{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Roos, 18 oktober 2021

De leukste sfeermakers voor in je tuin van dit moment

Trends komen en gaan en vandaag de dag is dat meer zichtbaar dan ooit. We kennen trends op allerlei gebieden dus zeker ook op tuin gebied. We zien trends voorbij komen als het gaat over tuinmeubelen, de beplanting van een tuin en de inrichting en vormgeving ervan.

 

Ongeveer ieder kwartaal zien we de trends veranderen en is het weer tijd voor wat nieuws. Heel veel mensen vinden het heel erg leuk om deze trends op de voet te volgen en om hierin mee te gaan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het kan ook heel fijn zijn om vast te houden aan je eigen smaak en stijl zonder hier steeds wat in de veranderen.

 

Maar mocht je nu wel heel erg van de nieuwste trends houden dan hebben we er hier weer een paar voor je klaarstaan. We willen je namelijk graag de nieuwste trends laten zien op het gebied van sfeermakers in je tuin. Verschillende soorten sfeermakers van groot tot klein maar allemaal met het doel heel veel sfeer en gezelligheid in je tuin te brengen. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje en laten je zien hoe je vandaag de dag extra veel sfeer in je tuin aan kunt brengen met deze heerlijke sfeermakers!

 

Wie weet zit er ook wel eentje of meerdere tussen die jou aanspreekt en heb jij straks ook zo een fijne sfeermaker in je tuin staan!

 

De trends op de voet volgen

 

In ons land kennen we heel veel verschillende trends. Maar als we kijken naar trends op het gebied van woninginrichting en tuinen dan zien we vooral dat deze trends heel veel wisselen. Eigenlijk kun je wel zeggen dat ieder kwartaal er weer nieuwe trends klaar staan en dat hier achter de schermen hard aan gewerkt wordt.

 

Zo zie je ieder kwartaal de collecties in de winkels veranderen en zie je daarnaast ook dat er ieder kwartaal weer nieuwe reclame gemaakt wordt voor de trends van dat moment. Op deze manier word je als het ware overgehaald om deze trends ook te volgen en dat zorgt natuurlijk weer voor handel.

 

Heel veel mensen vinden het ontzettend leuk om de trends op de voet te volgen. Ze houden dan ook goed bij welke trends er in opkomst zijn en vinden het erg leuk om de inrichting van hun woning of tuin hierop aan te passen.

 

In deze blog gaan we je vooral laten zien welke laatste trends er te vinden zijn op het gebied van sfeermakers in je tuin. Welke sfeermakers zien we vaak voorbij komen en zorgen dat jouw tuin er heel gezellig uit komt te zien!

 

Een gezellige sfeer in je tuin

 

Als je veel tijd in je tuin doorbrengt dan is het natuurlijk logisch dat je veel waarde hecht aan gezelligheid in je tuin. Gelukkig kun je dit ook op veel manieren realiseren! Zo kun je op een makkelijke manier met veel verschillende items zorgen voor een stukje gezelligheid in je tuin. Dit kun je bijvoorbeeld doen door accessoires toe te voegen aan je tuin die zorgen voor extra veel sfeer.

 

Deze accessoires zijn er in heel veel verschillende soorten. Zo heb je ze groot en klein en enkel voor de sier of met een functie. Op die manier kun je dus heel veel kanten op en zijn er altijd wel sfeermakers die passen bij jouw stijl en smaak en de inrichting van jouw tuin!

 

Maar bij deze sfeermakers zijn dus ook zeker heel veel trends te bespeuren en deze laatste trends laten we je dan ook graag zien in deze blog.

 

Verlichting zorgt voor veel sfeer

 

Het is eigenlijk een bekend feit, verlichting zorgt voor heel veel gezelligheid. Dit is zo binnenshuis maar geldt dus zeker ook voor je tuin. Je kunt je vast wel voorstellen dat het helemaal niet gezellig is als je vanuit huis in een donker gat zit te kijken. Het is veel fijner en gezelliger en vooral ook sfeervoller als je tuin helemaal mooi is verlicht en er daardoor heel gezellig en sfeervol uit ziet!’

 

Nu zijn er heel veel verschillende soorten verlichting en zijn dus ook hier trends in te bekennen! Zo zijn er verschillende soorten verlichting die allemaal op hun eigen manier voor gezelligheid zorgen maar dit seizoen springen er een paar trends bovenuit!

 

Wat we nu vooral heel veel terug zien op het gebied van tuin verlichting zijn de lampen in Marokkaanse sferen. Deze prachtige lampen geven op een heel sfeervolle manier licht en zien er ook nog eens sprookjesachtig uit. Met deze lampen in je tuin realiseer je dus meteen een hele fijne en warme sfeer en heel erg veel gezelligheid! Dat is precies de bedoeling natuurlijk!

 

Deze lampen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Op deze manier kun je dus ook altijd wel een lamp vinden die bij je tuin past en die het plaatje helemaal compleet maakt!

 

Maar naast de Marokkaanse lampen zijn er nog meer soorten tuinverlichting die we opvallend vaak terug zien op dit moment! Zo zien we ook heel veel lichtsnoeren verschijnen en ook dit is echt een nieuwe trend. En ook een trend die wij wel snappen want een snoer met lichtjes door je tuin zorgt nu eenmaal voor heel veel gezelligheid!

 

Vlaggetjes van stof

 

En dan hebben we nog een hele leuke nieuwe trend op het gebied van sfeermakers voor in de tuin. Namelijk de vlaggetjes slingers van stof! Ook deze zijn ontzettend leuk om in je tuin te hangen en om er op deze manier voor te zorgen dat er wat extra sfeer en gezelligheid in je tuin te vinden is. De vlaggetjes zorgen er zelfs voor dat het lijkt alsof het altijd feest is in je tuin en laten we eerlijk zijn wie wil dit nu niet eigenlijk!

 

Vandaar dat deze nieuwe trend ook zo leuk is. Daarnaast kun je deze nieuwe trend overal kopen maar ook net zo makkelijk zelf maken en dat levert dan ook gelijk weer een leuke activiteit op. Leek ons toch mooie meegenomen! Het idee als volgt, je verzamelt allemaal verschillende stofjes bij elkaar die je mooi vindt en met een leuke print of kleur die helemaal bij je tuin past, of natuurlijk lekker afsteekt dat kan natuurlijk ook!

 

Vervolgens knip je hier reepjes stof van en deze reepjes bevestig je aan een touw, je kunt dit op verschillende manieren doen maar wij hebben ervoor gekozen om ze aan het touw te knopen. Dit geeft namelijk een heel erg speels effect. Vervolgens kun je heel makkelijk het hele touw volhangen met al deze reepjes stof en heb je zo dus in een mum van tijd een hele vlaggen slinger te pakken waar je heerlijk van kunt genieten in je tuin! Direct een stukje feestelijkheid en gezelligheid in een handomdraai!

 

Het leuke is dat je deze vlaggetjeslijn dus ook weer heel makkelijk kunt veranderen door er soms ander stukjes stof aan te knopen. Zo kun je er alle kanten mee op en heb je altijd een gezellige sfeer maker in je tuin hangen!

 

Hele grote bloempotten

 

De bloempot kennen we natuurlijk allemaal wel en waarschijnlijk was dit ooit de eerste trendsetter die ervoor moest zorgen dat je tuin er wat gezelliger uit kwam te zien! Hij werd opgevuld met aarde en gekleurde bloemen en zo had je al snel wat sfeer in je tuin te pakken via deze sfeermaker!

 

Vandaag de dag zien we de bloempot weer terug als sfeermaker, alleen dit keer niet in het formaat zoals we dat van vroeger kennen. Nee de bloempotten volgens de laatste trends zie je niet zomaar over het hoofd. het zijn namelijk enorm grote bloempotten waarmee je dan ook echt een statement maakt! Op deze manier heb je dus meteen een hele fijne sfeermaker in de tuin die je ook nog eens niet zo makkelijk over het hoofd kunt zien!

 

Deze grote bloempotten zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor kun je ook nog eens heel makkelijk een kleur kiezen die helemaal bij jouw tuin past waarmee je dus echt het plaatje helemaal compleet maakt! Op deze manier heb je dus een geweldige sfeermaker in je tuin staan en doe je ook nog eens mee aan de nieuwste trends!

 

Een modern vogelhuisje

 

We kennen allemaal wel het ouderwetse houten vogelhuisje. Deze huisjes zijn ontzettend leuk om te zien en zorgen echt voor heel wat sfeer en gezelligheid in je tuin! Door het bestaan van deze huisjes weten vogels je tuin namelijk makkelijk te vinden en dat is natuurlijk niet verkeerd.

 

Tegenwoordig zien we ook vogelhuisjes verschijnen volgens de laatste trends maar die zien er toch wel even heel wat anders uit dan de houten vogelhuisjes die we van vroeger kennen. De vogelhuisjes van tegenwoordig zou je eigenlijk beter een vogel hotel kunnen noemen. Ze zijn vaak van alle gemakken voorzien en zien er ook nog eens heel erg modern uit.

 

Daarnaast komt er vaak ook nog eens automatisch voeding uit waardoor het voor vogels ook nog eens erg handig is. Op deze manier gaan deze moderne vogelhuisjes dus helemaal mee met hun tijd! En ook deze vogelhuisjes zijn dus echte sfeermakers en mogen zeker niet in dit lijstje ontbreken!

 

Je koopt ze overigens niet alleen maar bij tuincentra maar ook dierenwinkels hebben ze vaak op voorraad. Daarnaast kun je er natuurlijk ook heel veel vinden als je een beetje goed zoekt online! Kortom genoeg mogelijkheden om een vogelhuisje te vinden dat helemaal bij je past!

 

De leukste sfeermakers van dit moment

 

Zoals je ziet zijn er ook op dit moment weer heel veel leuke sfeermakers voor in je achtertuin te vinden. Wat op dit moment erg opvallend is, we zien eigenlijk steeds twee stijlen naast elkaar. Aan de ene kant zien we heel veel moderne uitvindingen die voor sfeer en gezelligheid in de tuin moeten zorgen maar daarnaast zien we ook steeds vaker juist meer ouderwetse items voorbij komen. En dat past ook eigenlijk wel helemaal bij de trends van dit moment.

 

Steeds vaker zien we dat oude trends weer terug komen alleen dan natuurlijk wel even in een nieuw jasje gestoken. Op deze manier zien ze er toch heel anders uit en gaan ze mee met hun tijd. En dat is natuurlijk heel leuk om te zien! Dit zien we bijvoorbeeld bij de trend met de bloempotten gebeuren. Nog steeds zijn de bloempotten helemaal hip alleen dit keer zien we ze dus vooral in een heel groot formaat verschijnen waardoor ze dus wel degelijk verschillen met vroeger, en hetzelfde zien we met de vogelhuisjes gebeuren. De houten huisjes van vroeger zien we niet meer maar een vogelhuisje in je tuin is juist wel weer helemaal in en volgens de laatste trends.

 

Op deze manier kun je dus heel veel kanten op en is het dus zeker heel erg leuk om te zien dat de trends van vroeger weer in een nieuw jasje worden gestoken. ‘

 

Daarnaast zien we natuurlijk ook heel veel nieuwe trends verschijnen en dat is natuurlijk ook wel heel erg leuk om te zien! Deze nieuwe trends vormen echt een totaal nieuw beeld en het is leuk om te zien hoe hierin steeds meer ontwikkeld wordt!

 

Voor de mensen die de trends op de voet volgen is er dus meer dan voldoende variatie en zijn er ruim voldoende keuzes te maken om de laatste trends op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat je tuin er weer helemaal tip top uit komt te zien! Op deze manier kun je pas echt genieten! Kies dus vooral sfeermakers die bij jouw passen en die jij graag terug zou willen zien komen in jouw tuin. Op deze manier kun je er op en top van genieten en zorg je dus en voor veel gezelligheid maar ook voor een hele fijne tuin!

 

Volg dus de trends op de voet en kijk wat er past bij jouw tuin en de inrichting daarvan! Zo weet je zeker dat jij er straks ook helemaal hip en modern bij zit!