{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Jasper, 25 april 2019

De kenmerken van een inklapbare tuintafel

In een tuin heb je altijd met mogelijkheden en met beperkingen te maken. De beperkingen uiten zich voornamelijk in de aanwezige ruimte in je tuin. De grenzen van je tuin zijn tenslotte gemeentelijk bepaald, waardoor je het moet doen met de ruimte die je hebt.

Het is dan ook noodzakelijk om met de aanwezige ruimte in je tuin rekening te houden. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een mega loungeset aan te schaffen, indien je een kleine tuin hebt. Dat laat logischerwijs niet passen. Je moet dan dus ook de tuinmeubelen aanschaffen die in jouw tuin passen. Mocht je niet al te veel ruimte hebben, is het handig om naar ruimtebesparende tuinmeubelen te kijken. Duidelijke voorbeelden hiervan zijn de inklapbare tuinstoelen en de inklapbare tuintafel.

Wat is een inklapbare tuintafel?

Een tuintafel neemt over het algemeen behoorlijk veel ruimte in je tuin in. Dit heeft puur te maken met de afmetingen van een tuintafel. Een tuintafel moet tenslotte ruimte bieden aan 4, 6 of wellicht zelfs meer personen. Het gevolg hiervan is dat de eettafel meestal een groot gedeelte van het terras voor zijn rekening neemt. Dat kan je echter voorkomen.

Maak je niet dagelijks gebruik van een tuintafel? Een inklapbare tuintafel is in dat geval een perfecte uitkomst voor je. Met een inklapbare tuintafel ben je in staat om de tuintafel gemakkelijk in te klappen. Hierdoor neemt de tuintafel alleen ruimte in op het moment dat jij deze gebruikt. Als je de tuintafel niet gebruikt, staat deze netjes ingeklapt en neemt deze vrij weinig ruimte in.

Ons aanbod

Wij hebben de voordelen van een inklapbare tuintafel al enige tijd geleden ingezien. Mede daardoor hebben wij een uitgebreid aanbod van inklapbare tuintafels in ons assortiment. Op het moment van schrijven bieden we 16 verschillende inklapbare tuintafels aan. Deze tuintafels hebben alles wat je van een normale tuintafel mag wensen. Ze bieden echter nog iets extra’s; de tafel neemt simpelweg geen ruimte in op het moment dat je deze niet gebruikt.

Heb je interesse om een inklapbare tuintafel aan te schaffen? Neem gerust een kijkje in onze webshop en profiteer van onze voordelen. Wij bieden namelijk de laagste prijs garantie en gratis bezorging van de inklapbare tuintafel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »