{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Miquel, 6 augustus 2021

De leukste trends op het gebied van tuinaccessoires

Iedere jaar weer komen er aan het einde van de winter de nieuwste trends voorbij! Ze worden kenbaar gemaakt via allerlei kanalen zodat we met zijn allen weten wat de trends voor het komende seizoen gaan worden! Ieder jaar weer verschillen de trends enorm van elkaar en is het maar net de vraag wat er nu weer voorbij komt!

 

De trends worden bepaald door de grotere producenten en de zogenaamde trendsetters en veel mensen kijken er ieder jaar weer naar uit om te zien wat de trends van het komende seizoen gaan worden. De trends worden vervolgens opgepikt door de winkels in het groot en klein en overal om je heen zie je dan meubelen en accessoires volgens de laatste trends verschijnen.

 

Vaak zie je de trends voorbij komen via allerlei social media kanalen maar ook in tijdschriften en op tv. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat de trends voor het komende seizoen zijn en word je daarnaast natuurlijk ook verleid om mee te doen met de laatste trends! Maar ook influencers worden hier vaak voor ingezet. Je ziet bij hen allerlei leuke spullen en mooie plaatjes voorbij komen uiteraard volgens de laatste trends en wordt hierdoor verleid deze spullen ook aan te schaffen!

 

En tot slot moeten we natuurlijk de winkels niet vergeten. De accessoires volgens de laatste trends komen in de schappen te liggen en de winkels maken hier ook nog eens reclame voor waardoor het nog verleidelijker wordt gemaakt om deze trends aan te schaffen en te volgen!

 

In deze blog laten we je vooral zien welke trends er dit seizoen op het gebied van tuinaccessoires zijn! Dus echt de items waarmee je jouw tuin af kunt maken en net even een gezellige touch kunt geven! Het leuke van de trends dit jaar is dat ze heel erg uiteenlopend zijn en dat maakt ze dan ook weer heel aantrekkelijk voor veel verschillende mensen. Bij iedere stijl zijn er namelijk wel leuke trends te vinden dit seizoen!

 

Na het lezen van deze blog ben jij ook helemaal op de hoogte van de laatste trends en kun je misschien zelfs wel kijken of er ook iets voor jou bij zit! Lees je met ons mee?

 

Alles met citroenen

 

We beginnen meteen met een hele leuke en frisse trend en eigenlijk ook wel onze favoriet van dit moment! Dan hebben we het namelijk over de citroen! Het is namelijk helemaal hip om allerlei accessoires voorzien van citroenen in je tuin te zetten! Je kun het zo gek niet bedenken of ze maken het in de uitvoering met een citroen erop! Een ontzettend leuke trend waar je dus eigenlijk heel erg vrolijk van wordt! Wij vinden het namelijk ontzettend leuk om de citroenen te zien en de print zorgt eigenlijk altijd wel voor een lach op je gezicht. Dit heeft natuurlijk ook ontzettend veel te maken met de kleur! De kleur geel maakt natuurlijk heel erg vrolijk, vandaar ook dat dit een erg leuke trend is waar je blij van kunt worden!

 

Maar welke items zien we dan allemaal verschijnen van deze nieuwe trend vraag je jezelf misschien af? Wij vertellen het je graag! Ten eerste zie je bijvoorbeeld heel veel vazen met citroenen verschijnen, dit is dan ook meteen ons favoriete item! Het is een vaas die versierd is met allemaal citroenen met aardewerk, knalgeel van kleur en een echte blikvanger! Dit is dus echt een musthave. Bij iedere trend zien we vaak wel een zo een item voorbij komen wat ineens heel gewild wordt en wat echt een hele hype op zichzelf wordt! Dit jaar is dat dus deze vaas, en ook nog eens geheel terecht als je het ons vraagt!

 

Daarnaast zien we ook veel kunsttakken groen met citroenen eraan, deze takken worden in vazen op de tuintafel gezet of in een grote pot, dit ziet er natuurlijk ontzettend gezellig en sfeervol uit en geeft eigenlijk een heel mediterraan sfeertje aan je tuin! En dat is natuurlijk een sfeer die je eigenlijk niet wil missen!

 

En tot slot zien we ook nog de afbeeldingen van de citroenen overal voorbij komen! Of het nu is op kussentjes voor op je tuinbank of op een plaid voor koudere avonden. Maar ook bijvoorbeeld op een vaas, kan of waxinelichtje houder. Je ziet de print echt werkelijk waar overal verschijnen en we beloven je zeker dat je er iedere keer weer heel vrolijk van zal worden! En dat is natuurlijk ontzettend leuk.

 

Wat ons betreft is dit dan ook zeker een ontzettend leuke trend die zeker gevolg mag worden en waar je heel je tuin gezellig mee op kunt fleuren!

 

De olijfboom

 

En we blijven nog even in de mediterraanse sferen want de volgende trend past hier dus ook helemaal in. Het is namelijk ook helemaal hip om een klein olijfboompje op je tuintafel neer te zetten in een leuke pot! Ook dit is een trend die helemaal past bij de trend met de citroenen. Het is dan ook ontzettend leuk om deze twee trends met elkaar te combineren!

 

De olijfboom zagen we natuurlijk al veel vaker voorbij komen en is altijd een graag geziene gast in iedere tuin, maar zeker in deze kleinere versie is hij ook echt een leuke toevoeging voor je tuin! Het staat dan ook ontzettend gezellig een klein olijfboompje op tafel in een leuk potje! Je kunt er bijvoorbeeld ook nog heel gezellig twee kleine kaarsjes naast zetten en zo maak je een gezellig tafereeltje in je eigen tuin waar je op een warme zomeravond heerlijk van kunt genieten!

 

Wij vinden het dan ook zeker een leuke trend die we ook absoluut gaan volgen! Op deze manier krijgt je tuin ook meteen een natuurlijk tintje en breng je dus heel makkelijk wat extra groen aan in je tuin en dat is natuurlijk altijd wel mooi meegenomen!

 

Een slinger van linten

 

De laatste jaren zien we deze trend wel vaker voorbij komen, een slinger in je tuin! We hebben al de stoffen vlaggetjes slingers gehad en de lichtjes slingers, deze waren de afgelopen jaren enorm populair en zag je dan ook overal voorbij komen en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk want het zorgt meteen voor een heel gezellig gezicht in onze tuin! Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om naar te kijken en heb je het gevoel dat iedere dag een feestje is als je jouw tuin in loopt, en laten we eerlijk zijn wie wil dit nu niet!

 

Dit jaar is er dus ook weer een slinger te vinden die enorm populair is en dan hebben we het over een slinger van linten! Het leuke aan deze slinger is dat je hem uiteraard kant en klaar kunt kopen maar ook heel gemakkelijk zelf kunt maken! En dit is natuurlijk ook wel ontzettend leuk!

 

Het gaat heel simpel in zijn werk, je knipt of scheurt allerlei linten van stof, je kunt hiervoor dus allemaal verschillende stoffen kiezen van kleurtjes die je leuk vindt en die bij je passen! Deze linten knoop je aan een lange draad of lange reep stof het is maar net wat je zelf leuk vindt en vervolgens vul je zo dus heel de slinger op! Het resultaat is een prachtige slinger vol met wapperende linten een ontzettend mooi gezicht!

 

Wij vinden het dan ook zeker leuk om deze slinger met linten zelf te maken, het is ook een leuke activiteit om met kinderen te ondernemen aangezien het totaal niet moeilijk is en kinderen beleven hier vaak ook nog eens enorm veel plezier aan! Je kunt je dan ook vast wel voorstellen hoe trots ze zijn als hun eigen gemaakte slinger in de tuin hangt!

 

Dit is dan ook zeker een trend die wij met veel plezier volgen en die we dan ook graag terug zien komen in de tuin! Zelfgemaakt of gekocht het is allebei even leuk en zorgt voor een sfeervol plaatje!

 

Overal een ananas

 

We hadden de citroen maar we blijven nog even in het fruit hangen want ook een ananas is een graag geziene gast in je tuin dit jaar! Het is namelijk ook enorm in om overal ananassen in je tuin terug te zien komen!

 

Deze trend was een paar jaar geleden ook al een keer helemaal hip maar nu zien we hem dus absoluut weer terug komen! Het is een hele leuke trend die dan ook voor veel gezelligheid zorgt! Het leuke aan deze trend is dat je hem dus ook weer met veel verschillende andere trends kunt combineren.

 

Daarnaast is het ook weer een trend waar je ongelofelijk vrolijk van wordt en direct een vakantiegevoel van krijgt! De ananas zorgt natuurlijk voor een tropisch tintje en hier word je natuurlijk meteen helemaal blij van! Je hebt dan ook het gevoel alsof je op een tropisch oord verblijft als je deze tropische accessoires in je tuin plaatst! Ook de ananas komt weer heel erg veel voorbij in heel veel verschillende vormen! Zo zien we bijvoorbeeld de afbeelding van de ananas op kussentjes voor in de tuin of op een plaid. Maar ook zien we veel tuinposters verschijnen met deze leuke tropische print. En tot slot zie je ook veel accessoires in de vorm van een ananas, denk dan bijvoorbeeld aan een vaas of een bloempot of een lichtjeshouder. Ontzettend leuk natuurlijk en het zorgt ook eigenlijk altijd wel voor een glimlach op je gezicht!

 

Het is dan ook een ontzettend leuke trend om te volgen, ten eerste omdat je er heel blij van wordt maar ook omdat het een lekker tropisch tintje heeft waardoor je jezelf direct in de vakantie sfeer begeeft!

 

Het volgen van de trends

 

Zoals je ziet zijn er dus ook dit jaar weer veel verschillende trends te bekennen! Van een leuke ananas print tot een citroenvaas het komt allemaal voorbij! Het leuke van de trends dit jaar is dat ze eigenlijk allemaal wel een buitenlands tintje hebben en je dus ook heel erg aan vakantie doen denken! Of het nu gaat om de olijfboom of de ananas je waant jezelf eigenlijk meteen lekker op vakantie en dat is natuurlijk ook precies de bedoeling.

 

De trends dit jaar zorgen er dan ook echt voor dat je enorm vrolijk wordt en met een blij gevoel je tuin instapt. Ook het feit dat ze zo kleurrijk zijn draagt hier natuurlijk enorm aan bij! Daarnaast is het natuurlijk ook wel ontzettend leuk om deze trends op de voet te volgen en op deze manier te zorgen voor heel veel gezelligheid in je tuin!

 

En vergeet vooral niet wat de kleur geel allemaal kan doen. Deze ontzettend vrolijke kleur zorgt eigenlijk altijd wel voor een glimlach op je gezicht en is dan ook zeker een fijne toevoeging in iedere tuin! Je wordt er direct vrolijk van en dat is natuurlijk wel heel erg prettig!

 

Het volgen van de laatste trends kan dan ook zeker een leuke bezigheid zijn en zorgen voor heel veel gezelligheid en kleur in je tuin! Met accessoires kun je natuurlijk altijd net dat beetje extra sfeer aanbrengen wat ervoor zorgt dat jouw tuin een hele gezellig plek zal zijn! En met deze trends is het ook helemaal niet zo moeilijk om hieraan mee te doen! Het zijn namelijk trends die veel mensen aanspreken en die je ook nog eens erg makkelijk kunt toevoegen!

 

Volg dus de laatste trends en richt ook jouw tuin in als een hele fijne zomerse plek waar je eigenlijk direct al heel erg blij van wordt! Op deze manier voldoet jouw tuin aan de laatste trends en ga je een hele mooie en vooral kleurrijke en vrolijke zomer tegemoet!