{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Matthijs, 9 mei 2019

De lente is op komst!

De lente is op komst!

Je ziet de lammetjes weer in de wei huppelen. De narcissen komen weer tot bloei en ook gaan de temperaturen steeds aangenamer worden. Het is duidelijk dat we weer in de lente aanbeland zijn. Dit seizoen is, naar onze mening, één van de meest prettige seizoenen in een jaar. Het is namelijk nog niet té warm, zoals in de zomer. Daarnaast is het ook niet zo nat en koud als in de wintermaanden.

Het belangrijkste voordeel van de lente is echter het feit dat je weer in de tuin aan de slag kan gaan. Je kunt de tuin onkruidvrij maken en het tuinmeubilair weer in oude glorie herstellen. Mede hierdoor zijn wij ontzettend fan van de lente.

Bovendien gaan we in de lente weer kennis maken met de eerste warme dagen van het jaar. Dat betekent maar één ding: veel tijd in de tuin doorbrengen. Voordat je deze tijd in de tuin door kan brengen, is het van belang om je tuin netjes op orde te maken. Denk hierbij dus aan het onkruid wieden, het schoonmaken van het tuinmeubilair en het neerzetten van het tuinmeubilair.

Nieuwe tuinmeubelen nodig?

Ook is de lente de periode in het jaar waarin je jouw tuin gaat analyseren. Je gaat, met de zomer in het vooruitzicht, bedenken of de tuin nog naar je wens is. Of heb je liever een andere/nieuwe loungeset, eettafel of tuinbankje? Dit is dan ook één van de leuke aspecten aan de lente. Je kunt nadenken over een nieuwe of vernieuwde inrichting van jouw tuin.

Mocht je interesse hebben om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen, nodigen we jou uit. Ja, we nodigen jou van harte uit om een kijkje in onze webshop te nemen. Bekijk op je gemak eens de verschillende categorieën en de verschillende tuinmeubelen. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van dit moment. Op die manier kan je vorm geven aan de vernieuwde inrichting van jouw tuin.

Wij bieden je daarnaast ook nog enkele interessante voordelen aan. Zo heb je bij ons de laagste prijs garantie. Hierdoor geniet je voor een relatief laag bedrag van kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen. Wij leveren deze tuinmeubelen ook nog eens gratis bij je thuis af. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, bestel nu voor minstens € 500,00 en krijg € 15,00 korting!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »