{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Roos, 24 september 2021

De hipste tuin accessoires van dit seizoen

Ieder seizoen is het weer zover, er komen een aantal nieuwe en vooral hippe tuin accessoires op de markt en er ontstaat negen van de tien keer ook nog eens een ware run op! Veel mensen vinden het uiteraard ontzettend leuk om zo nu en dan hun tuin een volledige andere look en feel te geven en wij begrijpen ook wel waarom. Zeker met accessoires kun je namelijk op een hele makkelijke en ook snelle manier een totaal andere sfeer in een ruimte neerzetten, dus ook in een tuin.

 

Op deze manier kun je dus echt voor jezelf een totaal andere tuin realiseren en daar kun je dan ook nog eens onwijs van genieten! Vaak denkt men ten onrechte dat verandering heel erg veel geld kost en dit houdt mensen dan ook vaak tegen om veranderingen aan te brengen. Maar gelukkig is dit bij accessoires niet het geval en kun je dit zo duur of goedkoop maken als je zelf zou willen maar het fijne is dat je ook met goedkope accessoires wel een heel mooi resultaat kunt bereiken!

 

Denk bijvoorbeeld aan een paar bloempotten, een bepaalde kleur kussens op de tuinbank of een leuke tuinposter met een bepaalde print. Dit zijn vrij makkelijke oplossingen die ook echt niet veel hoeven te kosten maar die een tuin dus wel echt een totaal ander uiterlijk kunnen geven en dat is dan ook precies waar je naar op zoek bent!

 

Maar welke accessoires zien we dit seizoen dan zo veel voorbij komen en wat is er op dit moment nu echt helemaal hip? Wij zijn op onderzoek uit gegaan voor je en kunnen je dan ook in deze blog alles vertellen over de meest hippe tuin accessoires en hoe je deze ook in jouw tuin een plekje geeft, lees je met ons mee?

 

Heel erg veel verschillende kleuren

 

Als we een ding met zekerheid kunnen stellen dan is het wel dat we tegenwoordig heel veel verschillende kleuren in de tuinen zien! Voorheen was het altijd een trend om alles in een bepaalde tint op elkaar af te stemmen en op deze manier eenheid te realiseren maar dat is dus helemaal voorbij! Tegenwoordig is het juist zo dat we zoveel mogelijk verschillende kleuren met elkaar combineren om op deze manier een geheel met elkaar te vormen.

 

Juist al deze verschillende kleuren bij elkaar zorgen voor een heel erg gezellig en warm beeld en ook heel erg huiselijk. Het oogt dan ook heel fijn als je veel kleuren met elkaar mengt en mixt en het geeft een ongedwongen gevoel!

 

Denk bijvoorbeeld gerust aan paars en oranje door elkaar, of rood, blauw en geel. Alles kan en alles mag en hoeveel verschillende kleuren bij elkaar hoe beter. We zien dan bijvoorbeeld veel accessoires zoals potten en vazen in al deze verschillende kleuren maar ook plaids en kussens worden druk gemixt en gematched. Op deze manier krijg je dus een heel gezellig en vooral ook vrolijk beeld en zou je zo lekker in je tuin neer willen ploffen voor wat gezelligheid!

 

Het mixen van verschillende materialen door elkaar

 

Maar niet alleen veel verschillende kleuren bij elkaar zijn een ware trend ook het mixen van veel verschillende materialen door elkaar zien we ineens onwijs vaak verschijnen en ook dit is natuurlijk wel heel erg leuk en prettig! Door zoveel verschillende kleuren met elkaar te mengen ontstaat er namelijk een heel fijn beeld waar je heel erg van kunt genieten! Door bijvoorbeeld beton, groen, riet en hout met elkaar te mixen krijg je ook weer een heel gezellig en vooral ook ongedwongen beeld en dat is natuurlijk precies waar we naar op zoek zijn!

 

Wees ook vooral niet bang om al deze materialen met elkaar te mengen. Vaak zien we dan mensen te veel in een bepaald beeld blijven hangen waarin alles tot in de puntjes bij elkaar moet passen maar niets is minder waar. Juist ook door verschillende kleuren met elkaar te durven mixen en materialen ontstaat er een heel fijn en gezellig beeld en een bepaalde sfeer waarin mensen zich over het algemeen al snel prettig vinden en dat is precies wat je zoekt!

 

Allerlei soorten hout

 

Een materiaal wat er wel heel erg uitspringt en wat we echt heel veel terug zien komen in hout en dan in allerlei verschillende soorten en maten en kleuren. Het is dan ook niet alleen een erg mooi materiaal om te zien maar ook nog eens een fijn materiaal om te gebruiken dit komt namelijk doordat je het hout heel makkelijk kunt bewerken en dus in allerlei verschillende vormen kunt maken.

 

Zo kun je meubelen maken van het hout maar ook accessoires, maar daarnaast gebruik je het ook nog eens heel erg makkelijk om bijvoorbeeld een stukje van de wand te bekleden. Op deze manier kun je het hout dus ook nog eens overal terug laten komen en dit zorgt natuurlijk voor een heel erg fijn beeld!

 

Maar wees ook hierbij weer vooral niet bang om eventueel ook verschillende soorten hout met elkaar te mengen. Juist op deze manier krijg je dan een heel erg fijn beeld waarbij je gebruik maakt van verschillende soorten hout in verschillende kleuren en structuren. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je een spannend effect krijgt, er gebeurt dan echt wat in je tuin en dat is heel erg leuk om naar te kijken.

 

Blijf dus zeker niet alleen hangen bij steigerhout maar durf ook andere soorten hout toe te passen! Op deze manier ontstaat er een zeer verrassend geheel waar je heel erg van kunt genieten!

 

Geur en geluid in je tuin

 

En dan komen we nu bij een aantal accessoires die echt helemaal hip zijn op dit moment maar ook helemaal nieuw! Want wist je dat het tegenwoordig helemaal hip is om een geurdifusser in je tuin te zetten? Op deze manier kun je door middel van geurblokjes of olie een heerlijke geur door je tuin heen verspreiden. Uiteraard kenden we dit natuurlijk al voor binnenshuis maar wist je dat het nu dus ook in je tuin helemaal hip is om er eentje neer te zetten.

 

En uiteraard wordt er dan ook voor bijpassende geuren gekozen zoals oceaan geur, lavendel of bloemen geur. Op deze manier versterk je nog meer het gevoel van buiten zijn en genieten van de natuur en dat is ook precies de bedoeling! Wij snappen dus wel dat dit heel erg populair is en verbazen ons er dan ook niet over dat je dit veel in tuinen terug ziet komen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook hele leuke ontwerpen te koop waardoor het ook nog eens heel erg fijn in je tuin past!

 

Maar ook geluid in je tuin speelt een steeds grotere rol en dit is ook momenteel een ware hype. Zo zijn er nu dus ook kleine apparaatjes te koop die je in je tuin kunt plaatsen en die bijvoorbeeld een dieren geluid te weeg brengen. Of een zacht ruisend geluid van de golven van de zee of het ritselen van de blaadjes, op deze manier kun je dus optimaal ontspannen in je tuin en genieten van de meest heerlijke geuren en geluiden dit maakt de beleving natuurlijk helemaal compleet!

 

Potten en vazen met citrusvruchten

 

En dan nu een trend waar wij persoonlijk ook erg vrolijk van worden en dat is namelijk de trend waarbij vazen en potten versierd zijn met de afbeeldingen van citrusvruchten. Denk dan bijvoorbeeld aan citroenen of sinaasappels. Dit ziet er ontzettend leuk uit en zorgt voor een heel gezellig en sfeervol beeld in je tuin en vooral ook heel kleurrijk!

 

Als je een vaas of pot met deze afbeelding in de tuin plaatst dan ziet het er meteen al heel gezellig uit en word je er eigenlijk direct vrolijk van en zeg nu zelf wie wil dit nu eigenlijk niet! Op deze manier kun je dus ook optimaal genieten van de sfeer in je tuin en ziet het er eigenlijk uit alsof je op een heerlijk eiland verblijft. Dat is dan ook wel meteen het gevoel dat je bij deze planten krijgt, namelijk het gevoel alsof je op vakantie bent en alsof je kunt genieten van deze heerlijke bloemen en planten in deze schitterende potten en vazen. vooral liefhebbers van de Ibiza stijl worden hier heel erg blij van.

 

Uiteraard zien we ook andere vruchten op potten en vazen verschijnen, denk bijvoorbeeld aan aardbeien en druiven maar de citrusvruchten winnen het toch terrein en vormen op dit moment echt een ware trend!

 

Kussens met lintjes en franjes

 

Een lange tijd is het een trend geweest om alles zoveel mogelijk in zwart en wit te hebben en in zoveel mogelijk rustige uitvoeringen. Dus geen tierelantijntjes maar alles gewoon rustig en neutraal. Vandaag de dag is dat helemaal anders en zien we juist weer heel veel frutsels en franjes verschijnen en mag dit ook allemaal weer.

 

Zo ook bijvoorbeeld bij de tuin kussens, waren deze vorig jaar nog zoveel mogelijk zwart en wit met hier en daar een vleugje grijs. En vooral heel netjes en recht uitgevoerd, vandaag de dag is dat wel anders. Nu zien we namelijk vooral heel veel tuinkussens in allerlei soorten en maten maar vooral ook in allerlei felle kleuren zoals we vooraf al even aangaven. Dit is namelijk helemaal hip. Maar naast al deze kleuren zien we dus ook veel franjes tevoorschijn komen. Denk bijvoorbeeld aan allerlei lintjes en knoopjes en kwastjes aan de kussens. Dit zorgt natuurlijk voor een heel gezellig en sfeervol geheel. En dan is het ook nog eens een ware trend om zoveel mogelijk verschillende kussens door elkaar te mixen, zowel qua kleur als qua patroon en franjes. Je kunt je dus wel voorstellen dat er dan een heel fijn geheel ontstaat met kussens waar je het liefste zo in zou willen duiken en wie houd je dan ook eigenlijk tegen!

 

Wij snappen deze trend dan ook wel en willen zelf ook het liefste een bank met kussens in onze tuin realiseren waar we zo in kunnen ploffen! Op deze manier kunnen we heerlijk genieten van onze tuin en de gezelligheid die erbij komt kijken want dat is zeker waar het bij de trends van vandaag de dag ook om lijkt te draaien, gezelligheid ten top zonder dat het er gedwongen uitziet!

 

De accessoires trends van dit seizoen

 

Zoals je wel kunt zien zijn er dus weer heel veel nieuwe trends te ontdekken op het gebied van accessoires. Maar wat er echt wel uitspringt is dat je dus vooral heel veel ziet dat verschillende accessoires met elkaar gecombineerd worden. Kleur, vorm en materiaal lijkt daarin geen rol te spelen en alles kan en mag bij elkaar en door elkaar gebruikt worden.

 

Dit brengt een bepaalde sfeer met zich mee en dat is nu juist wat heel veel mensen zo aantrekt. Hierdoor wordt het namelijk allemaal heel erg warm en sfeervol en vooral ook ongedwongen en dat staat volgens ons wel echt bovenaan als het om de trends van dat moment gaat. Mensen zijn enorm op zoek naar rust en ontspanning en zoeken dit op heel veel manieren. Een van die manieren is door bijvoorbeeld veel accessoires toe te voegen die dit gevoel ook oproepen en die dus ook heel gezellig ongedwongen ogen! Op die manier zorg je al snel voor een heel fijn beeld in je tuin en dat is iets waar we uiteindelijk allemaal wel naar op zoek zijn! maak dus van je tuin een fijn geheel en stijl het helemaal af met de juiste accessoires in veel verschillende kleuren en vormen en zorg zo toch voor een heel prettig en gezellig geheel in je tuin waar je met zijn allen optimaal van kunt genieten!

 

Let hierbij wel op dat je accessoires kiest die jezelf ook erg aanspreken op deze manier weet je zeker dat het eind resultaat je ook goed zal bevallen en je echt veel plezier aan de accessoires in je tuin zal beleven!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »