{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

Door Roos, 12 april 2022

De leukste tuin trends van deze maand

Net als iedere andere maand staan ze ook deze maand weer voor je klaar, de leukste tuin trends van dit moment. En wij kunnen je alvast vertellen er zitten dit keer weer heel wat leuke pareltjes bij! Net als iedere maand in dit seizoen verschijnen er iedere keer weer allerlei leuke tuin trends waar we enorm van kunnen genieten en die we soms met veel plezier aan onze tuin toe kunnen voegen!

 

Het leuke aan deze trends is dat je ze op de voet kunt volgen en zo iedere keer weer wat nieuws kunt ontdekken. En wie weet zit er dan natuurlijk ook weleens iets bij waar jij heel vrolijk van wordt en wat jij met veel plezier aan je tuin toevoegt. Op deze manier kun je dus ook zelf je hele eigen sfeer aan je tuin toevoegen door uit deze trends precies de dingen te pikken die je aanspreken en hier dus ook gebruik van te maken!

 

Op deze manier pik je dus werkelijk waar de krenten uit de pap en laat jij dus de tuin trends voor je werken en dat is natuurlijk alleen maar heel erg fijn! Wij zijn dan ook erg benieuwd welke trends van deze maand jou aan gaan spreken en wellicht wel een plekje krijgen in jouw eigen achtertuin! Lees je met ons mee?

 

Ben jij een beetje trendgevoelig

 

En dan is het natuurlijk verder vooral ook de vraag of jij een beetje trendgevoelig bent. Dit is bij de een nu eenmaal meer zo dan bij de ander. De een vindt het namelijk heel erg leuk om alle trends op de voet te volgen en de ander die geeft hier helemaal niks om.

 

Ook zien we dat veel mensen tegenwoordig heel erg bezig zijn met duurzaamheid en logischerwijs hebben zij natuurlijk een stuk minder te maken met deze trendgevoeligheid dan mensen die hier minder mee bezig zijn. Mensen die bezig zijn met duurzaamheid vinden het vaak erg zonde om steeds nieuwe trends te volgen en dus ook nieuwe items aan te schaffen. Zij doen dit liever niet. Mensen die minder met duurzaamheid bezig zijn hebben hier vaak minder mee en vinden het over het algemeen ook een stuk minder erg om nieuwe trends te volgen en dat is natuurlijk ook wel heel erg prettig!

 

Het ligt er dus maar net aan of jij jezelf een beetje openstelt voor al deze nieuwe trends en of je ook wel houdt van wat verandering zo nu en dan want dat speelt natuurlijk zeker ook een grote rol bij de vraag of jij een beetje gevoelig bent voor trends!

 

Wel is het natuurlijk zo dat als jij daadwerkelijk een beetje trendgevoelig bent je hier ook heel goed van kunt profiteren. Dan is het natuurlijk alleen maar heel erg genieten van alle trends die er voor je klaar staan en kun je hier ook prima mee uit de voeten!

 

De leukste trends van deze maand

 

Voor de mensen die wel een beetje trendgevoelig zijn hebben we gelukkig nu weer een aantal leuke trends voor ze klaarstaan! Deze trends verschijnen natuurlijk iedere keer en laten zien wat er op dit moment helemaal in en hip is.

 

De laatste tijd hebben we hierin een fijne verschuiving gezien. We hebben namelijk kunnen zien dat er vooral veel trends verschijnen die wat meer begaan zijn met de natuur en die weer wat meer kleur bevatten. Dit is een leuke ontwikkeling want de afgelopen jaren waren het vooral de zwart en wit trends die de boventoon voerden. Deze trends zag je dan ook overal terug en waren bijna niet meer weg te denken.

 

Gelukkig komt hier nu verandering in en zien we dus ook steeds meer kleur in onze tuinen verschijnen en dat is natuurlijk een erg prettige ontwikkeling!

 

Ook deze maand zijn de trends dan ook vooral heel erg kleurrijk. Wij kunnen daar met elkaar dan ook enorm van genieten en vinden het vooral ook heel erg prettig om zoveel kleur in onze tuinen terug te zien door het volgen van de laatste trends!

 

Kleurrijke kussens op de bank

 

De eerste trend die we deze maand in het zonnetje gaan zetten zijn de kleurrijke kussens op de bank die we ineens heel erg vaak voorbij zien komen! Deze kussens staan vaak enorm sfeervol en gezellig en zorgen ervoor dat je tuin meteen een hele andere sfeer krijgt.

 

We zien deze kleurrijke kussens voor buiten dan ook in allerlei verschillende uitvoeringen verschijnen maar een ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze stralen enorm veel sfeer en gezelligheid uit en doen dit op een aantal verschillende manieren.

 

Zo zien we wel dat deze kleurrijke kussens vaak ook voorzien zijn van leuke prints, het zijn dus echt niet enkel maar de kleuren die we in effen uitvoering voorbij zien komen maar vooral ook de kleuren die met een print zijn gecombineerd. Deze zorgen natuurlijk voor onwijs veel sfeer en gezelligheid en dat wil je dan ook zeker weten niet missen!

 

Het leuke aan deze kussens is ook dat je er natuurlijk vrij makkelijk een beetje mee kunt afwisselen. Zo kun je iedere keer weer zorgen voor een andere sfeer en look aan je tuin door de kussens simpelweg zo nu en dan even een ander plekje te geven.

 

Een parasol met franjes

 

En we blijven even in de hoek van de trends die vooral heel erg veel gezelligheid bieden. We hebben namelijk ook nog de parasols met fransjes om in de spotlight te zetten. Ook dit is natuurlijk heel erg sfeervol en leuk en ziet er vaak ook onwijs gezellig uit!

 

Een parasol met fransjes geeft dan ook meteen een vakantiegevoel aan je tuin en het lijkt bijna alsof er ieder moment een feestje plaats kan gaan vinden. En laten we eerlijk zijn wie wil dit nu niet! Gelukkig kun je deze parasols ook weer in heel veel verschillende uitvoeringen vinden wat het dus ook weer heel erg leuk maakt en makkelijk om er eentje te vinden die bij jou tuin en jouw wensen past!

 

Deze parasols zijn er bijvoorbeeld in allerlei verschillende kleuren maar we zien ze ook vaak terug in het wit en dan versierd met franjes geeft dit ook een heel fijn en sfeervol beeld. Het lijkt dan ook bijna wel met deze parasol alsof je tuin in Ibiza staat in plaats van gewoon in de Nederlandse polder.

 

Het is dan ook vaak vooral heel erg leuk om te zien hoe een relatief kleine aanpassing een vrij groot verschil met zich mee kan brengen. Alleen al door enkel dus een parasol toe te voegen zorg jij in je tuin voor een heel sfeervol en gezellig beeld waar je ook echt lekker van kunt genieten!

 

Tuinmeubelen van bamboe

 

Het is een tijdje weggeweest maar nu zien we deze trend ineens weer overal verschijnen. Namelijk de tuinmeubelen met de bamboe look. Een ontzettend leuke look die ook echt voor veel sfeer en gezelligheid kan zorgen en die we nu dus ineens overal tevoorschijn zien komen.

 

Het is dan ook zeker een trend die wij weer met open armen welkom heten aangezien wij hier dus ontzettend vrolijk van worden. Het bamboe geeft namelijk een bepaald gevoel mee en dat gevoel dat zien we maar wat graag verschijnen. Bamboe zorgt er namelijk voor dat wij onszelf in het buitenland op vakantie wanen en zeker in combinatie met wat kleurrijke kussens en de parasols met fransjes trend maak je dan ook het plaatje helemaal compleet!

 

En dat is dan ook meteen een ander leuk feitje dat we dus ineens terugzien bij de trends van deze tijd. Je kunt ze namelijk allemaal ontzettend goed met elkaar combineren. Zo goed zelfs dat het zelfs wel de bedoeling lijkt te zijn om al deze toffe trends bij elkaar een plekje te geven!

 

Wij zijn dan ook in ieder geval helemaal fan en vinden het een ontzettend leuk idee om deze trends met elkaar te combineren en om er zo voor te zorgen dat je tuin dus aanvoelt als een heerlijke vakantie plek ergens op een zonnig eiland!

 

En wist je dat bamboe ook nog eens heel erg goed match met heel veel andere materialen en kleuren in je tuin? Dit maakt het dan ook meteen een heel erg prettig product om mee te werken. Je kunt er dus allerlei kanten mee op en op deze manier je tuin dus ook echt helemaal op elkaar aanpassen en net dat beetje extra meegeven!

 

Allerlei kleine tafeltjes

 

De tuin sets die we voorheen vaak voorbij zagen komen bestonden uit een tafel met stoelen, of uit een loungebank met een tafel erbij. Op deze manier had je dan al snel eens te pakken en dit zag er vaak ook meteen heel sfeervol en gezellig uit. Het was ook wel degelijk maar dat gaf niet want zo wist je ook meteen waar je aan toe was!

 

Nu is er gelukkig ook een hele leuke nieuwe trend te vinden die dit allemaal net een beetje anders aanpakt en dat zorgt voor een verrassend leuk resultaat!

 

Zo zie je nu dus vooral allemaal verschillende kleine tafeltjes verschijnen die dan bij elkaar een leuk tafereeltje vormen en voor flink wat gezelligheid zorgen. Ook is het natuurlijk heel erg leuk om aan deze verschillende tafeltjes allemaal verschillende leuke accessoires toe te voegen zo zorg je voor nog meer sfeer en gezelligheid in je tuin. Uiteindelijk maakt dit het plaatje natuurlijk helemaal compleet en kun je hier echt leuk mee spelen.

 

Geef de tafeltjes dan ook gerust iedere keer weer een ander plekje in je tuin zodat je ook op die manier veel sfeer en gezelligheid kunt realiseren. En het is natuurlijk ook hartstikke makkelijk mocht je visite hebben. Je kunt de tafeltjes namelijk heel gemakkelijk steeds een ander plekje geven en zo zorgen voor flink wat extra sfeer en gezelligheid en niet te vergeten is het ook nog eens heel erg makkelijk als je zo met de tafeltjes kunt wisselen totdat alles goed met elkaar klopt!

 

Allerlei kleine tafeltjes zijn in onze ogen dan ook zeker een heel erg goed idee en kunnen dan ook flink leuk bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in je tuin. Je kunt ze inzetten waar en wanneer je maar wilt en dat is nu eenmaal ontzettend handig! Wij weten dus wel hoe je dit het beste aan kunt pakken en zouden je dit dan ook zeer zeker adviseren!

 

De leukste tuin trends van deze maand

 

Zoals je dus wel kunt zien hebben we dus ook dit keer weer aardig wat leuke tuintrends voorbij laten komen waar je heerlijk van kunt genieten zodat alles weer met elkaar klopt! Op deze manier kun jij je tuin helemaal laten meedoen met de laatste trends en dat is natuurlijk wel heel erg leuk en gezellig. Ook zorgen we er op deze manier voor dat je tuin steeds weer een andere sfeer heeft en dat er ook iedere keer weer wat nieuws te zien is en ook dat is natuurlijk wel heel erg prettig.

 

Het kan dan ook zeker weten heel erg fijn en leuk zijn om de nieuwste trends op de voet te volgen en steeds weer een andere aanpassing te maken om zo te zorgen voor extra veel sfeer en gezelligheid in de tuin. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je lekker bezig bent en voor veel mensen is het dan ook een echte hobby om de trends op de voet te volgen!

 

Zij beleven er dan ook onwijs veel plezier aan om precies te kijken welke trends er allemaal hip zijn en om deze vervolgens goed te volgen en toe te passen en wij snappen dit ook helemaal. Ook wij raden je dan ook aan om je eens in de laatste trends te verdiepen en te kijken of het wellicht ook leuk is om ze in je eigen tuin toe te passen!

 

Deze maand zagen we dan ook vooral heel veel kleur terugkomen in de tuin trends en met de lente in het vooruitzicht is dat natuurlijk ook wel heel erg prettig. Op deze manier kun je dan ook optimaal genieten van de nieuwste trends en ziet jouw tuin er in no time uit als een gezellig vakantieoord. Wees dan ook vooral niet bang om verschillende trends met elkaar te combineren en om er zo dus een heel sfeervol geheel van te maken!

 

Wie weet hebben wij je nu op wat leuke ideetjes gebracht en zien we straks ook heel veel leuke tips en trends bij jou terug in de achtertuin en zorgen ze ook bij jou voor heel veel sfeer en gezelligheid dat zou natuurlijk zomaar kunnen. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd en kijken er naar uit om jullie nog meer trends te laten zien de komende tijd!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »