{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Sanne, 27 juli 2021

De kleurtrends voor in je tuin van de zomer 2021

Ieder jaar weer zien we veel nieuwe trends op tuingebied verschijnen. We houden dit dan ook graag in de gaten en brengen jou hiervan via onze blogs op de hoogte! Niet alleen verschijnen er regelmatig nieuwe trends op het gebied van tuinmeubelen, planten en tuin accessoires, ook de trend kleuren veranderen ieder seizoen weer opnieuw.

 

Ieder seizoen zijn het weer andere kleuren die de boventoon voeren en die we vervolgens overal in terug zien komen! Ontzettend leuk om te zien en veel mensen beleven er dan ook veel plezier aan om de laatste trends op de voet te volgen! Welke kleuren zijn er dit seizoen in de mode en zien we dan ook overal terugkomen.

 

Het leuke aan het veranderen van de trends is dat je hier makkelijk op in kunt springen. Zeker in je tuin kun je met weinig moeite en middelen toch meedoen met de nieuwste trends. Door het toevoegen van een paar bloemen en eventueel wat kussentjes in een bepaalde kleur geef jij jouw hele tuin al een bepaalde uitstraling en doe je mee met de nieuwste trends! Hoe simpel en leuk kan het zijn!

 

Maar wat zijn dan de kleuren van dit seizoen, welke kleuren gaan we deze zomer overal terugzien? En hoe kun je ze ook op een simpele manier in je eigen tuin toepassen? Wij laten het je in deze blog allemaal zien en vertellen je graag hoe jij ook voor meer kleur in je tuin kunt zorgen en hoe je mee kunt gaan met de nieuwste trends op tuingebied! Lees je weer mee?

 

Een echte trendsetter

 

Er zijn ontzettend veel mensen die het onwijs leuk vinden om de laatste trends op de voet te volgen! Zij houden van de verandering en vinden het dan ook leuk om steeds weer een andere sfeer neer te zetten zowel binnen als buiten.

 

Daarnaast zijn zij soms ook zelf een ware trendsetter, ze proberen nieuwe kleuren en combinaties uit en soms valt dit zo in de smaak dat anderen die idee opvolgen en zo ontstaat er soms binnen no time een nieuwe trend! Ontzettend leuk natuurlijk en ook nog eens onwijs handig! Maar waar komen over het algemeen al deze nieuwe trends toch steeds vandaan? Wie bepaalt er eigenlijk wat in is en wat niet en wie geeft hier de aanzet voor? Over het algemeen zijn dit toch wel de grote bedrijven die een bepalende rol hebben in bijvoorbeeld tuinmeubelen of accessoires voor in je tuin. Ieder seizoen weer hebben zij vaak een nieuwe lijn ontworpen waarin een bepaalde stijl en sfeer naar voren komt.

 

Vervolgens is het dan heel logisch dat klanten dit kopen en deze stijl ook gaan volgen. Soms is een stijl ineens zo populair en wordt het een ware hit en dan is er een trend geboren! Dit is natuurlijk ontzettend leuk en vaak ook een heus compliment voor het betreffende bedrijf! Zij zijn dan ineens een echte trendsetter!

 

Volgers van trends

 

En naast de echte trendsetters hebben we de volgers van trends. Mensen die een tuin hebben en die het leuk vinden om hier steeds verandering in aan te brengen. Zij vinden het daarnaast ook vaak heel erg belangrijk om de laatste trends op de voet te volgen en doen dit dan ook! Zij veranderen dus met grote regelmaat heel hun interieur en geven er steeds weer een nieuw tintje aan! Ontzettend leuk natuurlijk en het zorgt voor veel afwisseling!

 

Zij volgen vaak de trends op de voet, lezen veel tijdschriften waarin uiteraard de laatste trends voorbijkomen en struinen daarnaast ook regelmatig het internet af of kijken tv-programma’s waardoor ze ook goed op de hoogte blijven! Vervolgens passen ze deze trends in hun eigen tuinen toe en genieten ze er enorm van!

 

Het oude vertrouwde

 

Maar toch is het volgen van de laatste trends zeker niet voor iedereen weggelegd! Er zijn ook mensen die het maar niks vinden en die het vooral ook zonde van het geld vinden om steeds nieuwe spullen aan te schaffen om de laatste trends te volgen. Zij blijven liever bij het oude vertrouwde en vinden dat ook helemaal prima!

 

Uiteraard is hier ook zeker iets voor te zeggen en is het vooral ook een stuk duurzamer. Daarnaast kan het ook rust geven om tevreden te zijn met hoe je tuin eruitziet en om hier niet steeds verandering in aan te willen brengen.

 

Het oude vertrouwde kan dus enorm prettig zijn en een echte verrijking van je tuin! Daarnaast scheelt het je ook nog eens flink wat geld en dat is natuurlijk ook niet verkeerd! Maar zeker ook op het gebied van duurzaamheid kan het een hele goede keuze zijn om niet aan de laatste trends mee te doen maar om tevreden te zijn met wat je hebt en hier niet steeds verandering in aan te brengen en geen nieuwe dingen aan te schaffen.

 

De kleuren van 2021

 

Maar voor diegene die wel graag met de laatste trends mee doen hebben we hier de trends voor 2021 op een rijtje gezet! Want welke kleuren zien we nu het meeste voorbij komen, en welke kleuren zijn dus helemaal hip? En daarna laten we jullie ook nog graag zien hoe je deze kleuren vervolgens het beste in je eigen tuin toe kunt voegen.

 

De eerste kleur die we deze zomer enorm vaak voorbij zien komen in lila, en dit is vaak een beetje een lastige kleur. Of laten we het zo zeggen een kleur met een lastige reputatie. Vaak wordt er namelijk ten onrechte gedacht dat Lila een moeilijk kleur is om te combineren maar niets is minder waar. Met lila kun je juist ontzettend veel kanten op en daarnaast combineert lila ook nog eens prima met andere kleuren. Het beeld dat is ontstaan dat lila dus enkel maar een kleur is die op zichzelf kan staan is dus niet waar.

 

Maar naast lila zijn er meer kleuren die we opvallend vaak terug gaan zien deze zomer en die voor een echte trend zorgen! Zo is er ook oranje, ook dit is een kleur die misschien wat minder gebruikelijk is maar dit jaar gaan we ook deze kleur toch echt heel erg veel terugzien! Wij persoonlijk vinden het dan ook zeker een erg mooie kleur en vooral een kleur waar je heel vrolijk en blij van wordt! Het is dan ook een erg fijne kleur om in je tuin terug te laten komen!

 

En naast lila en oranje is ook roze dit jaar een erg populaire kleur. En eigenlijk kunnen we wel zeggen dat dit een kleur is die we veel vaker als trendsetter voorbij zien komen en dat is ook zeker zo. Het is een kleur die enorm geliefd is en waar veel mensen enorm van genieten. Daarnaast straalt roze ook wat liefs uit en dit is iets wat veel mensen aanspreekt waardoor ze de kleur dus ook al snel heel erg leuk vinden!

 

Hoe pas je de trend kleuren toe in je tuin

 

We weten nu welke drie kleuren de trendkleuren zijn voor 2021. Maar nu komt natuurlijk de grote vraag, hoe pas je deze kleuren namelijk toe in je tuin en zorg je ervoor dat ze een mooi geheel vormen met de rest van je tuin? Het antwoord hierop is eigenlijk heel erg simpel, alles is namelijk mogelijk! Je kunt deze kleuren echt op heel veel manieren toepassen en je kunt dan ook vooral manieren zoeken die bij jou en je tuinwensen passen! Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van planten en bloemen met deze trend kleuren. Op deze manier kun je op een hele subtiele manier heel veel kleur aan je tuin toevoegen, daarnaast help je de natuur ook nog eens een handje en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

 

Maar je kunt het ook zoeken in het toevoegen van accessoires, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van kussentjes op je tuinmeubelen uitgevoerd in de trend kleuren, of kaarsen en windlichten. Alles in de kleuren die je nu zoveel ziet terugkomen. En het toevoegen van de trend kleur met deze accessoires heeft ook nog eens een heel groot voordeel! Je kunt ze ook heel makkelijk weer wisselen! Dus op het moment dat jij weer een andere trend kleur voorbij ziet komen die je erg aanspreekt kun je de accessoires natuurlijk heel makkelijk wisselen en zo de nieuwste trends op de voet volgen!

 

De leukste trends

 

Zo zie je maar dat het ontzettend leuk kan zijn om de nieuwste trends te volgen! Je kunt ze heel makkelijk toevoegen aan je tuin en op deze manier genieten van de mooiste kleuren om je heen. Het kan erg leuk zijn om de nieuwste trends op de voet te volgen en te kijken hoe je ze vervolgens ook in je eigen tuin kunt verwerken. Uiteraard is dit niet voor iedereen weggelegd en dat hoeft ook helemaal niet.

 

Maar als je er wel je hobby van hebt gemaakt kun je hier ontzettend veel plezier aan beleven. Je ziet namelijk vaak de meest leuke trends voorbijkomen en het is erg leuk om deze te volgen en toe te voegen aan je eigen tuin!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »