlijk de belangrijkste facetten waar je goed rekening mee moet houden.

De afmetingen van het balkon

Allereerst moet je heel goed rekening met de afmetingen van het balkon gaan houden. Je kunt er in ieder geval op voorhand al van uit gaan dat jouw balkon niet super groot is. Maar, hier bestaan uiteraard wel meerdere gradaties in. Meet daarom heel goed de afmetingen van jouw balkon op. Meet de breedte op, meet de diepte op en houd rekening met eventuele uitsparingen in jouw balkon.
Verder moet je goed rekening houden met de beperkende factoren op dit gebied. Doordat een balkon niet super groot is, kun je bijvoorbeeld niet voor een hele grote loungeset kiezen. Iets waar je echter wel voor kunt kiezen, zijn compacte tuinmeubelen. Met de juiste compacte tuinmeubelen weet je jouw balkon simpelweg op een ideale manier in te richten. En weet je perfect om te springen met de aanwezige ruimte op jouw balkon.
Verder raden wij je aan om heel goed naar de zijkanten van jouw balkon te kijken. Van welk materiaal zijn deze zijkanten vervaardigd? En kun je wellicht nog iets met deze zijkanten doen? Als het materiaal zich hiervoor leent, kun je bijvoorbeeld aan één van de zijkanten een verticale tuin creëren. Uiteraard heb je hierbij ook te maken met jouw buren; het is niet zo netjes als de klimop van jouw balkon opeens over de gehele flat zichtbaar wordt.
Houd hierbij ook goed rekening met de afrastering van jouw balkon. Op welke manier wordt jouw balkon afgerasterd? Heeft de aannemer hierbij voor fraaie en duurzame materialen gekozen? Of heeft de aannemer hierbij voor een lelijk hek gekozen? Ook op dit gebied moet je goed nagaan of je hier mogelijk iets mee kan doen. Want ja, je moet goed rekening houden met de beperkende afmetingen van een balkon.

De stand van de zon

Hoe is de ligging van jouw balkon ten opzichte van de stand van de zon? Ook dat is een belangrijke factor waar je goed rekening mee moet houden. Waarom je hier rekening mee moet houden? Omdat dit bepalend is voor bijvoorbeeld de indeling van jouw balkon. Schijnt de zon alleen aan het einde van de middag op jouw balkon? Of heb jij ’s ochtends vroeg de zon al vol op jouw balkon schijnen? Je kunt je vast wel voorstellen dat je in deze twee situaties uit meerdere mogelijkheden kunt kiezen. Het is aan jou om te bepalen naar welke mogelijkheid precies jouw voorkeur uit gaat.

De vorm van het balkon

Heb jij een rond balkon? Dan ben je behoorlijk uniek te noemen. Namelijk nagenoeg alle balkons die in ons land gebouwd zijn, hebben een rechthoekige of een vierkante vorm. De betreffende vorm is ook van invloed op de uiteindelijke indeling en uitstraling van het balkon. Wij adviseren je daarom om ook goed naar de vorm van jouw balkon te kijken.

De doorgang naar het balkon

Heb jij de beschikking over een relatief groot balkon? En ben je daarom van plan om een relatief grote loungeset op jouw balkon neer te zetten? Goed bezig! Met een relatief grote loungeset kun je immers op een heerlijke manier tijd op jouw balkon doorbrengen. Maar, je moet hierbij wel eerst goed kijken naar de doorgang naar het balkon.
Kun je een grote loungeset namelijk door de doorgang tussen jouw balkon en appartement tillen? Of moet je de loungeset via de grond met bijvoorbeeld een hoogwerker op jouw balkon tillen? De doorgang van het balkon is – wat ons betreft – één van de aspecten waar niet altijd goed over nagedacht wordt. Wij willen je daarom adviseren om hier op voorhand al goed over na te denken. Ga na hoe groot de doorgang bij jou is en hoe jij bijvoorbeeld een grote loungeset op het balkon kunt krijgen. Mocht dit voor problemen zorgen, kun je wellicht beter voor een kleinere loungeset kiezen. Of een oplossing bedenken waarmee je de grote loungeset alsnog op jouw balkon kunt krijgen!

Tips voor het inrichten van een balkon

Het mag duidelijk zijn: bij het inrichten van een balkon moet je met meerdere aspecten rekening houden. Het leuke is tegelijkertijd ook dat je alsnog veel kanten op kunt met de inrichting van een balkon. Hoe je precies het beste jouw balkon in kunt richten, is ook afhankelijk van jouw wensen.
Wij hebben echter enkele belangrijke tips voor je verzameld. Aan de hand van onderstaande tips ben je in staat om jouw balkon volledig naar wens in te richten. Neem de tips daarom goed door, denk goed over de tips na en kom direct in actie. Als je jouw balkon volledig naar wens hebt ingericht, begint het echte genieten pas. Voldoende reden dus om dírect in actie te gaan komen!

Tip 1: bepaal naar welke stijl jouw voorkeur uitgaat

Wil jij een tuin in gaan richten? Dan moet je een keuze maken tussen de natuurlijke- en de landelijke stijl. Ook als je jouw balkon in wilt richten, is het zaak om een keuze tussen de verschillende stijlen te maken. Feit is echter dat de stijlen bij een balkon een stuk minder uitgesproken zijn dan bij een tuin.
Het is echter wel zaak dat je gaat bepalen wat jij mooi vindt. Hoe je dit het beste kunt bepalen? Dat doe je bijvoorbeeld door heel veel naar foto’s te kijken op het wereld wijde web. Kijk eens naar foto’s van andere balkons en let daarbij goed op de inrichting. Let hierbij ook goed op de stijl van de balkons, zodat je voor jezelf kunt gaan bepalen wat jij precies mooi vindt. Als je weet wat jij mooi vindt, kun je hier vervolgens naar gaan handelen. Je kunt je balkon dan immers in de gewenste stijl in gaan richten!

Tip 2: zet jouw wensen op een rijtje

In de eerste tip heb je al kunnen lezen dat je goed na moet denken. Goed na moet denken over de stijl van jouw balkon. Daar blijft het echter niet bij. Nee, je moet ook goed nadenken over de manier waarop je van jouw balkon gebruik wilt maken. Wil je bijvoorbeeld op een hele relaxte manier tijd op jouw balkon door brengen? Of vind je het niet erg om ook nog enig onderhoud naar bijvoorbeeld onderhoud te hebben? Dit is slechts een voorbeeld van één van de vele vragen waar je goed over na moet denken.
Probeer jezelf in te beelden hóe jij van jouw balkon gebruik wilt maken. Denk hierbij ook goed na over bijvoorbeeld jouw budget. Hoeveel geld wil je uitgeven aan de nieuwe inrichting van jouw balkon? En hoeveel geld kun je uitgeven aan de nieuwe inrichting van jouw balkon? Het antwoord op deze vragen is niet altijd gelijk aan elkaar, dus denk óók daar goed over na.
Waarom het zo belangrijk is om jouw wensen goed op een rijtje te zetten? Omdat je het inrichten van een balkon hiermee een stuk makkelijker voor jezelf maakt. Zo hoef je niet meer heel veel keuzes te maken, aangezien je al een flinke schifting in het aanbod hebt gemaakt. Dat is bijvoorbeeld het geval als je nieuwe tuinmeubelen aan wilt schaffen. Als je weet wat jouw wensen zijn, kun je heel gericht op zoek gaan naar de bijpassende meubelen. Dít maakt het inrichten van jouw balkon dus alleen maar gemakkelijker.

Tip 3: zorg altijd voor beplanting op jouw balkon

Zo, weet je precies hóe je jouw balkon wilt gebruiken? Dan is het zaak om naar de daadwerkelijke inrichting van jouw balkon te kijken. Daarbij adviseren wij je in ieder geval om altijd voor beplanting op jouw balkon te kiezen. Voor welke beplanting je precies gaat kiezen, is overigens volledig aan jou. Zoals je wellicht al verwacht had, kun je in ieder geval uit veel mogelijkheden kiezen.
Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om één of meerdere plantenbakken op jouw balkon neer te zetten. Door een fraaie plant of bloem in de plantenbak neer te zetten, weet je al een fraaie sfeer te creëren. Dat is ook het geval als je bijvoorbeeld een border op jouw balkon maakt. Iets wat je veel ziet, is dat men kiest voor een border tegen de afrastering van het balkon aan. Op die manier geniet je van de beplanting, maar ook van een optimale benutting van de aanwezige ruimte op het balkon.
Weet je waar je ook nog voor kunt kiezen? Voor een verticale tuin. Aan één van de zijkanten van jouw tuin kun je bijvoorbeeld allerlei plantjes ophangen. Deze plantjes zorgen voor een gezellige sfeer en je creëert hier ook nog een fraai contrast mee. De beplanting steekt in ieder geval af tegen al het steen en beton op/van jouw balkon.
Waarom beplanting zo aan te raden is? Dit heeft onder meer met de uitstraling te maken. Door de juiste planten of bloemen op jouw balkon neer te zetten, weet je jouw balkon gewoonweg leuk aan te kleden. Daarnaast is dit ook nog goed voor insecten; met de juiste beplanting weet je de nodige insecten naar jouw balkon aan te trekken. Daarmee wordt jouw balkon eigenlijk ook alleen maar gezelliger!

Tip 4: kijk goed naar de juiste meubelen

Wil jij echt veel tijd op jouw balkon door gaan brengen? Of wil jij af en toe een middagje of avond op jouw balkon doorbrengen? In principe maakt dit niks uit. Als je een balkon hebt, is het sowieso aan te raden om hier de juiste meubelen voor aan te schaffen. Wat volgens ons de juiste meubelen voor op een balkon zijn? Nou, wij raden je aan om naar de speciale balkonmeubelen te kijken.
Zou je bijvoorbeeld dolgraag een loungeset op jouw balkon willen hebben? Dan adviseren wij je om voor een zogeheten balkon loungeset te kiezen. Dit is een vrij compacte loungeset die in veel gevallen uit twee ligbedden/ligstoelen bestaat. Door deze ligstoelen naast elkaar neer te zetten, creëer je een aangenaam en gezellig zitje. Bijkomend voordeel is deze loungeset ook niet al te veel ruimte in beslag neemt. Dat is uiteraard ook wel zo prettig op een niet al te groot balkon.
Qua tuinmeubelen kun je in ieder geval de nodige kanten op. Wij raden je daarom het volgende aan: check op je gemakje ons aanbod van tuinmeubelen. Scroll door ons aanbod heen en probeer voor jezelf te bepalen welke meubelen eventueel op jouw balkon neergezet kunnen worden. Probeer daarbij ook voor jezelf te bepalen wat je mooi vindt én waar jouw voorkeur naar uit gaat. Aan de hand daarvan kun je direct de gewenste meubelen voor op jouw balkon aanschaffen.

Tip 5: kijk goed naar de juiste accessoires

Heb je eenmaal de juiste meubelen voor op jouw balkon aangeschaft? Dan is het advies om deze meubelen op een leuke manier aan te gaan kleden. Iets wat daarbij absoluut gaat helpen, zijn de juiste accessoires. Wij raden je daarom aan om ook ons aanbod van accessoires op je gemakje te bekijken.
Kunnen wij je op het gebied van accessoires tips geven? Ja, zeker. Zo hebben we eerder in dit artikel al de plantenbakken vermeld. Als je voor de juiste plantenbakken kiest, weet je jouw balkon direct leuk aan te kleden. Dat is ook het geval als je voor de juiste tuinkussens of het juiste tuinkleed kiest. Op een balkon is het wellicht ook leuk om een kleed op de grond neer te leggen. Daarmee weet je jouw balkon in ieder geval op een leuke manier aan te kleden.
Weet je wat ook niet op een balkon mag ontbreken? Een goede parasol. Met een goede parasol weet je jouw huid namelijk te beschermen tegen de felle zonnestralen. Aangezien de zon in ons land steeds feller begint te worden, is dat absoluut wenselijk. Bijkomend voordeel: met een parasol kun je ook nog de uitstraling van jouw balkon beïnvloeden.
Wil je de perfecte parasol voor op een balkon aanschaffen? Bepaal dan eerst hoe groot het parasoldoek precies moet worden. Vervolgens is het zaak om goed naar het aanbod van stokparasols te kijken. In de meeste gevallen is een zweefparasol namelijk té groot voor op een balkon.

Tip 6: durf te investeren

Wil jij jouw balkon gehele naar wens in gaan richten? Met behulp van bovenstaande tips moet dit absoluut goed gaan komen. Als afsluiter van dit artikel willen wij je echter graag nog een tip geven: durf te investeren in de inrichting van jouw balkon. Waarom? Omdat je met een goede en duurzame inrichting véél langer van jouw balkon kunt genieten. het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ bestaat immers niet zomaar.
Door jouw balkon geheel naar wens in te richten, ga je gewoonweg meer van het leven genieten. En van jouw fraaie flat of appartement. Maak daarom een zo’n ruim mogelijk budget voor jezelf vrij. Met dit budget kun je vervolgens veel kanten op. Veel plezier én succes met het inrichten van jouw balkon!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »