{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Matthijs, 24 juni 2019

De kleur van je parasol

De zomer draait op moment van schrijven op volle toeren. Hopelijk bieden deze maanden weer genoeg zon, zodat we optimaal van onze tuinen kunnen genieten. De tuin is namelijk één van de meest ideale plekken om van het lekkere weer te genieten. Je hoeft enkel je deur uit te lopen en je bent al in je tuin. Als je een prettige tuin hebt, is het niet langer noodzakelijk om de deur uit te gaan voor het zonnetje. Nee, je kunt gewoon op bijvoorbeeld een loungeset in je eigen tuin genieten van het heerlijke weer.

Maar, het is daarbij uiteraard wel van belang om jezelf goed te beschermen. We hebben het hierbij over bescherming tegen de felle Uv-straling. De zon levert een behoorlijk felle kracht af, waar jouw lichaam niet altijd goed bestand tegen is. De aanschaf van een parasol is dan ook iets wat wij zeker aan raden. Met een parasol ben je in staat om een schaduwgebied in je tuin te creeren, waar je niet in de volle zon zit.

Als je nog geen parasol hebt, is het aan te raden om deze snel aan te schaffen. Je hebt hierbij de keus uit meerdere varianten. Indien je een bepaalde kleur parasol wenst, heb je ook voldoende keus. Een parasol bestaat in de basis uit drie elementen; deze drie elementen kunnen allen dezelfde kleur hebben of allen een andere kleur hebben.

De parasolvoet

Dit is het onderste gedeelte van de parasol. Deze parasolvoet rust op de grond en zorgt voor de stabiliteit en balans van de parasol. Een dergelijke parasolvoet is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Hierbij speelt de kleur uiteindelijk niet zo’n grote rol; het draait er vooral om dat de parasolvoet zwaar genoeg is.

Het parasoldoek

Het parasoldoek is dé bepalende factor voor de uitstraling van je parasol. Als je voor een parasol met een felle kleur kiest, krijgt dit een bepaalde uitstraling in je tuin. Dat geldt ook voor een parasol met een neutrale kleur; ook die zorgt voor een bepaalde uitstraling in je tuin.

Stok

Als je voor een stokparasol gaat, heb je ook nog te maken met de stok. Deze stok is ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uiteindelijk wordt de echte uitstraling met name door het parasoldoek bepaald.

Heb je interesse om een fraaie parasol aan te schaffen? Neem zeker een kijkje in ons assortiment!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »